Įkraunama...
Įkraunama...

4 mėn. kūdikio dienos meniu

QUOTE(Insa @ 2012 05 16, 13:53)
sako, kad po 3-4 dienų jau galima, aš mastau kad kažkur po savaitės įvežiau morką po bulvės. Dabar reik dar kokią jau įvedinėt, galvoju,,gal kokį žiedinį kopūstą g.gif

As irgi po morkos galvoju arba ziedini kopusta arba paprasta. Kiek vaikeliui buvo laiko, kai pradejai primaitint? smile.gif
Atsakyti
Bulvę ir morką galit duoti drąsiai, nieko nebus nuo jų. Morkytės tik viduriukus kietina. Aš nieko neįvedinėjau po vieną, daviau iš karto košę su blenderiu sutrintą. Aišku, iš pradžių kelis šaukštelius, nieko neatsitiko, paskui daugiau, o dabar pietums vien tik košės porciją gauna.
@mamukas@, nežinau ar galima. lotuliukas.gif Tariuosi su močiute, kuri užaugino 5 vaikus (3 savo ir dvi anūkes) ir auginu savo mažę senoviškai 4u.gif (net užpakaliuką paprasčiausiu krakmolu barstau, netepu jokiais sebamed...) Man mama jau trijų mėnesių davė bulvių ir LAŠINIŲ tyrę biggrin.gif Užaugom visi. Svarbiausia vaikutis valgo, neatpila ar dar ko nors neigiamo nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panterrrrra @ 2012 05 16, 14:54)
@mamukas@, nežinau ar galima.  lotuliukas.gif Tariuosi su močiute, kuri užaugino 5 vaikus (3 savo ir dvi anūkes) ir auginu savo mažę senoviškai  4u.gif (net užpakaliuką paprasčiausiu krakmolu barstau, netepu jokiais sebamed...) Man mama jau trijų mėnesių davė bulvių ir LAŠINIŲ tyrę biggrin.gif Užaugom visi. Svarbiausia vaikutis valgo, neatpila ar dar ko nors neigiamo nėra smile.gif

Gali buti, tik sakau kad as is kazkur buvau isitikinus kad be pieno kitu produktu ragauja nuo 4 men. bet cia net nzn is kur esu istraukus tokias zinias
Atsakyti
QUOTE(soledada @ 2012 05 16, 14:36)
As irgi po morkos galvoju arba ziedini kopusta arba paprasta. Kiek vaikeliui buvo laiko, kai pradejai primaitint? smile.gif

nuo 4 mėn pradėjau.
Atsakyti
QUOTE(@mamukas@ @ 2012 05 16, 14:20)
oho, o taip galima? as maniau iki 4 men vien mamos pienas arba misiniai

As irgi neskubu. Valgo misineli, svoris auga gerai..kam skubeti primaitinti g.gif
Nuo 5men. pradesiu tik duoti ragauti.
Atsakyti
Na va mes po apziuros, tai gyd sake jokiu primaitinimu dar nereikia, uztenka mano pienuko, tik siek tiek supazindinti su obuoliuku jei turim savu ir tyrele kokia
Atsakyti
Pasidalinkite patirtimi, kaip maitinate grikių košyte? Mano mažė į nosiaryklę įtraukia, čiaudėt pradeda ir pan., nors sutrinta su blenderiu, sumaišyta su mišiniu (na skystoka). Gal kad dar nelabai moka valgyti su šaukšteliu.. g.gif
Atsakyti
Merginos, kurios duodate kose 2 kart dienoj, duodat abu kartus darzoviu kose ar viena kart kruopas, kita darzoves?
Atsakyti
QUOTE(kamiliuks @ 2012 05 30, 08:45)
Merginos, kurios duodate kose 2 kart dienoj, duodat abu kartus darzoviu kose  ar viena kart kruopas, kita darzoves?

As duodu pietum (apie 11-12 val) darzoviene, o nuo vakar pavakary (apie 16-17 val) kruopu kosyte. Man pediatre sake, kad dauguma duoda pietus darzoves, nes veliau i jas desis mesyte, o vakarienei kruopu kosytes, nes dauguma mamu pastebi, kad pavalge koses sotus ilgiau buna ir nakti daug ramiau ir ilgiau ismiega 4u.gif Kokias kruopas jau duodi? Mes ryzius bandom dabar, bet as tik druskytes ir misinuko dedu, daugiau dar jokiu priedu
Atsakyti
QUOTE(soledada @ 2012 05 30, 12:09)
As duodu pietum (apie 11-12 val) darzoviene, o nuo vakar pavakary (apie 16-17 val) kruopu kosyte. Man pediatre sake, kad dauguma duoda pietus darzoves, nes veliau i jas desis mesyte, o vakarienei kruopu kosytes, nes dauguma mamu pastebi, kad pavalge koses sotus ilgiau buna ir nakti daug ramiau ir ilgiau ismiega 4u.gif  Kokias kruopas jau duodi? Mes ryzius bandom dabar, bet as tik druskytes ir misinuko dedu, daugiau dar jokiu priedu

Aciu uz atsakyma. Mes jau bandem HIPP avizu kose, dariau su vandeniu ir siek tiek aliejuko. Darzoviu kose valgo mieliau nei avizu smile.gif darzoviu 125 ml sukerta is karto smile.gif avizu suvalgo tik 50 ml. Ryziu prisibijom kol kas, nes nuo bulviu ir nuo morku buvo uzkieteje viduriai. Bandysim kada grikius.
Atsakyti
QUOTE(kamiliuks @ 2012 05 30, 13:45)
Aciu uz atsakyma. Mes jau bandem HIPP avizu kose, dariau su vandeniu ir siek tiek aliejuko. Darzoviu kose valgo mieliau nei avizu smile.gif darzoviu 125 ml sukerta is karto smile.gif avizu suvalgo tik 50 ml. Ryziu prisibijom kol kas, nes nuo bulviu ir nuo morku buvo uzkieteje viduriai. Bandysim kada grikius.

O kiek laiko jus jau valgot kosytes? Mums tai ne kaip sekasi, jau 2 sav, bet tik 40ml iveikia, tai nesuprantu ka ne taip darau, gal jam neskanu, ar kas verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,mano lelytei bus 4 men ,jau dabar domiuosi kaip pradei primaitinti ,kuo ir kaip pradeti?
Be to klausiu kaip pradeti,o ne ar pradeti todel smerkiancios ir kisancios savo nuomone kad maitinti nereikia galit nesivarginti 4u.gif
Atsakyti