Įkraunama...
Įkraunama...

Triušiena vaiko mityboje

mano vaikas alergiskas kiaulienai, vistienai, bulvems, kiausiniui, pienui, avizoms, mieziams ir ryziams sad.gif, tai va gavom triusiuka, galvoju kaip cia skaniai ji paruosti smile.gif
Atsakyti
mes taip pat valgom triusiena, labai skanu maziukui, tik kad va baigias, gal kas parduoda namine?gal galit pasidalint kontaktais?o tai maziukas jau baigia suvalgyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dapkunaite @ 2012 04 24, 21:26)
mes taip pat valgom triusiena, labai skanu maziukui, tik kad va baigias, gal kas parduoda namine?gal galit pasidalint kontaktais?o tai maziukas jau baigia suvalgyt ax.gif

As pazistu, bet ne Vilniuje
Atsakyti
Maniskis nuo septinto menesio gaudavo triusienos su morkyte ir bulvyte, labai mego mazasis. Jautiena jam is vis svetima, kalakuta nelabai megsta, o kiauliena ir vistiena visai einami produktai. Reikes vel triusi nupirkti ir i kamera supjaustyta pasideti. Tik dabar galvoju ar verta is Maximos prikti, nes ekologisko turbut nebegausiu g.gif
Atsakyti
Uošvio draugas medžiotojas. Tai kiškienos kartais gaunam. Maniškis labai valgo.
Atsakyti
Turbūt kiškiena ir triušiena iš esmės tas pats? Reikės triušienos nusipirkti palyginimui.
Atsakyti
Mes su didziuoju irgi nuo triusienos pradejom, mazylei taip pat planuoju triusiukus pirkti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilim @ 2012 04 02, 13:10)
KA jau ka bet triusiena galima pirkt ir is parduotuviu atai triusiai yra labai jautrus gyvunai ir jei tik suvalgo ka netinkamo iskart dvesta:~( tad juos labai sunku auginti bet uztad perkant gali but tikras kad valge gera sveika maista ir uzaugo ne ant chemijos:DDD
Todel jie ir skaitosi tinkamiausia mesyte maziesiems:)

Nesamone,masines triusiu fermos tikrai ryte ir vakare peduoda sviezios zoles,paciu uzaugintu grudu,runkeliu,morku,sieno.... Triusiai yra auginami KOMBIKORMU be to yra paskiepinami.Ekologiskais grudais auginami triusiai butu laaaaabai brangus,tikriausiai net nenutuokiat kiek triusis sueda?
Atsakyti
As uz triusiena kaip uz pirma mesa primaitinant.
Atsakyti
Man asmeniškai triušiena labai labai neskani. Bet vaikiukai valgė noriai, kuo ir džiaugiuosi smile.gif Triušių gaudavom iš savo kaimo.
Atsakyti
QUOTE(*nikituke* @ 2012 04 24, 09:10)
mano vaikas alergiskas kiaulienai, vistienai, bulvems, kiausiniui, pienui, avizoms, mieziams ir ryziams sad.gif, tai va gavom triusiuka, galvoju kaip cia skaniai ji paruosti smile.gif

o nebandėte bulvių mirkyti? mano antrąjį vaiką t.p. buvo išbėrę nuo naminių šviežių bulvių 4u.gif nuskustą mirkydavau per naktį - ir nieko, bėrimų nepasitaiko 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi triusiena labai megstame nuo pat mazens:)istikruju tai labai vertinga mesyte.
Atsakyti