Mergaites Ar kas naudojote Emolium krema? Gavom pora meginuku, oda iskart pasitaise, bet kai nuejau pirkti vaistininke paskae, kad kudikiui nepatartu, nes yra slapalo.ir oda pripras ir nebegamins pati..nupirkau kita, bet nuo jo dar blogiau pasidare...Nzn ka daryti Niekur nerandu info, kad slapalas kazkaip tai galetu pakenkt
QUOTE(Coffee bean @ 2011 12 06, 18:17)
Mergaites Ar kas naudojote Emolium krema? Gavom pora meginuku, oda iskart pasitaise, bet kai nuejau pirkti vaistininke paskae, kad kudikiui nepatartu, nes yra slapalo.ir oda pripras ir nebegamins pati..nupirkau kita, bet nuo jo dar blogiau pasidare...Nzn ka daryti Niekur nerandu info, kad slapalas kazkaip tai galetu pakenkt
Mums gyd sake,kad slapalas netinka, kudikiui, nes yra stipresnis kremukas. Bet manau geriau slapalas, nei hormonai.. Jei padeda patepkit tuo emolium. Oda pasitaisys ir vis maziau jo reikes. As tepiau savo vaika nuo 6 men. Mums tiko.
cia raso,kad galima kudikiams
Manau nereikia labai daznai ir daug tepti tuo paciu kremu, oda juk pripranta...
Musu skorad yra 78, mum nustate Cerniauskas kai gulejom alergologiniam, turiu israrsa ligonines. bet kazkodel mane vis tiek siuncia pas alergologus, nu ko niekaip nesuprantu. kad apziuretu bukle aisku gerai, bet del neigalumo, manau jau kaip ir yra pagrindas. o vat vietiniai alergologai stumdo ir ar tai nenori apsiimt ar dar kas per velnias. nu vienu zodziu, eisiu pas seimos gydytoja dar tegu man durnai isaiskina ar man reikia butent del neigalumo dar karta trenktis i ta vilniu ar nebe...
QUOTE(Amelita @ 2011 12 06, 16:23)
Mums gyd sake,kad slapalas netinka, kudikiui, nes yra stipresnis kremukas. Bet manau geriau slapalas, nei hormonai.. Jei padeda patepkit tuo emolium. Oda pasitaisys ir vis maziau jo reikes. As tepiau savo vaika nuo 6 men. Mums tiko.
Tai va butent, kad cia parasyta, kad galima.. todel susibalamutinau
QUOTE(vaidem @ 2011 12 06, 18:45)
Musu skorad yra 78, mum nustate Cerniauskas kai gulejom alergologiniam, turiu israrsa ligonines. bet kazkodel mane vis tiek siuncia pas alergologus, nu ko niekaip nesuprantu. kad apziuretu bukle aisku gerai, bet del neigalumo, manau jau kaip ir yra pagrindas. o vat vietiniai alergologai stumdo ir ar tai nenori apsiimt ar dar kas per velnias. nu vienu zodziu, eisiu pas seimos gydytoja dar tegu man durnai isaiskina ar man reikia butent del neigalumo dar karta trenktis i ta vilniu ar nebe...
Reikia tokio specialaus lapo su zmogeliuku, kur gydytojas alergologas nupaiso kur yra pabertas vaikas ir paraso ta Scorada, netinka tik israse parasytas skaiciukas. Ta lapuka pasiemat ir kartu su kitais israsai paduodat seimos gyd, ji turetu viska sutvarkyti, ir pasakys kur nest tuos sutvarkytus dokumentus del neigalumo gavimo.
Papildyta:
QUOTE(Coffee bean @ 2011 12 06, 18:17)
Jei tik sausa odyte, geriau atsirinkt naturalu alieju ar sviesta, nes tikrai mazute dar.
Del Emolium, anksciau mamytes rase, kad nelabai kudikiams, nes daug visokiu parabenu ir t.t. Na bet jei jau labai prastai, ir padeda sumazint berimus ir niezuli tai manau galima ir juo teplioti
Papildyta:
QUOTE(sylvia @ 2011 12 06, 15:57)
kiek zinai geros alergologes VAICIULIONIENE IR MALINAUSKIENE.mes ketvirtadieni vaziuojam pas vaiciulioniene.kai grisim parasysiu komentara
Pirmoji seno sukirpimo, ilgai pas ja vaiksciojom , kol supratau, kad beprasmiska, nei vieno gero patarimo negavom, nei karto neapziurejo nu zodziu....
Geriau jau tikrai Cerniauskas ar Astrauskaite
QUOTE(Lince1 @ 2011 12 06, 15:54)
O tą SKORADĄ lyg ne visi alergologai gali nustatyti, tik klinikiniai imunologai, atrodo.Mes jau prieš metus tvarkėmės, tai gal ką ir primiršau, gal kas dabar tvarkėsi.
Negirdėjau apie tai Vienam mano vaikui nustatė alergologė-klinikinė imunologė, kitam alergologė-pulmonologė
Nu va, grįžom su lopais.
Tiesa, vėl tyliai pasigirsiu - per nepilnus du mėnesius skoradas nuo 87 nukrito iki 67. Viliuosi pamažu dar sumažinsim
Tiesa, vėl tyliai pasigirsiu - per nepilnus du mėnesius skoradas nuo 87 nukrito iki 67. Viliuosi pamažu dar sumažinsim
QUOTE(Amelita @ 2011 12 06, 16:45)
Va ir mums si gyd labai negera buvo... Nerekomenduoju...
amelita o kodel jums jinai nepatiko?
QUOTE(Irunia @ 2011 12 06, 23:06)
Nu va, grįžom su lopais.
Dziugu uz jus.
QUOTE(sylvia @ 2011 12 07, 09:01)
amelita o kodel jums jinai nepatiko?
Nepatiko, nes pirma karta,kai atejom tai labai ispudi padare.. Paskui jau paburbejo, jei norit, kad jumis rupinciaus normaliai, tai tada tik privatus bendravimas... Uz pinigus.. O dar prirase vyresnelei astma, gerem 9 men. vaistus nuo astmos, o paskui papuolem pas pulmonologus santariskese, jie pasake, kad nera astmos mano vaikui. Kalti buvo adenoidai, del kosuliu. Tai va...Gerai, kad is jos pabegom... Siaip ji tokia garbanota, tamsi moteris.. Nerekomenduoju jos. Ir ji labai megsta vaistus grusti dideliais kiekiais...
QUOTE(rieduliukas @ 2011 12 06, 09:36)
jei neklystu tai ten po 100 g nes aš už tiek 12 Lt mokėjau tai per mugę tikiu kad brangiau gali būt... bet kaip ir nedidelė kaina pabandymui plius galiojimo laikas jų nelabai ilgas~2 mėn berods ir laikyt šaldytuve reikia
jo, laikyti reikia šaldytuve, o galioja sakė iki 2012 birželio mėn.
QUOTE(LiloSun @ 2011 12 06, 17:32)
Jei tik sausa odyte, geriau atsirinkt naturalu alieju ar sviesta, nes tikrai mazute dar.
Del Emolium, anksciau mamytes rase, kad nelabai kudikiams, nes daug visokiu parabenu ir t.t. Na bet jei jau labai prastai, ir padeda sumazint berimus ir niezuli tai manau galima ir juo teplioti
Papildyta:
Aciu mergaites
Na man gydytoja kaip ir rekomendavo, nes odyte buvo tik sausa kol tepiau Linola..tada pabandziau taukmedziu ir pasidare daug blogiau (bet gal sutapimas)..ir Linola F dabar nebenuima to..
O dar nupirkau Bioderma, tai sutvarke paberimus, bet oda pleiskanoti pradejo..Zodziu
Turiu dabar jai pirkta kokosu alieju ir bijau tepti
Na tepsiu kol kas Linola losjona..jis geriausiai tinka...bet kudikiui noretusi kazko ne tokio kvapnaus