QUOTE(sylvia @ 2011 12 07, 16:04)
na papasakosiu as savo istorija apie TAMASIUNIUNE ir AD. viskas prasidejo nuo temperaturos.pas dukra buvo temperatura 38,3 musu gydytoja israse antibiotikus nuo kuriu muss isbere.tada gydytoja dave siuntima pas alergologa.mes uzsirasem ir nuvykom i antakalni.bet jau buvo praejusi kokia gera savaite, iiki tuo laiko berimas pas mus praejo.be to pas mus ant kunelio atsirado pora rozines spalvos demeliu ir aplink tas demes oda pradejo pleiskanoti, ir dar uz ausyciu pradejo slapuoti.taigi atejom pas TAMOSIUNIENE su siuntimu.jinai paklause berimai yra?atsakiau kad jau ne praejo.jinai man atsake " TAI KO JUS CIA TADA ATVAZIAVOT JEIGU JAU BERIMU NERA".jai pasakiau kad pas mus odele pradejo sauset ir yra pora roziniu demeliu ant kunelio.parodziau.pasake nusipirkit vitelos krema su cinku ir tepti visa kuna ir galvyte ryte ir vakare.taip ir padariau
o tada ir prasidejo musu bedos!!!!!!!!!
as dukryte patepiau tiktai viena kart!!jos odele dar labiau issausejo,isbere raudonom demem, oda tapo siurksti ir grubi,odele ant galvytes pasidare zalsvai geltona plius toks nemalunus kvapas.toks jausmas kad odele ant galvos pradejo puliuoti.kai tai atsitiko buvo sestadienis
pirmadieni is pat ryto as vel paskalbinau i antakalni ir pareikalavau, kad ta pacia dien mus priimtu koks nors kitas alergologas kuris zino savo darba!nuvykom gydytoja pasiziurejo ir sako jums reikia kuo skubiau gultis i stacionara.dar paklause ar as tik kazka nesumaisiau? parodziau lapeli kur tamosiuniene man dare kur buvo parasyti tepti visa kuna.gulejom 5 dienas dukrelei pagerejo.nei sesles ,nei daktaras taip ir nesuprato kodel jinai mums ji israse.tai va gavom diagnoze DIFUZINIS ATOPINIS DERMATITAS.
MUMS CERNIAUSKAS PASAKE SU SIUO KREMU TEPTI RAUKSLELES ANT KOJ TARP JU.internete labai daug literaturos prisiskaiciau apie AD.TAIGI cinkas dar labiau skatina AD
!!TAI VA DEKA tamosiunienes pas mus dabar AD IR LABAI BAISI ODELE
JOKIE KREMAAI NEPADEDA
jau tiek pinigu isleidaukremams. rytoj vaziuojam vel pas alergologa.paziuresim ka sakys?
dar galvoju ant sitos tamosiunienes skunda parasyti.
ISVADA TOKIA:jei tamosiuniene laiku pastebetu ir paskirtu mums tinkama krema ar tepala gal tokios diagnozes ir nebutu.kai pirma kart atvaziaujom odele buvo grazi tik kelios demeles. dabar atvirksciai beveik visa raudona tiktai pora sveisiu demeliu!!!!!!!!!!!dabar dukryte kankinasi istisas paras, ir mazai miega, nes niezti oda ir nori kasitis.o mums tik rytoj bus 3 men.
Papildyta:
QUOTE(2Lviename @ 2011 12 16, 22:34)
labas visoms
neseku temos, bet greiciausiai jau reikes...Nes mums vieni daktarai aiskina, kad turi seborejini dermatitita, kiti, kad atopini
..Israse gydytoja teptis tepala su cinku, bet kita diena - ziuri udar daugiau paraudo odele..Mano dukrytei dar tik 3men..Diskomfprtp ji nejaucia, linksma, neniezti jai, bet odele atrodo baisiai...Ir kuo toliau, tuo labiau galvoju, kad kazki kada mes cia isgysim
Ir jus man pasakykit, nes nuomones priestaringos visur: DERMATITAS IR ALERGIJA, TAS PATS AR NE??????
Ir nuo ko atsiranda tas dermatitas???
bet kiek temels pradzioj maciau - nieks nezino ir negal iapsakyt, ane???
perskaityk mano istorija
pas mus problema taip pat prasidejo nuo kremo su cinku