Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

Sveikos merginos,

Ir as noriu trumpai apie savo situacija papasakoti: jau keturis menesius bandom pagauti zirniuka, bet pas mus siek tiek sudetingesne situacija, nes dar maitinu pirmagimi ir nera grizusios mmm, tai ta pirmaja ovuliacija bandau pagauti so OT, todel visus tuos 4 men diena dienon, tuo paciu metu gadinu testukus doh.gif Visi iki vieno rodydavo vaiduoliukus aiskius, o vakar... pamaciau dvi vienodo ryskumo II wub.gif wub.gif Po tiek vaiduokliu OT apsidziaugiau taip kaip kitos dziaugiasi pamaciusios dvi II NT wub.gif Aiku tai dar nieko nereiskia, bet vis zingsnelis i prieki, gal jau uzsikurs ciklas ir galesim planuot nestuke.gif rimciau smile.gif Siandien ziuriu vel tos pacios dvi ryskios juosteles g.gif Is ankstesniu jusu postu buvau susidariusi nuomone, kad toks vaizdelis buna tik viena diena, todel siek tiek pasimeciau.., vakare dar pakartosiu, ziuresiu ar blanks. Tai pagal viska dabar reiktu darbuotis rimtai kasdien kelias dienas?

Busiu labai dekinga visoms pakomentavusioms ir issakiusioms savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eliz @ 2012 04 02, 11:04)
Sveikos merginos,

Ir as noriu trumpai apie savo situacija papasakoti: jau keturis menesius bandom pagauti zirniuka, bet pas mus siek tiek sudetingesne situacija, nes dar maitinu pirmagimi ir nera grizusios mmm, tai ta pirmaja ovuliacija bandau pagauti so OT, todel visus tuos 4 men diena dienon, tuo paciu metu gadinu testukus  doh.gif  Visi iki vieno rodydavo vaiduoliukus aiskius, o vakar... pamaciau dvi vienodo ryskumo II  wub.gif  wub.gif Po tiek vaiduokliu OT apsidziaugiau taip kaip kitos dziaugiasi pamaciusios dvi II NT  wub.gif  Aiku tai dar nieko nereiskia, bet vis zingsnelis i prieki, gal jau uzsikurs ciklas ir galesim planuot  nestuke.gif  rimciau  smile.gif Siandien ziuriu vel tos pacios dvi ryskios juosteles  g.gif Is ankstesniu jusu postu buvau susidariusi nuomone, kad toks vaizdelis buna tik viena diena, todel siek tiek pasimeciau.., vakare dar pakartosiu, ziuresiu ar blanks. Tai pagal viska dabar reiktu darbuotis rimtai kasdien kelias dienas?

Busiu labai dekinga visoms pakomentavusioms ir issakiusioms savo nuomone  4u.gif

o kiek laiko pirmajam zirniukui? labai nevienodai atsistato tos mmm - buna vienoms po 6 men, kitoms po pusantru metu, kitoms ir dar ilgiau neatsistato mmm,tai daug testuku tektu ismesti tokiu atveju... (man mmm atsistate kai pirmajai buvo 1m., 5 men)
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2012 04 02, 11:56)
o kiek laiko pirmajam zirniukui? labai nevienodai atsistato tos mmm - buna vienoms po 6 men, kitoms po pusantru metu, kitoms ir dar ilgiau neatsistato mmm,tai daug testuku tektu ismesti tokiu atveju... (man mmm atsistate kai pirmajai buvo 1m., 5 men)

lygiai tiek mums ir yra- 17 men 4u.gif nu jau gerokai virs simto tu testuku prigadinta doh.gif bet kaip kitaip susekt? testuku man negaila- ju is ebay labai pigiai prisisiunciau. Klausimas tik ar gali OT dvi dienas is eiles rodyti ryskias dvi?
Atsakyti
QUOTE(eliz @ 2012 04 02, 10:36)
lygiai tiek mums ir yra- 17 men  4u.gif nu jau gerokai virs simto tu testuku prigadinta  doh.gif  bet kaip kitaip susekt? testuku man negaila- ju is ebay labai pigiai prisisiunciau. Klausimas tik ar gali OT dvi dienas is eiles rodyti ryskias dvi?

gali,man tai buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliz @ 2012 04 02, 13:36)
nu jau gerokai virs simto tu testuku prigadinta  doh.gif  bet kaip kitaip susekt?

Pagal gleives. Retas dalykas, kad pirmoji ovuliacija po gimdymo nebūtų susijusi su aiškiais gleivių pokyčiais (tada ir testų galima pagadinti, bet ne šimtais smile.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 02 balandžio 2012 - 20:52
sveikos panales smile.gif iskilo man toks klausimelis . jai mano mmm trumpos labai tai ciklas regularus . tai O vyksta kazkur 14 ciklo diena , o ne anksciau ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 04 05, 08:14)
sveikos panales smile.gif iskilo man toks klausimelis . jai mano mmm trumpos labai tai ciklas regularus . tai O vyksta kazkur 14 ciklo diena , o ne anksciau ?smile.gif

O vyksta mazdaug likus 14 dienu iki mm, tai jei tavo ciklas trumpas, tai o gali buti ir 10cd, ir 6cd, ir netgi per pacias mm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nailea @ 2012 04 05, 07:18)
O vyksta mazdaug likus 14 dienu iki mm, tai jei tavo ciklas trumpas, tai o gali buti ir 10cd, ir 6cd, ir netgi per pacias mm  4u.gif

kaip idomiai .. smile.gif niekada nepirkau o testu , bet dbr uzsisakiau .. smile.gif as kaip pasiskaiciau cia visos jaucia pojucius pries O , as visiskai nieko nejauciu , gal neatkreipiu i tai demesio , nei man koki sona duria .. nei ka smile.gif na bet cia vel kiekvienai skirtingai smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 04 05, 08:35)
kaip idomiai .. smile.gif niekada nepirkau o testu , bet dbr uzsisakiau .. smile.gif as kaip pasiskaiciau cia visos jaucia pojucius pries O ,  as visiskai nieko nejauciu , gal neatkreipiu i tai demesio , nei man koki sona duria .. nei ka smile.gif na bet cia vel kiekvienai skirtingai smile.gif))

tiesiog nestebejai, tai gal ir nejutai. sektum , zymetum naujus pojucius- pamatytum, kad jie desningi 4u.gif
jei ne fiziniai pojuciai- tai gleives tikrai matomas dalykas, kuri gali stebet.
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 04 05, 07:53)
tiesiog nestebejai, tai gal ir nejutai. sektum , zymetum naujus pojucius- pamatytum, kad jie desningi  4u.gif
jei ne fiziniai pojuciai- tai gleives tikrai  matomas dalykas, kuri gali stebet.

as skaiciuoju vaisingas dienas , na nuo pirmu mmm dienos +14d tai du kartus uzkibo ... tik abu buvo nelaimingi ... dbr laukiu savo O ir kipsim i darbus ... smile.gif
Atsakyti
Sian skaiciau internete kad minimum 2 ciklai per metus buna nevaisingi... ar kam teko apie tai girdet?
Atsakyti
QUOTE(Miaffa @ 2012 04 13, 14:19)
Sian skaiciau internete kad minimum 2 ciklai per metus buna nevaisingi... ar kam teko apie tai girdet?

Siandien buvau pas gine. Kaip tik taip pasake, kad toli grazu ne visi ciklai buna vaisingi. Ir net OT neparodo, nes kazkaip ne iki galo ovuliuojasi ar pan.

Paradoksas... belaukiant savo eiles, moteris atejo siuntimo valymui... o kazkas bando bando ir vis toliau bando... verysad.gif
Atsakyti