Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Kiek laiko vaikelis serga AD? (61 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(carramele @ 2011 12 09, 13:42)
Tai vat ir keista, kad išrašė kompensuojamus, jei pienui nerodė 3-4 klasės. Mes tokioj situacijoj esam gavę špygą taukuotą. Jei pakeitė tvarką ligonių kasos, tai džiugu.

Gal kurios su Lenkija labiau bendraujat, žinot, ar yra ten kažkoks analogiškas puslapis kaip pas mus vaistai.lt? Kad būtų galima pagal vietovę pasižiūrėt, kur kokių vaistų ieškoti?  lens.gif

sveiki
as bendrauju ir net turiu nuolaidu kortele vaistines - ji turi savo vaistines Bialystoke arba Suvalkuose.
i kuri miesta jus norite vaziuoti? brukstelkite man i AZ - pagelbesiu jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux79 @ 2011 12 08, 22:07)
Toms kas ieško kur nusipirkti kedro aliejaus, tai žinokit aptikau turguje, kur prekiaujama rusiškais vaistais,  250 ml - 50 Lt

aš už 100 ml mokėjau 20 lt, kai tuo tarpu lygiai toks pat parduotuveje sveiki produktai kainavo netoli 40 lt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2011 12 09, 13:29)
aš už 100 ml mokėjau 20 lt, kai tuo tarpu lygiai toks pat parduotuveje sveiki produktai kainavo netoli 40 lt. doh.gif

Aš pilstomo pirkau, tai už 50 ml - 18 Lt blink.gif Dabar galvoju ar pilstomas ar nepilstomas geriau. Pilstomas mums nelabai, odelės iš viso nedrėkina, o ir niežulį nelabai nuima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2011 12 09, 10:54)
tikrai taip šalčio ir vėjo alergija yra... tada patartina nebūti lauke arba bent jau storu sluoksniu kremo pasitept visas atviras vietas ir vengti ypač vėjuoto ir drėgno oro
jei tik jums tinka kažkoks aliejus, tai ir tepkit juo rapsų gal neypač patarčiau, nes jie dažniausiai modifikuoti būna, bet jei tai ypač aukštos kokybės ir tinka, kodėl gi ne tikrai natūraliau nei kremai... tik nepamirškite kad perdažnas aliejaus vartojimas taip pat negerai.. reikėtų kas kažkiek laiko padaryt pertraukas ir tept kažkuo kitu  4u.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif
doh.gif anksciau nebuvo nieko panasaus
Reiks paieskoti informacijos, ziuresim, gal cia kai mums paumejimas, tai dadeda g.gif
Atsakyti
user posted image

Gal kas bandė šį kremuką? Kur perkate Aveeno produkciją?
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2011 12 09, 11:33)
savo alergiukei pirkau štai tokius hoie allergo patalėlius. Tik aš ieškojau kur pigiausiai parduodama tuo metu. RAdau Kaune. Pirkau mažą pagalvėle ir  antklodę ne leliukišką. Esu labai patenkinta. REkomendavau pažįstamiems, jie taip pat labai patenkinti smile.gif Pataliukai lengvi, kvėpuoja, vaikas neprakaituoja, lengva prižiūrėti.
Čia jau vos ne reklama gavosi  blush2.gif Šilkinių atsisakiau, nes brangu, sudėtinga priežiūra. Kitos gal turi kitokių argumentų wink.gif

Aciu už atsakyma. 4u.gif Žiūriu, kad ir šie pataliukai nepigi, ir jokių kalėdinių akcijų verysad.gif

QUOTE(vilmux79 @ 2011 12 09, 14:06)

Merginos bandė, daug kam padėjo. O perka iš užsienio, užsisako per tarpininkes
Atsakyti

QUOTE(neribri @ 2011 12 07, 15:48)
sveikos mamytės,

labai reikia jūsų patarimo, nes jau nebežinau kas daro sad.gif
mes irgi turim AD, ir aišku dar alergiją pamperiam... nors nuo gimimo naudojom ekologiškus... tai dabar dar dedu merliuką į vidų dėl visą ko.... bet pagrindinė bėda yra "surambėjusi" odelė šalia išangės ar kam tai buvo?
niekas nepadeda to raudonumo ir rumbų atsikratyti.....tada tose vietose atsiranda baisiniai šašai... sad.gif gyd. Meleckas išrašė "imacort" tepaliuko.... tepėm keturias dienas, padėjo, šašai dingo. liko paraudus oda.... o va tik netepam tuom tepalu, ir išnaujo viskas kartojas....
gal kuriai taip buo? kuom tepėt?

o jei pabandytumet isvis tas daugkartines sauskelnes? na kaip buna bambuko ir pan?
Atsakyti
sakykit, ar kas tvarketes dok del neigalumo? Mums labai siulo, bet as vis atsisakau. Dakt tai vadina, kaip kompensacija uz visas tepalu, kremu, vaistu ir pan islaidas. Bet man labai baisu, kad as vaikui neuzkirsciau kelia ateity. Gal pvz jis nores butu lakunu, kariskiu ar dar kuo, ir jam tokie irasai trukdys? Ar tie irasai lieka? Suprantu, kad vaikas tai gali ir visai isaugti, ir kad ta neigaluma duos laikinai, bet va vis tiek neramu...
ar dar kazkokie teigiami aspektai yra to neigalumo, apart kazkokios ismokos? Sanatorijos, reabilitacijos, kazkokios proceduros?
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 12 09, 13:05)
sveiki
as bendrauju ir net turiu nuolaidu kortele vaistines - ji turi savo vaistines Bialystoke arba Suvalkuose.
i kuri miesta jus norite vaziuoti? brukstelkite man i AZ - pagelbesiu jums  4u.gif

Sužinojau, kad vieni pažįstami jau ryt ten važiuoja ir parveš man reikalingus vaistus. Kaip supratau, užsakė, kad būtų vaistinėj. Ačiū, ateičiai žinosiu dėl nuolaidų, jei protopicas mum pasiteisins aciuks.gif

QUOTE(vilmux79 @ 2011 12 09, 15:06)
user posted image

Bandėm, bet kiti kremai iš Aveeno tiko geriau. Dabar šitą naudojam - http://www.drugstore...veeno overnight

QUOTE(paslaptingai @ 2011 12 09, 15:30)
sakykit, ar kas tvarketes dok del neigalumo? Mums labai siulo, bet as vis atsisakau. Dakt tai vadina, kaip kompensacija uz visas tepalu, kremu, vaistu ir pan islaidas. Bet man labai baisu, kad as vaikui neuzkirsciau kelia ateity. Gal pvz jis nores butu lakunu, kariskiu ar dar kuo, ir jam tokie irasai trukdys? Ar tie irasai lieka? Suprantu, kad vaikas tai gali ir visai isaugti, ir kad ta neigaluma duos laikinai, bet va vis tiek neramu...
ar dar kazkokie teigiami aspektai yra to neigalumo, apart kazkokios ismokos? Sanatorijos, reabilitacijos, kazkokios proceduros?

Aš abejoju, ar yra lakūnams ar kariškiams keliami reikalavimai nebūti sirgusiems alerginėmis ligomis vaikystėje cool.gif Asmeniškai labai maloniai priimu iš valstybės tą kompensaciją dviems vaikams.
Atsakyti
dar su tokiu klausimu mamytes kurios atpratinote vaikucius nuo papmpersu....
patarkite ka daryti....jau nuo metuku bandau atpratinti neseda jis ant to puoduko o jau du metukai.........problema yra tame kad supras tos kurios tai patyre 4u.gif nuemu as jam pampersa kad pabutu be jo ir nu neimanoma nudrasko iki krauju uzpakaly kojas nors ir su kelnytem buna visvien kaso kaip isprotejas ziuriu jau kraujai bega uzdedu pampersa ir baigiasi kasymasis ir nebedrasko istisai...ir taip kiekviena diena bandau ir uzemu zaidimu kokiu nepadeda visai jaucia kad pamperso nerair kasymo maratonas tada isterija jei nelidziu kasyti.....nebezinau ka bedaryti o jei nuogai nurengi tai kaso kur pasiekia pilvuka krutine uzpakaly visur net dantukus sukandes mums maudynes visad isterija baigiasi verysad.gif vasara taip nebuvo baisiai....nors po paskutinio skiepo nevaldom situacijos zandai slapiuoja kaip anksciau......gavo visus priklausomus skiepus....
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2011 12 09, 22:18)
dar su tokiu klausimu mamytes kurios atpratinote vaikucius nuo papmpersu....
patarkite ka daryti....jau nuo metuku bandau atpratinti neseda jis ant to puoduko o jau du metukai.........problema yra tame kad supras tos kurios tai patyre 4u.gif nuemu as jam pampersa kad pabutu be jo ir nu neimanoma nudrasko iki krauju uzpakaly kojas nors ir su kelnytem buna visvien kaso kaip isprotejas ziuriu jau kraujai bega uzdedu pampersa ir baigiasi kasymasis ir nebedrasko istisai...ir taip kiekviena diena bandau ir uzemu zaidimu kokiu nepadeda visai jaucia kad pamperso nerair kasymo maratonas tada isterija jei nelidziu kasyti.....nebezinau ka bedaryti o jei nuogai nurengi tai kaso kur pasiekia pilvuka krutine uzpakaly visur net dantukus sukandes mums maudynes visad isterija baigiasi verysad.gif vasara taip nebuvo baisiai....nors po paskutinio skiepo nevaldom situacijos zandai slapiuoja kaip anksciau......gavo visus priklausomus skiepus....

tai va skiepai tikrai ne i gera sergantiems Ad vaikams... na bet cia jusu pasirinkimas buvo... siaip tai reikejo kai buvo geriau ir pradeti pratinti prie puoduko...
as asmeniskai pradejau pavasari, dejau didesnius triusikelius ir maximoj buvau prisipirkus mazu bambukiniu ranksluostuku... taip nebudavo labai dideliu balu... vaikas jausdavo kad slampa... vasara taip po truputi ismokom draugauti su puoduku....
suprantu kad labai sunku kai vaikas draskosi... gal bandykit duoti koki krema teptis o ne draskytis... arba sysiot atsistojus... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(beatka1983 @ 2011 12 08, 22:59)
sveikos mamytes
kazkuri rase kad noretu pabandyti Bishofito - tai as is Vilniaus ir galiu duot pabandymui, nes turime dar visa kibiriuka...

kas perkat bishofita... as anksciau pirkau pilaitej, kaina 35 lt... kazkaip arciausiai buvo... kazkada su reikalais vaziavau i sirdazoles vaistine, ogi ten bishofitas 24 lt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sylvia @ 2011 12 08, 17:34)
PER PIENO MISINI.NES JUOSE YRA KAZKOKIU VITAMINU.VIENU ZODZIU DABAR 10 DIENU GERSIM NEOCARE IR PAZIURESIM KAS BUS.AS PARASYSIU AR MES TAISOMES AR NE.AI DAR SAKE JEI NEPADES PRADESIM BANDYSIM GERTI OZKOS PIENA IR VIRTI KAZKOKIUS PIENO KLIJUS

vaiciulionienes ta pati giesmele lotuliukas.gif kad visiems ta pati diagnoze... gerei vitaminus nescia vadinasi vaika beria nuo vitaminu lotuliukas.gif sorry kad cia zvygauju, bet mums ji nieko gero nepadare, nors kaip ir kiti... bet siaip man tas jos poziuris kad ateikit pas mane privaciai tada gal galesiu padeti tai uzmushe... doh.gif
Atsakyti
tai ir tame esme kad buvo pratintas jau nuo metuku laiko praita ziema jau pratinom ir kaip pagerejimas buvo sakau nesvarbu kokia vaiko bukle nuemus jam pampersa kasosi maratoniskai istisai...ir daukartines naudojom ir visaip bandem bet tik nuemus pampa jis draskosi begalo...
Atsakyti