Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Kiek laiko vaikelis serga AD? (61 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti

netycia uztikau toki krema. idomu gal kas nors bandet? 4u.gif
http://www_vivasanin...rdiospermum-330
Atsakyti
Sveikutes,

Turiu klausima del lopu vertinimo.
Dejo visiems grudams+ bulvei. Po nuemimo uzraudo ties visais, isskyrus kukuruzams. Dar po paros paraide liko alergija kvieciams ir bulvei. Tai ar is tikruju reiskia, kad tik siems dviem likome alergkiski? nes is pradziu buvo uzraude vos ne ties visais?
Gydytoja kazkaip miglotai susake. Tarsetelejo, kad man hipoalergine dieta, o kai ptimaitinsiu maziuke, kad reikes daznai kaitalioti koses ir neduoti is eiles dvi dienas ta pacia kose...bet taip ir nesupratau ar visas galima, tame tarpe ir kviecius ir bulve? gal kazkam panasiai buvo?

Gulsime po menesio vel i alergologine - tirs turbut kokiom darzovems, kiausui, pienui.

Beja, dar pati maitinu savo MP, bet va kokia savaite tenka primaitinti misinuku, nes neuztenka. Gydytoja sake, duoti Aptamil Alergy Care. Duodu. Bet man taip rodosi, kad jai pilvuka paskausta nuo jo. Sakau gal netinka? ar kurios nors vartojate si misinuka?
Atsakyti
gerem alergy care mum nuo jo istisai pilva skaudejo,pabandem aptamil digestive care viskas susitvarke geria ji ir dabar nes neocate nebekompensuoja jau mum senokai
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 12 12, 15:19)
o kaip odele? Aplinka sutvarket? O kaip maudotes? Ar bandet tuos granato patarimus?

Odele sausa, nors begalo daug tepames tuo essex'u. Maudynes vyksta pas mus su oilatum minkstikliu, aplinka na maksimaliai stengiuosi kiekviena diena ir dulkes ir grindis, atsisakem visokiausiu chemiju. Arba eko, arba tiesiog su vandenuku.
Bute irgi nera karsta, niekada su maikute nevaikstau...

Papildyta:
QUOTE(Serinute @ 2011 12 11, 21:38)
O kaip šiaip,ar daug vaikučių?Vieni ar su kuom nors palatoje gulit? Ir jei ne paslaptis irgi noriu paklausti kas Jus gydo?

na siandien uzveze kaip sakant nauja partija smile.gif)) is tikruju taip, vaiku daug. Praeita karta gulejome visa laikotarpi vieni, dabar turejom kaimyna. Dabar 2 dienas vieni... neaisku kaip bus rytoj
Atsakyti
QUOTE(loveliuk @ 2011 12 12, 18:38)
Odele sausa, nors begalo daug tepames tuo essex'u. Maudynes vyksta pas mus su oilatum minkstikliu, aplinka na maksimaliai stengiuosi kiekviena diena ir dulkes ir grindis, atsisakem visokiausiu chemiju. Arba eko, arba tiesiog su vandenuku.
Bute irgi nera karsta, niekada su maikute nevaikstau...

gal bandykit keisti tepaliukus? Oilatum daug kam cia netiko. Mes ne isimtis. Kazkoks prikvepintas jis man doh.gif
o drabuzius kuo skalbiat?
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 12 11, 21:23)
pas ka gydotes? kokius tyrimus jums atliko? koks jusu scorad?

pagrindas essexas, vitella. Kartais prireikia skiest su hormon ;/
testus daremes tai kraujo, durio, lopo, del stafilokoko, ir MP.
Dar tik niekaip ismatu nepadaro ;//// tai ten papildomai ir kartotinai del disbakteriozes.

Aj del gydytoju tai as be nuomones. Buvome pas Cerniauska, perejom pas AStrauskaite. Buvau alergologiniam lyg ir patenkinta Vaiciulioniene, bet kai paskyre probiotikus kuriu pagrindas pienas o ji puikiai zinojo kad turim 3 klase pienui.... tai jau tik pyktis ima. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(wytaute69 @ 2011 12 12, 18:41)
gal bandykit keisti tepaliukus? Oilatum daug kam cia netiko. Mes ne isimtis. Kazkoks prikvepintas jis man  doh.gif
o drabuzius kuo skalbiat?

Vietoj essexo ka ?
Siandien su gydytoja nusprendem pabandyt elidelio ant nedidelio ploto, nors perspejo kad nuo 2m. tik.
Pablogejimo nebuvo, pagerejimo taip pat. Todel pasake rytoj kartosim, nes per viena karta tikrai nepabals odele.
Skalbiau su bobu, bet kele jis man itarima perejau ant ringuvos muilo.
Dar vedeja buvo uzsiminusi del aveeno, sakau taip girdejau skaiciau. Tik va brangiosios norejau paklaust is kur galima parsisiust, ar gal kuri parduodat ?
Nes esu is tu kurios nepripazista internetines prekybos, na gal ne tiek nepripazista kiek nesurandu laiko cia ieskot, kai reikia ko nors nueinu nuperku ir rami galva...
Atsakyti
loveliuk - jeigu guli dar alergologiniame - gal gali uzklausti gydytoju kiek laiko reikia neduoti vaistuku antihistamininiu pries atsigulant i ligonine? mes geriame Fenistil - jeigu uzklaustu kokius... buciau begalo dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loveliuk @ 2011 12 12, 18:53)
pagrindas essexas, vitella. Kartais prireikia skiest su hormon ;/
testus daremes tai kraujo, durio, lopo, del stafilokoko, ir MP.
Dar tik niekaip ismatu nepadaro ;//// tai ten papildomai ir kartotinai del disbakteriozes.

Aj del gydytoju tai as be nuomones. Buvome pas Cerniauska, perejom pas AStrauskaite. Buvau alergologiniam lyg ir patenkinta Vaiciulioniene, bet kai paskyre probiotikus kuriu pagrindas pienas o ji puikiai zinojo kad turim 3 klase pienui.... tai jau  tik pyktis ima.  schmoll.gif
Papildyta:
Vietoj essexo ka ?
Siandien su gydytoja nusprendem pabandyt elidelio ant nedidelio ploto, nors perspejo kad nuo 2m. tik.
Pablogejimo nebuvo, pagerejimo taip pat. Todel pasake rytoj kartosim, nes per viena karta tikrai nepabals odele.
Skalbiau su bobu, bet kele jis man itarima perejau ant ringuvos muilo.
Dar vedeja buvo uzsiminusi del aveeno, sakau taip girdejau skaiciau. Tik va brangiosios norejau paklaust is kur galima parsisiust, ar gal kuri parduodat ?
Nes esu is tu kurios nepripazista internetines prekybos, na gal ne tiek nepripazista kiek nesurandu laiko cia ieskot, kai reikia ko nors nueinu nuperku ir rami galva...

o jei leliaus rubus skalbt tik su vandenuku arba eco rutuliais? na uzsinesios, bet gal verta. Kokius iseiginius rankom pratrint, o kasdieniai lai nesiojasi.
Mums tiko physiogel lipolotion AI. Dabar nupirkau strucio tauku. Bandom trecia diena. Visai nieko. ZInoma, ne hormonai, per pora dienu efekto neduos.
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2011 12 12, 16:54)
gerem alergy care mum nuo jo istisai pilva skaudejo,pabandem aptamil digestive care viskas susitvarke geria ji ir dabar nes neocate nebekompensuoja jau mum senokai

tokio net negirdejau ir nemaciau g.gif . o cia irgi atseit pritaikyta alergiukams?
Atsakyti
Loveliuk, mums Elidelis labai padeda. Nors aišku nėra toks staigus poveikis kaip hormonu, bet padeda. Tepam 2 kartus dienoje, kol visikai praeina bėdelės. Beje, oilatum minkštiklis į vonelę mus tragiškai sualergizavo, tuo tarpu oilatum kremas mums thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Serpentine~: 12 gruodžio 2011 - 18:27
QUOTE(beatka1983 @ 2011 12 12, 19:03)
loveliuk - jeigu guli dar alergologiniame - gal gali uzklausti gydytoju kiek laiko reikia neduoti vaistuku antihistamininiu pries atsigulant i ligonine? mes geriame Fenistil - jeigu uzklaustu kokius... buciau begalo dekinga 4u.gif

buvom dabar vizitacijoj, uzklausiau budincios gydytojos sake apie 7d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loveliuk @ 2011 12 12, 19:41)
buvom dabar vizitacijoj, uzklausiau budincios gydytojos sake apie 7d. smile.gif

ACIU LABAI 4u.gif
Atsakyti