Labas mamukai,
kažkas kažkada teiravotės dėl stručio taukų, kuriuos kol kas tik Kauno rajone kažkur pardavinėja. Tai va vilnietės, jei kas norite išbandyt, aptikau, kad juos pardavinėja PC "Panorama" veikiančioje kalėdinėje mugėje, kuri veiks berods iki gruodžio 24 d., pirmame aukšte prie eglės. 15 Lt už indelį neaiškios talpos man pasirodė, kad apie 50 ml, o pardavėjas sakė, kad turėtų būti daugiau... tai jei kas norėtų išbandyt ieškokit sėkmės.
QUOTE(Irunia @ 2011 12 05, 14:25)
Ir išvis mąstau, ko spėlioja kai kurios mamos - pasidarykit lopo testus ir bus aiškiau. Eisim mes ryt irgi naujų produktų klijuotis. Mėginsim kokias naujas mėsytes, dar kokius burokėlius, moliūgą reikia pasitikrint kad būtų ramiau.
Man tai gaila nugarytes, nes kai uzklijuos kaip isbers tai tada reiks hormonais gydyt
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2011 12 05, 18:38)
Netikiu statistikom
Bet tu teisi, netikslinga mamoms, ypač maitinančioms, kažko atsisakinėti, nes tik spėja kad beria nuo to ar ano.
Bet tu teisi, netikslinga mamoms, ypač maitinančioms, kažko atsisakinėti, nes tik spėja kad beria nuo to ar ano.
tai jei nekontruoliuot savo maisto, ir nebandyti atrasti alergena, tai ka ziuret kad situacija vis blogeja?
QUOTE(zaizai @ 2011 12 05, 18:49)
Labas mamukai,
kažkas kažkada teiravotės dėl stručio taukų, kuriuos kol kas tik Kauno rajone kažkur pardavinėja. Tai va vilnietės, jei kas norite išbandyt, aptikau, kad juos pardavinėja PC "Panorama" veikiančioje kalėdinėje mugėje, kuri veiks berods iki gruodžio 24 d., pirmame aukšte prie eglės. 15 Lt už indelį neaiškios talpos man pasirodė, kad apie 50 ml, o pardavėjas sakė, kad turėtų būti daugiau... tai jei kas norėtų išbandyt ieškokit sėkmės.
jei neklystu tai ten po 100 g nes aš už tiek 12 Lt mokėjau tai per mugę tikiu kad brangiau gali būt... bet kaip ir nedidelė kaina pabandymui plius galiojimo laikas jų nelabai ilgas~2 mėn berods ir laikyt šaldytuve reikia
kur vilniuje galima nusipirkti nerafinuoto sviestmedzio ar taukmedzio sviesta ar alieju?
Clotrimazol tepaliukas nuo candida grybelio.
QUOTE(LiloSun @ 2011 12 05, 19:56)
Man tai gaila nugarytes, nes kai uzklijuos kaip isbers tai tada reiks hormonais gydyt
Papildyta:
Papildyta:
Mes be hormonų užsigydėm.
QUOTE(LiloSun @ 2011 12 05, 19:56)
tai jei nekontruoliuot savo maisto, ir nebandyti atrasti alergena, tai ka ziuret kad situacija vis blogeja?
Tyrimus turėjau omenyje.
Papildyta:
QUOTE(vaidem @ 2011 12 05, 18:47)
nesimuškit mamos
Oi neee nesimušam. Tik karts nuo karto profilaktiškai viena ant kitos išsikraunam, kad ant kitų nereiktų
Vakar idomu pasidare, ar jusu vaikai jau gave visus skiepus, kurie priklauso ju amziui?
Vyresneles odele kartais sureaguoja i kaz ka. Cia po vienos nakties, atsikele ir sako. Mama man labai niezejo nugaryte, visa nakti kasiaus... Paziuriu nugara baisi... Pradejau galvot ka ji cia suvalge naujo... Ir atrodo, kad bus kalta naujoji arbata Saga...
Jau 3 dienos jos negauna, odele svari.Neniesti. Greiciausiai ji bus kalta.
Vyresneles odele kartais sureaguoja i kaz ka. Cia po vienos nakties, atsikele ir sako. Mama man labai niezejo nugaryte, visa nakti kasiaus... Paziuriu nugara baisi... Pradejau galvot ka ji cia suvalge naujo... Ir atrodo, kad bus kalta naujoji arbata Saga...
QUOTE(sylvia @ 2011 12 06, 12:39)
kur vilniuje galima nusipirkti nerafinuoto sviestmedzio ar taukmedzio sviesta ar alieju?
http://aromata.lt/ko...duktai/sviestai
QUOTE(sylvia @ 2011 12 04, 18:33)
kur galima isigyti taukmedzio ar sviestmedzio?ar jisai jums padeda? nes mums esex,dermobaza kremai nepadeda
QUOTE(sylvia @ 2011 12 06, 11:39)
QUOTE(ssaule @ 2011 12 06, 14:11)
Nu ir kaina , gal kokybe kokia ipatinga?
As pirkau neseniai pas mamyte Gosiuke. kuria siule is Anglijos atvezto TS, man jis pasirode net kazkoks "sviezesnis, niegu is Aromanatural pirktas
QUOTE(ivetacom @ 2011 12 06, 15:40)
Nu ir kaina , gal kokybe kokia ipatinga?
As pirkau neseniai pas mamyte Gosiuke. kuria siule is Anglijos atvezto TS, man jis pasirode net kazkoks "sviezesnis, niegu is Aromanatural pirktas
Na kainos tai tikrai žiaurokos, galima rast daug pigiau.
Papildyta:
QUOTE(Amelita @ 2011 12 06, 14:38)
Vakar idomu pasidare, ar jusu vaikai jau gave visus skiepus, kurie priklauso ju amziui?
Aš tokios arbatos niekaip alergiškam vaikui neduočiau. Sudėties nežinau, bet vien jau pagal pokelį. o skiepijom tik pirmus skiepus iki 6 mėn, kol nesirgo AD, o daugiau jokių skiepų.