QUOTE(Elzė @ 2011 11 30, 10:23)
tai as ta suprantu. bet tai ka daryti? atrodo laikausi visu nurodymu...
galite hormonus dar labiau praskiesti, pvz esexo 50g ir tik 10g hormono - arba hidrocortizono arba premandolio. Jeigu blogai su odele - as patepciau, neduociau vaikui kankintis.
Papildyta:
Nepykite, bet kartais cia mamos pasisako taip pries hormonus
, bet gal pas ju vaikucius nebuvo tokios blogos situacijos su odele, todel ir issisuko be hormoninio ar kokio kito gydomojo tepaliuko - tada tikrai bravo ir pagarba joms. Na bet gi kiekvieno vaiko situacija kitokia, pvz pas mus odele tokia buvo baisi kad be hormono mes negalejome issisukti ir tepemes, ir ka po mazu isaugame manau mes ta liga, nes viso kunelio odele daugmaz apsitvarke, na dar veidukas likes vietom pabertas - bet ji dabar kai labai reikia patepu su Protopicu.
Taip kad jeigu vaiko odos bukle tikrai labai prasta, nusidrasko - tai geriau pasitept gydomuoju tepaliuku - negu kad besidraskydamas dar kokia infekcija uzsinestu...
Elze - tepkite ir ziurekita kad tik vaikui jusu geretu, universiteto vaistineje galite paprasyti - jie ten sumaiso, praskiedzia hormoninius tepaliukus.
Papildyta:
vakar buvau pas dermatologe su suneliu, veidelyje prie lupyciu issoko toks kaip herpes spuogas, tiesiog tos plotelis visas, buvo pradzioje pusleles, dabar jau toks sausas apdziuves. Gavome teptis su Fucidinu kremuku. Kadangi ejau pas nauja dermatologe (jaunute - na gal 28-30 metu) tai nunesiau jai visa musu kremu, tepalu lobi, kuriu turime tikrai nemazai. Tai labai ji isgyre Protopica, klausinejo manes is kur gavome... Zodziu - stazavosi ji Vokietijoje ir labai teigiamai pasisake uz si tepaliuka:super Iseinant tik pasake - jeigu kisene leidzia - tai ir juo ir toliau gydykites
sakau jai kad gauname is Lenkijos ir ne milionus ten jis kainuoja - tai ji tik atsiprasant ''papizdavojo'' musu farmacininkus - sako kad cia Lietuvoje Farmacija tai savotiska mafija
jau kai uzdeda kainas vaistu - tai griuk negyvas
(cia tai ji issireiske kai pasakiau kad tas protopica s is Lenkijos po 60 lt )
Papildyta:
Elze - kiek jusu vaikeliui metu? as savo suneli tepdavau jau 3 menesiu su skiestu hormonu - zinau kad cia mane gali kitos mamos ''uzmetyti akmenim'' - sorry as negalejau leisti kad mano vaikas nusikasytu negyvai iki krauju