Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Kiek laiko vaikelis serga AD? (61 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2011 11 23, 18:43)
Ar kuri nors megino ta kedro riesutu alieju? Ar buvo kurios nors leliukui, kad netiko? g.gif

Esu mėginus vyresniajai, bet tuo metu jai 3metai buvo.
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 11 23, 19:10)
Esu mėginus vyresniajai, bet tuo metu jai 3metai buvo.

Ir kaip, tiko/patiko? O mazesniems leliams galima? g.gif
Atsakyti
mano mazoji siandien nusikase akele viena. Visa paraudus doh.gif o kuo palei akis tept tai isvis neaisku...gal tuo paciu kremu megint, bet tai patepk kad geras tokiam makalui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 11 23, 17:38)
nusipirkau kazkoki Adeles Karaliunaites tepaliuka "zuikio taukai" Nu toks riebalas riebalas. Patepiau nedideli ploteli, ziuresim.

Mes bandėm. Mums netiko.
Kedrų aliejų irgi bandėm. Nieko stebuklingo neįvyko.
Tiek išbandžius vis gi mums geriausia alyvuogių aliejus visam kūnui ir emu taukai, taukmedis sausiems plotams.
Atsakyti
QUOTE(loveliuk @ 2011 11 23, 19:59)
kazkur pries tai maciau raset kuo tept galvyte, tik nelabai atrandu...
gal nesunku butu primint

mums padejo tepimas ricinos aliejumi... as jo net nenuplaudavau
Atsakyti
QUOTE(loveliuk @ 2011 11 23, 19:59)
kazkur pries tai maciau raset kuo tept galvyte, tik nelabai atrandu...
gal nesunku butu primint

as esu tepus kokosu aliejumi, taip pat migdolu aliejumi.
Atsakyti
sveikos mamytes,
gal kas zino kur pigiausia priemoka neocate misinukui?
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2011 11 24, 00:55)
sveikos mamytes,

santariskese,gintarine vaistine, salia kur onkologinis, baublio berods gtve ten.
mes paskutini karta 15lt uz skarbonke primokejome.
bet pries pasiskambink- uzsakyk, ir po 2 dienu jau galesi vaziuot pirkt 4u.gif nes nevisada turi vietoje tiek kiek reikia.

Papildyta:
wytaute69- mums alergologe israse aplink akytes tept MAXIDEX - jis siaip net ir i aki skyrtas tept, tai nieko tokio jeigu ir pateks i akyte pvz patrinus vaikui. manau ir be recepto ji galima nupirkt - tik kainuos apie 20lt, mes pagal recepta sumokejom 2 litukus. mums padeda, vienakart patepiau pries miega ir ryte jau grazu buvo. po to vel kazkuria diena nusikase - tai vel viena kart patepiau - ir vel padejo.
Papildyta:
As sau visa kuna naudoju tept - taukmedi su saltalankiu aliejimi sumaisau - ir po duso dar slapia kuna istepu - nera geriau nieko uz toki mixa man. Nezinau aisku kaip kudikiams - gal saltalankiu aliejus gali alegizuot? bet tai kad jis turi gydomuju savybiu - tai faktas smile.gif
Papildyta:
loveliuk- mes cia pirkom spec toki losjona is vienos mamytes pleiskanoms (luobai) naikint. Tik nepamenu kaip jis vadinasi dabar - nes ismeciau doh.gif
Papildyta:
Kazkuri mamyte naudoja savo vaikui Adeles berods '' Ieva'' tepaliuka - sako jiems labai pasiteisino. Sekmadieniais gedimino pr. buna mini muge - ten esu uzmaciusi kad priekiauja Adeles tepaliukais - vis gundausi nupirkti - bet nesiryztu doh.gif nes jau tiek turime tu kremuku / tepaliuku - visa stalciu doh.gif Gal kam reikia Vitella vitamininio - viena karta pasitepem - nelabai jis mums, per riebus pasirode doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ssaule @ 2011 11 23, 15:41)
maniskis, kai pamato koki krema, tai saukia "teeept" ir kisa pirsta  lotuliukas.gif man nosi tepdavo, sau pilva, o dabar sienas tepa doh.gif
mums letai, bet gereja-valgo viska su protu, skalbiu muilo riesutais, maudau kasdien su kvieciu selenomis Topfer ir saukstu alyvuogiu aliejaus, tepu sviestmedziu su eteriniu alieju kompleksu nuo AD. Musu visgi alergija nepanasu, kad maistine.
Uzrasiau vaikuti pas homeopate J. Pinikiene, tai tik kitu metu balandi doh.gif  doh.gif 
zinau, kad jau dalinotes info apie homeopatus Vilniuje, jei nebutu sunku tai imeskit dar karta nuorodele kokia. Dekui.
Jei vel pablogetu, tai ieskosiu, kur greiciau.

lauksime atsiliepimu cia apie Pinikiene. Mes irgi po Nauju keliausime tikriausiai pas homeopata - tai kolkas semiuosi info is visur ir renkuosi pas ka cia uzsirasius smile.gif

Papildyta:
kolkas mano sarase tokie homeopatai:
Rokiskiete - nepamenu vardo smile.gif
Pinikiene
Galvydyte
Popovas

Kazkuri is ju reikes pasirinkt ... smile.gif
Atsakyti
beatka - Adeles kioskelis yra prie santariskiu ligonines. Ten kur stovejimo aikstele ir visi kioskai, tikrai pamatysi. As klausiau kas kudikiui labiau tai dave tuos kiskio taukus, tas ieva sake labiau suaugusiems. Bet as dar galvoju paciai Adelei pasiskambint, ka ji patartu. Jei noretum galeciau idet tau biskiuka tu tauku pabandyt. 100 ml 20 lt kainavo ale vistiek gaila jei netiks biggrin.gif As dar sau tepu koju padus tai sunaudosim jeigu ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2011 11 23, 18:43)
Ar kuri nors megino ta kedro riesutu alieju? Ar buvo kurios nors leliukui, kad netiko? g.gif

Bandziau, bet man jo riebumo nepakako.
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2011 11 24, 00:55)
sveikos mamytes,

Mes antakalny ligoninei mokejom apie 35 ;/
Atsakyti
QUOTE(loveliuk @ 2011 11 24, 11:24)
Mes antakalny ligoninei mokejom apie 35 ;/

ta vaistine alergologiniame - brangininkai. brangiausiai Vilniuje. Net Akropolio eurovaistineje pigiau - apie 28 lt priemoka

Papildyta:
wytaute69- o jus is VLN? kurioje vietoje gyvenate? gal netoli - tai gal koki vakara prilekciau biskiuka pabandymui to tepaliuko wink.gif
Atsakyti