QUOTE(BusyBee @ 2012 02 11, 19:13)
Aciu As kazkaip is tikro nesusimasciau, kad gi jau ir pasivarto, ir daugiau makaluojasi, tai matyt daugiau energijos ishnaudoja Bet cia daugiau del daktares - ji mane taip nuteike, kad vaikui tikrai mazai pieno ir tiek. Beje, del shlapinimosi as irgi taip galvojau, bet ji paklause, kiek tushtinasi, o kadangi jis tik karta i diena pradejo tushtintis, tai sako ' va, matot, mazai jam' Zodziu labai idomi ta mano daktare ir jos poziuris
nu is tikro ir laimingas, ir sveikas jis man atrodo, bet gi va, daktare tiek uzstriokino, kad jau nebezinojau nei ka galvot.
o sveria dabar 6500 gr
Beje, vakar dar kol laukiau atsakymu i savo paklausima, pasiskaiciau ivairiu uzsienio saitu, taigi, kam aktualu, aukso viduriukas tokio amziaus vaikams yra 120 gr per viena maitinima (700 - 1000 gr per para).
nu is tikro ir laimingas, ir sveikas jis man atrodo, bet gi va, daktare tiek uzstriokino, kad jau nebezinojau nei ka galvot.
o sveria dabar 6500 gr
Beje, vakar dar kol laukiau atsakymu i savo paklausima, pasiskaiciau ivairiu uzsienio saitu, taigi, kam aktualu, aukso viduriukas tokio amziaus vaikams yra 120 gr per viena maitinima (700 - 1000 gr per para).
Dėl tuštinimosi : mano kakiuką daro išvis ne kasdien Tai su tokiu požiūriu daktarės - badu marinamas vaikas Prišneka tos daktarės kai kurios visokių vėjų kažkaip...Man va viena nuo antro mėn siūlė duoti sultis vaikui. Be jokio pagrindo. Šiaip.
O dėl suvartojimo kiekio per vieną maitinimą, tai tikrai, kad viduriukas, o konkretus vaikas gali būti visai ne "vidurkinis"