Kolkas dar nepirkau, turiu dar to kompensoto kokiam menesiui, tai dairausi jo, bet nauju pasiulimu nera, tik tas Palangoj ir Vilniuje viena mamyte keleta bonkiu siulo.
Stiprybes mamukai...
nelabai galiu suprast, jei vaikui netinka kiti misinukai, ir gyd skiria neocate, nejaugi ateityje bus sunku gaut recepta ???
SIandien kaip tik buvau, sako ji man 5 bonkes parasysiu, sakau kam tiek daug ? man tik primaitint reikia viena kart per para, ji i mane pasiziurejo taip...
Net pasimeciau
SIandien kaip tik buvau, sako ji man 5 bonkes parasysiu, sakau kam tiek daug ? man tik primaitint reikia viena kart per para, ji i mane pasiziurejo taip...
Net pasimeciau
QUOTE(loveliuk @ 2011 11 28, 23:37)
nelabai galiu suprast, jei vaikui netinka kiti misinukai, ir gyd skiria neocate, nejaugi ateityje bus sunku gaut recepta ???
Net pasimeciau
Net pasimeciau
Uztai kad po metu, jei jums nekompensuos o misinuko vistiek reiks, vaistinei mokesit 180 Lt uz bonkute. Aisku gal jus jau viska valgysit ir net gersit piena, bet jei ne tai neocate papildomas medziagu saltinis.
Mum pvz, po metuku kazkiek laiko negerus neocate nukrito baltymas, tai gerai kad kazkiek ir po metuku skyre, bet to tikrai neuzteko.
mes jau namie... Is tikruju, tai as tokia nesupratus grizau is Vilniaus. Kuo toliau galvoju, tuo labiau nesuprantu musu situacijos. Gal kuri is patirties mane apsviestu?
Atrodo kai su dakt kalbejau viskas aisku buvo, o dabar kazkaip viskas pasidare sudetingai
Zodziu israse, kad vaikui atopinis dermatikas + lengva astmos forma. Kol gulejom ligoninej kvepavom ventolina ir flexicitida (ar kazkaip panasiai). o kuna tepe kazkokiu melynu ir paskui advantanu ir vitella vitamininiu. Zyyyyymiai pagerejo. Net sakyciau visiskai praejo.
Dare tyrimus kraujo, mix palete, pleistrus klijavo. nosies, odos ir tonziliu paselius (is ju niekas neisaugo). Tas kazkoks bendras kraujo rodo, kad pas ji 1000 tu kuneliu kai turetu buti iki 500, kad tipo pasako apie labai didele alergija.
Mix palete parode labai zema alergija arkliui, dulkems, soju pupelems ir suriui. Pleistras per pirma vertinima parode didele alergija grikiams ir pienui. Per antra vertinima tik grikiams.
tai dabar mano pamastymai- bet mes namie niekada nevalgem grikiu (o ligoninej su neva jo dieta, vis duodavo). Tai gal rode delto, kad ten jis valge?
israse namo nurodant vengti visu pienu produktu (bet tai kodel, jei pienui antru vertinimu visai nunyko) ir grikiu. teptis adventanu ir vitella.
Atrodo kai su dakt kalbejau viskas aisku buvo, o dabar kazkaip viskas pasidare sudetingai
Zodziu israse, kad vaikui atopinis dermatikas + lengva astmos forma. Kol gulejom ligoninej kvepavom ventolina ir flexicitida (ar kazkaip panasiai). o kuna tepe kazkokiu melynu ir paskui advantanu ir vitella vitamininiu. Zyyyyymiai pagerejo. Net sakyciau visiskai praejo.
Dare tyrimus kraujo, mix palete, pleistrus klijavo. nosies, odos ir tonziliu paselius (is ju niekas neisaugo). Tas kazkoks bendras kraujo rodo, kad pas ji 1000 tu kuneliu kai turetu buti iki 500, kad tipo pasako apie labai didele alergija.
Mix palete parode labai zema alergija arkliui, dulkems, soju pupelems ir suriui. Pleistras per pirma vertinima parode didele alergija grikiams ir pienui. Per antra vertinima tik grikiams.
tai dabar mano pamastymai- bet mes namie niekada nevalgem grikiu (o ligoninej su neva jo dieta, vis duodavo). Tai gal rode delto, kad ten jis valge?
israse namo nurodant vengti visu pienu produktu (bet tai kodel, jei pienui antru vertinimu visai nunyko) ir grikiu. teptis adventanu ir vitella.
QUOTE(Elzė @ 2011 11 29, 08:40)
mes jau namie... Is tikruju, tai as tokia nesupratus grizau is Vilniaus. Kuo toliau galvoju, tuo labiau nesuprantu musu situacijos. Gal kuri is patirties mane apsviestu?
Nu kas zyyymiai pagerejo nenuostabu, nes advantanas yra is stipresiu hormonu, jauciu ir tepe negailedami. O pagal ka jau astma nustate, duso,kosejo?
O siaip tai kaip visada - vegti to kas galetu alergizuot, hormonais teptis ir viskas o ka jie galetu dar pasiulyt.
Siaip ta mix palete nrlsbsi tiksli man atrodo, Immulite gal tikslesne butu, gerai kad nieks neisaugo nei ant odos nei kur kitur
as kai nesusidurus, tai dabar man kazkaip neramu. Mums ir namie israse teptis adventanu ir vitella. Su vitella vitamininiu tai 3kart dienoj, o su adventanu dabar po karta, o veliau karta i kelias dienas. Taip ir daryti? bet jei sakot jis vienas stipriausiu
o del astmos- tai mes jau vaziavoms su "bronchine astma" irasu siuntime. Na jis pastoviai taip svilpiantis budavo, ir kosejo. ypac vakarais atrodydavo net oro pritruksta. Dabar dingo ir kosylys, ir svokstimas...
o del astmos- tai mes jau vaziavoms su "bronchine astma" irasu siuntime. Na jis pastoviai taip svilpiantis budavo, ir kosejo. ypac vakarais atrodydavo net oro pritruksta. Dabar dingo ir kosylys, ir svokstimas...
QUOTE(Elzė @ 2011 11 29, 10:34)
as kai nesusidurus, tai dabar man kazkaip neramu. Mums ir namie israse teptis adventanu ir vitella. Su vitella vitamininiu tai 3kart dienoj, o su adventanu dabar po karta, o veliau karta i kelias dienas. Taip ir daryti? bet jei sakot jis vienas stipriausiu
jeigu jau teptis hormonu - tai rinkciuasi koki silpnesni- hidrokortizona arba premandoli jau tada geriau...
QUOTE(Elzė @ 2011 11 29, 10:34)
na del hormonu jau buvo daug cia diskutuota. Dauguma mamu vistik yra pries juos. Nes - 1. jie negydo tik laikinai nustumia problema. 2. - kenkia odai, oda ploneja, pripranta, reik vis stipresniu hormonu. Neaiskus poveikis kitiems organams.
Del vitamininio kremo tai ka as zinau....as vaistinej esu pirkus sau VU vaistines gaminama su vit A, E, tai paklausiau ar galima kudikiui, sake su vitaminais - nelabia. Kodel nesiaiskinau.
Del odeles bukles pagerinimo nepatingek paskaityt pirma temos zinute, ten yra daug patarimu. Mums asmeniskai padejo mamytes Granatas siuloma metodika. TIk pritaikiau pagal save.
Beje, ta mamyte savo zinutej ir raso kad ten kur buvo tepta hormonais - sunkiau pasiduoda odele gydymui paskui. Galiu tik patvirtint. Visas kunelis susitvarke, o veidelis, kur kelis kart patepus buvau hidrokortizonu- vis dar raudonuoja
QUOTE(Elzė @ 2011 11 29, 09:34)
Na mamukams, kuriu vaikuciai serga sia liga, reikia daug daug kantrybes ir apsisarvavimo.....buvo ir pas mus baisiu baisiu savaiciu, menesiu, kai maziuke kaip nuplikyta atrode, visas kunelis sausas sausas ir raudonas.....bet sito forumo deka, hormonini tepaliuka tik nusipirkau israsyta Grusausko, bet jis ir tebestovi saldytuve, niekad nenaudotas . Aisku buvo bemiegiu naktu daug daug.....bet kas geriau, ar vaiko sugadinta odele ir neaiskus poveikis visam organizmui nuo tu hormonu, ar mamytes bemieges naktys? retorinis klausimas ir kiekviena zino, manau, atsakyma ir pasirinkima pati Siame forume daug patarimu....tiek kremuku pasiula didele, tereikia atsirinkti pagal save, kas tinka....o bandyt teks daug...Keisti skalbimo miltelius, susitvarkyti namus....Jei jau astma, tai gal kokios gelytes kenkia namie auginamos, gal kilimai, gal uzuolaidos, ar katinukas....?Ieskokit, ieskokit, ieskokit....
QUOTE(~Serpentine~ @ 2011 11 28, 19:07)
O kokiuose produktuose ju yra?
Davė tokį sąrašą su daug histaminų:alus, vynas, fermentinis sūris, konservuoti produktai, špinatai, pomidorai, sardinės, braškės, žemuogės, šokoladas, žuvis.
Su tiraminais: fermentinis sūris, marinuota silkė, avietės ir avokadas.
Ypatingai liepė atkreipt dėmesį į fermentinį sūrį, kuriame abu yra, o aš jį taip mėgau
QUOTE(beatka1983 @ 2011 11 27, 15:44)
sveikute, cia mes aplink akytes tepem, mums israse toki labai svelnu tepaliuka alergologe - Maxidex- anotacijoje parasyta kad ji galima i akies vidu naudoti. mums kazkiek jis padeda. kaip pas mus atrodo aplink akytes odele - kazkur keliau foto, paberta, niezti, issausieja odele, net truputuka ten pleiskanuoja, paraude
Mes irgi dabar sergame - mums pulingoji angina- tai irgi geriame antibiotikus jau 3 diena ir matau kad jau ant pilvo islindo berimu tik baigsime antibiotikus - iskart pradesiu duot gerasias bakterijas.
Mes irgi dabar sergame - mums pulingoji angina- tai irgi geriame antibiotikus jau 3 diena ir matau kad jau ant pilvo islindo berimu tik baigsime antibiotikus - iskart pradesiu duot gerasias bakterijas.
o jis sausuma ir raudonuma gydo? Esame UK, tai cia labai sunku su tais daktarais, man 3 men sake jie kad cia nieko nera, nors as jau itariau kad mazasis turi polinki i kazkokia alergija. Ir ar butina tepliot paakiukus? atrod kai netepu jokiais kremukais jie ne tokie uzraude buna , o kai patepu atrodo parausta daugiau, gal krema ne toki tepu, gal vis nepataikom ant tinkamo mano vaikui. Kaip jauciasi poveikis jei tinkamas kremas buna?neraudonuoja ar kaip?
ir sveikit greiciau
sakykit, o jei atsisakius tam tikru maisto produktru pilvukas is karto susitvarke ir vaikas miega ramiausiai, kas anksciau bu
vo tragedija, o dermatitas yra per alkuniu sulenkimus, ant riesiuku, aplink akytes ir lupytes: tai cia dar galima itart maisto alergija ar jau daugiau aplinkos? maistas apribotas jau kazkur 1 sav ir 2 dienos, o del AD pagerejimo nematyt, tik kad ramus vaikas tapo ir pilvas nebeskauda.