Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Kiek laiko vaikelis serga AD? (61 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Osport @ 2011 12 13, 23:07)
mamytes, norejau pasiteirauti, kuriu alergiukam labai auksta pieno klase, ar duodat ghi sviesta? nes as kazkaip vis bijau verysad.gif  mums paskutini kart kai bandem bet kokius pieno produktus ant rankytes priliest tai is kart dilgeline  blink.gif  beje o margarina naudojat? nes as radau be pieno vilniaus lengvumas, suvalge vaikas su bulka lyg ir nieko  g.gif  bet galvoju ar cia yra kokia nauda is to margarino  doh.gif

Aš igi bijau dėl ghi. Kol kas tik alyvuogių aliejus kaip riebalas.
Kadangi bulkos valgyt negalim, tai realiai ir tept nieko nereikia.

O šiaip kiek pamenu apie margariną, tai anas išvis yra blogis maistine prasme.
Čia apskritai visiems. Neatsimenu kur aš tai girdėjau ar skaičiau g.gif
Atsakyti
paragavo mano panele zuvies du gabalelius nago dydzio. Ir tavegilio ketvirti doh.gif
prasysimes ir mes ligoninej issitirt. Baisu man tos momentines reakcijos su tinimais.... kuris ten testas jas parodo?
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 12 14, 15:14)
paragavo mano panele zuvies du gabalelius nago dydzio. Ir tavegilio ketvirti  doh.gif
prasysimes ir mes ligoninej issitirt. Baisu man tos momentines reakcijos su tinimais.... kuris ten testas jas parodo?

Tai po žuvies tinimas atsirado? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 12 14, 19:23)
Tai po žuvies tinimas atsirado?  unsure.gif

Dilgeline nubere, biski patino. Lakste linksma. 20 min po tavegilio pradejo rekt. Kol issikvieciau greitaja pradejo glebt rankose. Pakisau po saltu vandeniu. Po poros min atsigavo. Ligoninej dabar.
Ar kam yra taip buve po tavegilio??!
Atsakyti
man atrodo kad ne nuo tavegilio o nuo zuvies jauciu kad butumet nesudave tavegilio but buve blogiau....na o mes kaip vasara aptureje anafilaksini alergini soka tai neesu garantuota bet esu beveik isitikinusi kad nuo lasiuku tonsilgon bet reakcija ivyko po 3 val kazkur tai irgi klausimas ar galejo tokia reakcija isaukt ar turejo is kart po vaistuku isgerimo.....na mes akyse sekundziu reikalas istinno visas visas isbere tokiais puckais visa visa na ir kas be ko dusti pradejo,vaistu daug tada gavom ir iki vakaro ligoninej prabuvome,be to kai atveze i priimamji tai sirdutes pulsas buvo siaubingai didelis ir daktare ne issigando bet suleidus vaistus viskas praejo po kokiu 20min ir berimai dingo liko tokios raudonos demeles po dvieju paru isnyko...tai va pasakojau ir anksciau sia istorija bet jauciu kad sio kosmaro nepavyks pamirsti o nuoko tai galejo atsitikt tai manau nuo tonsilgon lasiuku bet va iskyla klausimas po kiek laiko tokia reakcija?o va kad kas pasikeite buvo na nieko nes nevalge nieko naujo tik tie lasiukai
beje mes labai karsciuojam vis ir kosinam siandien vidine sloga islindo na ne tai kad bega nosis o uzsikisus ir ciut ka bega neprakvepuoja rytoj jauciu antibus israsys...nepykite uz klaidas vaikas trugdo:)
Atsakyti
O ka daryt tokiais atvejais? Na as kazkodel po tuo kranu pakisau saltu is pasimetimo. O siaip reik vaistu turet kazkokiu?
Atsakyti
ns reikia nesiotis pas mane visada rankinuke yra tavegilio adrenalino ampule ir ventolinas purskiamas....tikekimes neprireiks tu vaistuku as ir tada baisiai pasimeciau greitoji atvaziavo per 2 minutes jau pasiruose kelyje tavegily leist.....
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2011 12 14, 20:31)
ns reikia nesiotis pas mane visada rankinuke yra tavegilio adrenalino ampule ir ventolinas purskiamas....tikekimes neprireiks tu vaistuku as ir tada baisiai pasimeciau greitoji atvaziavo per 2 minutes jau pasiruose kelyje tavegily leist.....

Ok, prasysiu kad parasytu. Pas mus greitoji per kamscius 15 min leke... Kai pradejo vaikas glebt galvojau numirsiu.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 12 14, 20:37)
Ok, prasysiu kad parasytu. Pas mus greitoji per kamscius 15 min leke... Kai pradejo vaikas glebt galvojau numirsiu.

siaubas, man net siurpas skaitant nupurte blink.gif sveikatytes dideles jums 4u.gif
Atsakyti
mamytes norejau paklausti kokius jus tepalus ar kremus perkate nuo AD 3 men. vaikui lenkijoj? nes sestadieni planuoju i lenkija nuvaziuoti, tad nezinau ko ten vaistinej prasyti.o lenkijoj parduoda bepanten plius, esex'a ar aveeno kremus?
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2011 12 15, 00:51)
mamytes norejau paklausti kokius jus tepalus ar kremus perkate nuo AD 3 men. vaikui lenkijoj? nes sestadieni planuoju i lenkija nuvaziuoti, tad nezinau ko ten vaistinej prasyti.o lenkijoj parduoda bepanten plius, esex'a ar aveeno kremus?

mano vyras ieskojo Lenkijoje aveeno tai nerado g.gif del kitu kremu nezinau 4u.gif Mes vakar pas Grusauska buvome, tai kazkokie priestaringi jausmai man liko g.gif bet diagnoze aiski AD verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2011 12 15, 01:51)

mes is lenkijos vezames Protopic 0,03% - bet jam reikalingas receptas ir ne kiekviena vaistine turi - reikia is anksto uzsisakyti... sita tepaliuka mes skiedziame su Esexu dar - kad jis butu dar silpnesnis. Protopic - labai panasus i Elideli - cia naujos kartos tepaliukas gydyti AD, nehormoninis

Papildyta:
caramele - siandien per pietus pamigdziusi maziuka - bandysiu i Lenkija del tau reikiamu medikamentu paskambinti, pasitairauti kurioje vaistineje turetu. is artimesniu miestu tai Augustovas, Bialystokas, Suvalkai - kuriame geriau jums - patogiau ?
Atsakyti