Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Kiek laiko vaikelis serga AD? (61 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
labas rytas
QUOTE(carramele @ 2011 12 09, 18:32)

Aš abejoju, ar yra lakūnams ar kariškiams keliami reikalavimai nebūti sirgusiems alerginėmis ligomis vaikystėje cool.gif Asmeniškai labai maloniai priimu iš valstybės tą kompensaciją dviems vaikams.

o net neabejok... manovieno giminaičio svajonė buvo karo akademija... sportininkas fiziškai stiprus, o kai pristatė pažymą, kad vaikystėj buvo AD neįgalumo net niekas netvarkė tais laikais, tai visi keliai užsidarė 4u.gif

QUOTE(sirdukele @ 2011 12 09, 21:18)
dar su tokiu klausimu mamytes kurios atpratinote vaikucius nuo papmpersu....
patarkite ka daryti....jau nuo metuku bandau atpratinti neseda jis ant to puoduko o jau du metukai........

mamyte be stresų tik..
kai ateis laikas tai ir atsisės... jums labai trukdo kad vaikas su pampersu? teks pakentėt... maniškė gal 2,5 pati atsisakė pampersų ir ramu... kojas biški padrasko ant puodo atsisėdus, bet čia jau smulkmena..
manau pampersas pati mažiausia problema... o be to šalta, kai buvo šildymas dar neįjungtas varydavo į lovą ir vos ne į kelnes, nes nespėdavo ant puoduko, nes kentėdavo iki paskutinio.. tad žiemą atpratint daug sunkiau nei vasarą...

QUOTE(Osport @ 2011 12 09, 23:43)

vaiciulionienes ta pati giesmele lotuliukas.gif  kad visiems ta pati diagnoze... gerei vitaminus nescia vadinasi vaika beria nuo vitaminu  lotuliukas.gif  sorry kad cia zvygauju, bet mums ji nieko gero nepadare, nors kaip ir kiti... bet siaip man tas jos poziuris kad ateikit pas mane privaciai tada gal galesiu padeti tai uzmushe...  doh.gif

mjo... įdomų ką man pasakytų nes aš negėriau jokių vitaminų apart geležies į pabaigą nėštumo nes trūkumas buvo...
na bet pas mus iš tėtuko atėjo... ką padarysi, tėtukas neišaugo 100% negali daug sūrio valgyt ir jau kai žydėjimai prasideda irgi rankas drąsko, tikiuosi kad mažoji kiek įmanoma daugiau išaugs
Atsakyti
o kad pas mane kaip nusileido rankos... sestadieni vertino lopo testus ant nugarytes, buvo 13 alergenu ir visi pasitvirtino. Kadangi maitinu savo pienu tai jau nebezinau ka valgyt, nes atkrito visi pieno produktai, kiausinis, kvieciai, o dabar dar ir bulve, grikiai, avizos, mieziai, kukuruza zodziu - visos kruopos + obuolys, bananas, morka.
Dabar laukiu vizitacijos ir kazkaip nuojauta kuzda kad teks nutraukt MP ir draugaut su neocate....
Atsakyti
QUOTE(loveliuk @ 2011 12 12, 11:12)
o kad pas mane kaip nusileido rankos... sestadieni vertino lopo testus ant nugarytes, buvo 13 alergenu ir visi pasitvirtino. Kadangi maitinu savo pienu tai jau nebezinau ka valgyt, nes atkrito visi pieno produktai, kiausinis, kvieciai, o dabar dar ir bulve, grikiai, avizos, mieziai, kukuruza zodziu - visos kruopos + obuolys, bananas, morka.
Dabar laukiu vizitacijos ir kazkaip nuojauta kuzda kad teks nutraukt MP ir draugaut su neocate....

nesijaudink dar - musu kaiminei kuri su mumis gulejo - irgi kai nueme lopus -ojoj visi buvo uzraude - tai sake kad vertins dar po 12 valandu...
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 12 12, 11:17)
nesijaudink dar - musu kaiminei kuri su mumis gulejo - irgi kai nueme lopus -ojoj visi buvo uzraude - tai sake kad vertins dar po 12 valandu...

tai cia jau buvo galutinis vertinimas schmoll.gif
Atsakyti
mamytes,
kiek laiko reikia neduoti vaistuku geriamu nuo alergijos pries gulant i ligonine - kad tikslus butu tyrimu rezultatai? jeigu geriame fenistil lasiukus - tai kiek laiko iki atsigulimo nutraukt? planuojame 2 sausio gultis i alergologini - gal dar kas i kompanija??
Atsakyti
Beatka, nesu tikra, bet apie 14 dienu nereiketu vartoti antialerginiu vaistuku.

Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 12 12, 11:28)
mamytes,
kiek laiko reikia neduoti vaistuku geriamu nuo alergijos pries gulant i ligonine - kad tikslus butu tyrimu rezultatai? 

Mes kiek ejom tyrimu daryt visada sake 5-6 dienos pries nutraukti vaistu vartojima.
Atsakyti
QUOTE(loveliuk @ 2011 12 12, 11:12)

o kaip odele? Aplinka sutvarket? O kaip maudotes? Ar bandet tuos granato patarimus?
Atsakyti
mergaites, sveikos, jungiuosi ir as i Jusu buri, turi ir mano vyresnelis sita bruda, kankinames, vaikas nervuotas, nuotaikos nera, trys menesius po visu testu saziningai valgom tik tai bulve, ryzius, kukuruzus, kopustus, mesa, na ir ka nesakyciau kad labai jau pagerejo, kazkaip tarpais geriau, tarpais vel viskas is nauja, draskosi, infekcija prasideda ir kaip uzburtas ratas, jau taip beviltiskai man si situacija atrodo, na jei del ekologijos, ar tarsos, nitratu, tai tuose 5 produktuose ju yra, juk as negaliu tai pakeisti..zinokit trunka kantrybes. Sakykite mamytes gal kuri gavote siuntimus ar patarimus is alergologo nuvykti apziurai pas gastro ieskoti bedu ten?
Atsakyti
Loveliuk, o kaip pas jus tos bedeles su zarnynu? Susitvarket? g.gif
Atsakyti
ir dar norejau paklausti jei Klaipedoje daremes privaciai durio, lopo, kraujo tyrimus del alergenus ar verta mums gultis i Vilniu alergologini, ar jie dar kazka daro, ar tyria apart alergologinius tyrimus siuos? beje pagal Scorad yra 65 sunkus AD
Atsakyti
QUOTE(vicki82 @ 2011 12 12, 15:37)
mergaites, sveikos, jungiuosi ir as i Jusu buri, turi ir mano vyresnelis sita bruda, kankinames, vaikas nervuotas, nuotaikos nera, trys menesius po visu testu saziningai valgom tik tai bulve, ryzius, kukuruzus, kopustus, mesa, na ir ka nesakyciau kad labai jau pagerejo, kazkaip tarpais geriau, tarpais vel viskas is nauja, draskosi, infekcija prasideda ir kaip uzburtas ratas, jau taip beviltiskai man si situacija atrodo, na jei del ekologijos, ar tarsos, nitratu, tai tuose 5 produktuose ju yra, juk as negaliu tai pakeisti..zinokit trunka kantrybes. Sakykite mamytes gal kuri gavote siuntimus ar patarimus is alergologo nuvykti apziurai pas gastro ieskoti bedu ten?

sakyciau sveika prisijungusi jeigu tia butu kita tema, dabar sakau - gaila kad tau tenka cia jungtis.
O gal ne vien maiste beda? mums padejo plovikliu, skalbikliu pakeitimas arba atsisakymas, kilimu isnesimas ir pan. Na dar maudynes, avizu voneles, drekinantys kremai. Viska kartu sudejus - laikomes visai neblogai. NOrs alergija niekur nedingo. Ismaude cia maniske piene broliai kuria diena. Jau galvojau reiks tavegili duot, bet greit nuprausiau, perrengiau ir praejo.
Atsakyti