QUOTE(aliunte @ 2012 12 15, 20:59)
Sveikos, mamytės
mano sūneliui 4mėn ir 1 savaitė, bet mes jau trečia savaitė bandom ragauti daržovyčių. Žinau, kad visi sako nuo 4 mėn pradėti, bet pradėjom anksčiau, nes vaikas svėrė jau 7kg ir gaila žiūrėt kaip jis akim persekioja mūsų kąsnius. Pirmas pora savaičių suvalgydavo labai nedaug, kartais šaukštelį, kartais porą,o kartais ir daugiau. bet labai jam nesiūliau, nevalgo- reiškia nenori. O vat dabar suvalgo po 100ml tyrelės, bet labai greit vėl išalksta,naktį pradėjo keltis valgyt po kelis kartus ko nebuvo net kai pirmus mėnesius pati maitinau. Mūsų gydytoja sako, kad tokio amžiaus vaikas tiek ir turėtų suvalgyti kito maisto, o grūdų košytes tik nuo 5 mėn, bet jei ir toliau taip, greičiausiai po Kalėdų bandysim ir grūdų košes prieš miegelį. Mamytės, nuo kada Jūs pradėjot duoti grūdų košytes ir nuo kokių pradėjot?
Sveika, tyreles tai cia vaisiu, ar darzovienes tiek suvalgo? Nes jeigu vaisiu, tai tyreles yra desertas ne maistas
O jeigu darzovienes ir greitai isalksta duok daugiau, kiek vaikas nori, nelimituok ( tik aisku nevirsyk 200ml). O kada duodi, jeigu kalbi, kad nakti pradejo keltis? Juk visi kiti valgymai turetu buti pienas, tad neturetu kose itakoti miegojimo
O gal jam jau laikas naktim valgyt pradet, nes ir taip buna
As ryziu kosytes pirma karta daviau 4men ir 2 sav bet tik del to kad labai viduriavo ir norejau pakietinti viduriukus. Kai viskas susitvarke ve nebedaviau. O normaliai rytais kosyte valgyti pradejom nuo 5 menesiuku - daviau soru, nes avizos minkstina viduriukus, todel nusprendziau bandyti soras. Bet mes valgom pusryciams, ne vakarienei dar. Ir siaip rekomenduoja pradejus antra maitinima duoti ryte ir per pietus, o kai bus trecias ir vakare. Be to, juk neduosi vaikui kosytes pries pat miega. Kaip ir suaugusiajam, taip ir mazyliams nesveika tik pavalgius eiti miegoti, tad turi minimum dvi val praeiti po valgio. Tad pries miega vis tiek dar pienuko atsigers... Tad siaip mastant neturetu maistas itakoti miego
Tas žmogus, kurį tu manyje myli, žinoma, geresnis už mane: aš ne tokia. Bet tu mylėk, ir aš pasistengsiu pranokti save.