QUOTE(carramele @ 2011 12 09, 18:32)
Aš abejoju, ar yra lakūnams ar kariškiams keliami reikalavimai nebūti sirgusiems alerginėmis ligomis vaikystėje Asmeniškai labai maloniai priimu iš valstybės tą kompensaciją dviems vaikams.
o net neabejok... manovieno giminaičio svajonė buvo karo akademija... sportininkas fiziškai stiprus, o kai pristatė pažymą, kad vaikystėj buvo AD neįgalumo net niekas netvarkė tais laikais, tai visi keliai užsidarė
QUOTE(sirdukele @ 2011 12 09, 21:18)
dar su tokiu klausimu mamytes kurios atpratinote vaikucius nuo papmpersu....
patarkite ka daryti....jau nuo metuku bandau atpratinti neseda jis ant to puoduko o jau du metukai........
patarkite ka daryti....jau nuo metuku bandau atpratinti neseda jis ant to puoduko o jau du metukai........
mamyte be stresų tik..
kai ateis laikas tai ir atsisės... jums labai trukdo kad vaikas su pampersu? teks pakentėt... maniškė gal 2,5 pati atsisakė pampersų ir ramu... kojas biški padrasko ant puodo atsisėdus, bet čia jau smulkmena..
manau pampersas pati mažiausia problema... o be to šalta, kai buvo šildymas dar neįjungtas varydavo į lovą ir vos ne į kelnes, nes nespėdavo ant puoduko, nes kentėdavo iki paskutinio.. tad žiemą atpratint daug sunkiau nei vasarą...
QUOTE(Osport @ 2011 12 09, 23:43)
vaiciulionienes ta pati giesmele kad visiems ta pati diagnoze... gerei vitaminus nescia vadinasi vaika beria nuo vitaminu sorry kad cia zvygauju, bet mums ji nieko gero nepadare, nors kaip ir kiti... bet siaip man tas jos poziuris kad ateikit pas mane privaciai tada gal galesiu padeti tai uzmushe...
mjo... įdomų ką man pasakytų nes aš negėriau jokių vitaminų apart geležies į pabaigą nėštumo nes trūkumas buvo...
na bet pas mus iš tėtuko atėjo... ką padarysi, tėtukas neišaugo 100% negali daug sūrio valgyt ir jau kai žydėjimai prasideda irgi rankas drąsko, tikiuosi kad mažoji kiek įmanoma daugiau išaugs