Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Kiek laiko vaikelis serga AD? (61 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
na siandien buvome pas alergologe vaiciulioniene bigsmile.gif pasakysiu tiesa jinai mums labai patiko thumbup.gif 4u.gif pries tai buvom 2 kartus pas skirtingus alergologus tai pas juos prabuvom maximum 5 min.o vat siandien apie 40 min.VAICIULIONIENE labai gera spec. gydytoja. man patiko.jinai iskart nustate kam mano vaikas yra alergiskas.dave nemazai ivairiausiu kremuku(meginuku) pabandyt.israse kompensuojamo misinio jai neklystu vadinasi NEOCARE. dabar pas ja vaziuosim po 10 dienu.

taigi drasiai siulau jums pas ja nuvaziuoti thumbup.gif
Atsakyti
Mamytes, mums labai reikia masaziuku, bet po ju odelei sakes... Ka daryt?
Papildyta:
QUOTE(sylvia @ 2011 12 08, 16:12)
na siandien buvome pas alergologe vaiciulioniene bigsmile.gif pasakysiu tiesa jinai mums labai patiko thumbup.gif  4u.gif pries tai buvom 2 kartus pas skirtingus alergologus tai pas juos prabuvom maximum 5 min.o vat siandien apie 40 min.VAICIULIONIENE labai gera spec. gydytoja. man patiko.jinai iskart nustate kam mano vaikas yra alergiskas.dave nemazai ivairiausiu kremuku(meginuku) pabandyt.israse kompensuojamo misinio  jai neklystu vadinasi NEOCARE. dabar pas ja vaziuosim po 10 dienu.

O kaip nustatinejo?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 12 08, 15:53)
Mano nuomone, kad tai tikrai gali nuo dantu dygimo. O vaikas seilejas? Ar labai?

Jei seilejas, mums padejo Ivetos patarimas, vaika nuprausi, tada patepi saulegrazu ar alyvuogiu aliejum. Odele nurimsta. Ir pagyja. Ir pigu, ir veiksminga.

Tikiuos, kad jums taip ir yra. smile.gif

Ačiū 4u.gif
Ar yra mažylių, kurie serga AD, bet jiems tie bėrimai neniežti?
Atsakyti
[quote=sylvia,2011 12 07, 16:04]
na papasakosiu as savo istorija apie TAMASIUNIENE ir AD.

dar pridesiu: kai siandien sedejom prie gydytojo kabineto as pavarciau dukrytes med. knygute.ir ka as ten pamaciau blink.gif blink.gif musu gydytoja mus nusiunte i antakalnio alergologijos klinika, nes jinai itare kad pas AD. O TAMOSIUNIENE parase diagnoze,SVEIKA kad AD nerasta ir nepateisinta doh.gif doh.gif as budama ne medike pagal aprasytus simptomus mazdaug nuspejau.

tai va musu gydytoja itare AD
TAMOSIUNIENE PARASE: sveika, ad nerasta ir nepateisinta doh.gif g.gif
o po keliu dienu kai pakliuvom i ligonine nustate diagnoze DIFUZINIS ATOPINIS DERMATITAS!!!!!
TAI VA........... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
Papildyta:

O kaip nustatinejo?
[/quote]
KAI GULEJOM LIGONINEJ MUMS DARE KAZKOKIUS KRAUJO IR KAKUCIU TYRIMUS.ATSAKYMAS PAS MUS VISKAS NULIS( VAIKAS NIEKAM NEALERGISKAS).PAKLAUSE KAS SEIMOJ GAL SERGaAD?TADA PAKLAUSE KOKIUS VAISTUS IR VITAMINUS GERIAU KAI BUVAU NESCIA.VAISTU TAI JOKIU TIK VITAMINUS MAMITA VISALAIK GERIAU.JINAI HRA PRIES IVAIRIAUSIUS VITAMINUS NESCIOMS. VIENU ZODZIU PER DAUG VITAMINU GERIAU TODEL VAIKUI PERSIDAVE.JINAI ALERGISKA KAZKOKIEMS PROVITAMINAMS. DABAR VAZIUOSIM PAS JA PO 10 DIENU IR STEBES AR YRA KOKIU NORS POKYCIU AR NE
CODE
[QUOTE][/QUOTE][QUOTE][/QUOTE]
Atsakyti
Pala pala, o tai kokiu budu vaikas dabar gauna vitaminu? Ir koki gydyma paskyre?
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 12 08, 16:17)
Pala pala, o tai kokiu budu vaikas dabar gauna vitaminu? Ir koki gydyma paskyre?

PER PIENO MISINI.NES JUOSE YRA KAZKOKIU VITAMINU.VIENU ZODZIU DABAR 10 DIENU GERSIM NEOCARE IR PAZIURESIM KAS BUS.AS PARASYSIU AR MES TAISOMES AR NE.AI DAR SAKE JEI NEPADES PRADESIM BANDYSIM GERTI OZKOS PIENA IR VIRTI KAZKOKIUS PIENO KLIJUS
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2011 12 08, 17:34)
PER PIENO MISINI.NES JUOSE YRA KAZKOKIU VITAMINU.VIENU ZODZIU DABAR 10 DIENU GERSIM NEOCARE IR PAZIURESIM KAS BUS.AS PARASYSIU AR MES TAISOMES AR NE.AI DAR SAKE JEI NEPADES PRADESIM BANDYSIM GERTI OZKOS PIENA IR VIRTI KAZKOKIUS PIENO KLIJUS

a, as galvojau pati maitinat. Na tada logiska. Kaip ir susiveda viskas, juk vitela kremas vitamininis irgi.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 12 08, 16:39)
a, as galvojau pati maitinat. Na tada logiska. Kaip ir susiveda viskas, juk vitela kremas vitamininis irgi.

as viena kart panaudojau vitela su cinku zn krema, o ne vitaminini.
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2011 12 08, 13:44)
o Fuxini tirpaliukas slapavimams gaminamas specialiai ar galima isigyti vaistineje be recepto? Nu niekaip nepraeina pakinkliai mano berniukui, jau ir zaizda vienoje puseje didele... doh.gif

Galima įsigyti be recepto, bet būna tik vaistinėse, kuriose gaminami vaistai.

QUOTE(singa @ 2011 12 08, 14:28)
Jungiuosi į jūsų gretas 4u.gif Pas mus 5 mėnesių kūdikiui atsirado raudoni bėrimai po smakriuku.  Alergologė nustatė, kad AD, homeopatas sako, kad tie bėrimai nuo dantų dygymo. Kūdikiui tie bėrimai neniežti. Noriu paklausti, ar sergant AD, bėrimai visada niežti?

Po smakriuku g.gif O negali būt tiesiog sudirgimas nuo kepurės ar šaliko, kurie sukiojant galvą trinasi į tą vietą?

QUOTE(sylvia @ 2011 12 08, 15:12)
na siandien buvome pas alergologe vaiciulioniene bigsmile.gif pasakysiu tiesa jinai mums labai patiko thumbup.gif  4u.gif pries tai buvom 2 kartus pas skirtingus alergologus tai pas juos prabuvom maximum 5 min.o vat siandien apie 40 min.VAICIULIONIENE labai gera spec. gydytoja. man patiko.jinai iskart nustate kam mano vaikas yra alergiskas.dave nemazai ivairiausiu kremuku(meginuku) pabandyt.israse kompensuojamo misinio  jai neklystu vadinasi NEOCARE. dabar pas ja vaziuosim po 10 dienu.

Tai Neocate'ą jau vėl be kraujo tyrimų alergologai gali išrašyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2011 12 08, 15:12)
na siandien buvome pas alergologe vaiciulioniene

geras spejimas, tikiuosi atstpejo.
Mes pas ja ilgai vaiksciojom, bet ji nieko nieko num nepadejo, nei neocate israse, net nebuvo uzsiminus apie ji, nei apie neigaluma minejo, nei i stacionara gulde, nei dieta reguliavo, nei nustate kam alergiska, nei krema parinko, nieko visiskai nieko blink.gif nei vieno naudongo patarimo is jos neisgirdau, matyt reikejo vokelio g.gif
Pabegom is joms nes nemaciau jokio tolko pas ja lankytis rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(carramele @ 2011 12 08, 18:02)
Tai Neocate'ą jau vėl be kraujo tyrimų alergologai gali išrašyt?  g.gif

ir man keista kaip cia taip pirma kart atejus jau israse g.gif
Atsakyti
Deja, tenka ir man šiame skyrelyje registruotis verysad.gif
Dar rugsėjį, kai dukrytei pradėjo ūmėti raudonumas ant kojyčių, skaitinėjau šią temukę ir guodžiau save, jeigu mums AD, tai labai lengvos formos... Nuo tada viskas tik blogyn doh.gif Prasidėjo nuo raudonos dėmelės ant dešinės čiurnos, o dabar ir ties keliukų linkiais, ir ties viena kirkšnyte, čiurnos, galiausiai pilvukas... Pas mus tokios paūmėjimo - atoslūgio fazės. Pasiskaięius apie AD ir įtardama, kad dukrytę būtent ši bėda užpuolė, registravomės pas alergologą, kuris darė tą paprasčiausią testą ant rankytės (pagal jį vaikas nėra niekam elergiškas), patarė bandyti tepaliukus, kol atrasiu patį pačiausią ir hormoninio tepalo dar prirašė. To "gėrio" kol kas dar nenaudojau. Kai išbandžiau sviestmedį, tai man buvo kažkoks atradimas, galvojau va to mums ir pakaks... Toli gražu... Toks jausmas, kad odelė prie jo priprato ir nebėra to poveikio kaip pirmosiomis dienomis. Dėl maisto - suprantu, kad reikia ieškoti kas mums netinka, bet nežinau nuo ko pradėti... ji pas mane jau didelė, valgo viską, mėgsta pavalgyti, tai taip gaila nuo vaiko atimti ką nors... Šiuo metu stengiuosi neduoti jokių karvės pieno produktų, aišku marinuotų, raugintų produktų, saldumynų... Pasidalinkit patirtim, kas auginat nebe kūdikėlius kaip ieškoti to elergeno doh.gif Šiuo metu vėl toks smarkus paūmėjimas, vaikas naktimis blaškosi, aš kaip sargybinis budžiu, kad nenusikasytų, bandau teplioti kedro aliejumi, bet jis mums nelabai. Rytai odelė dar dar, o va vakare verkt norisi į vaiką žiūrint...
Na štai, išsiliejau... verysad.gif

Ryt registruosiuos pas hemeopatą. Gal pagelbės...
Atsakyti
Kiek metuku dukrytei? Laikykis.
Atsakyti