O kur lopo tyrima atlieka Vilniuje ( be Antakalnio alergoliginio aisku)? Galvojau, kad gal palauksiu iki kitu metu rudenio ir jei neisaugsim, gulsimes i stacionara, bet dabar galvoju, jei Kaune kazkur privaciai atlieka, tai ir Vilniuje turetu buti. Musu gydytoja alergologe Kupriene, tai kai klausiau apie lopo tyrima, sake, kad jis kliniskai nepatikimas. Atseit kraujo parodo tiksliau ir galima duomenimis pasitiketi.
QUOTE(ssaule @ 2011 12 11, 14:38)
O kur lopo tyrima atlieka Vilniuje ( be Antakalnio alergoliginio aisku)? Galvojau, kad gal palauksiu iki kitu metu rudenio ir jei neisaugsim, gulsimes i stacionara, bet dabar galvoju, jei Kaune kazkur privaciai atlieka, tai ir Vilniuje turetu buti. Musu gydytoja alergologe Kupriene, tai kai klausiau apie lopo tyrima, sake, kad jis kliniskai nepatikimas. Atseit kraujo parodo tiksliau ir galima duomenimis pasitiketi.
Lopus daro ir santariskese, toje vaiku ligonininej. Mus ten siunte ir konsultacines vaiku poliklinikos gyd alergologe.
Mano mažylė suslogavo, tai kažkokia man mintis, kad tai gal susiję su tais bėrimais. bet šiuo metu kaip tik odelė tokia geresnė pasidarė, ar gali būti, kad atsiradus slogai, alergija kirto ten, o odelė pagerėjo
QUOTE(ssaule @ 2011 12 11, 14:38)
kai klausiau apie lopo tyrima, sake, kad jis kliniskai nepatikimas. Atseit kraujo parodo tiksliau ir galima duomenimis pasitiketi.
Jau kalbėjom apie tai kažkada. Kraujas parodo momentinės alergijos reakcijas, o lopo testai lėtines alergijas. Dėl to lopus ir yra tikslingiau dėti.
QUOTE(vilmux79 @ 2011 12 11, 16:20)
Mano mažylė suslogavo, tai kažkokia man mintis, kad tai gal susiję su tais bėrimais. bet šiuo metu kaip tik odelė tokia geresnė pasidarė, ar gali būti, kad atsiradus slogai, alergija kirto ten, o odelė pagerėjo
Mano mažiausiajam prieš pora dienų pasirodė sloga ir kaip tik tą dieną oda pablogėjo. Paprastai jam taip ir būna susirgimų metu, išskyrus jei yra aukšta temperatūra - tokiu atveju pagražėja.
QUOTE(carramele @ 2011 12 11, 17:13)
Mano mažiausiajam prieš pora dienų pasirodė sloga ir kaip tik tą dieną oda pablogėjo. Paprastai jam taip ir būna susirgimų metu, išskyrus jei yra aukšta temperatūra - tokiu atveju pagražėja.
Mes kai buvom pasigavę kažkokią žarnyno infekciją ir vėmėm, tai oda iki idealios buvo susitvarkius... Kaip kitom su sloga būna, ar oda pagerėja, ar suprastėja?
mes kai sirgome ausu uzdegimu ir gereme antibiotikus - odele isgrazejo pasakiskai, nustojus vartoti - po 2 dienu islindo visi berimai 2 kart stipriau...
del rozeciu alergologiniame - tikrai yra, mes ten turejome vandens sildytuva kad misini nakti gamintis...
siandien nusipirkau kruopu - Qinoja - ar kas bandete ? alergologe rekomendavo pabandyti - tai nuo ryt ragausime tokios koses
del rozeciu alergologiniame - tikrai yra, mes ten turejome vandens sildytuva kad misini nakti gamintis...
siandien nusipirkau kruopu - Qinoja - ar kas bandete ? alergologe rekomendavo pabandyti - tai nuo ryt ragausime tokios koses
QUOTE(Serinute @ 2011 12 11, 13:47)
Sveikutės,
Pati gulėjau antakalnio alergologiniame, bet nepamenu gerai ar ten yra rozetės?Palatose lyg nėra, bet ar visose?Jei kokį laptopą vežtis.
Pati gulėjau antakalnio alergologiniame, bet nepamenu gerai ar ten yra rozetės?Palatose lyg nėra, bet ar visose?Jei kokį laptopą vežtis.
mes dabar kaip tik cia, uztikrinu tikrai yra rozetes ))
sveikos, niekur nerandu UK Aveeno kremo kuris pirmame puslapyje, kaip manot ar sitas irgi tiks
http://www.boots.com...-300ml_1189253/
http://www.boots.com...-300ml_1040040/
Tarp kitko, dukrai labai sausa veido oda, dabar dar ir raudona kol kas, bet atradau, kad mums tinka sausumui nuimti ir odai nuraminti, naturalus migdolu aliejus
http://www.boots.com...-300ml_1189253/
http://www.boots.com...-300ml_1040040/
Tarp kitko, dukrai labai sausa veido oda, dabar dar ir raudona kol kas, bet atradau, kad mums tinka sausumui nuimti ir odai nuraminti, naturalus migdolu aliejus
QUOTE(loveliuk @ 2011 12 11, 18:45)
pas ka gydotes? kokius tyrimus jums atliko? koks jusu scorad?
QUOTE(loveliuk @ 2011 12 11, 17:45)
O kaip šiaip,ar daug vaikučių?Vieni ar su kuom nors palatoje gulit? Ir jei ne paslaptis irgi noriu paklausti kas Jus gydo?