Na, o tada teoriškai jeigu mano men ciklas 28-30 dienų, paskutinės buvo gruodžio 13, ND gruodžio 26 ( kai pradėjo teplioti rausvai supratau, kad ovuliacija prasideda, nes dažnokai taip būdavo pastaruoju metu) po to po 3 dienų kažkur vėl patepliojo ir baigės viskas. Daugiau ND nebuvo. Mmm, turėtų būti kaip ir 9 sausio.
Kaip ir taip . Mano ciklas prasidejo 12, O greiciausiai buvo 29, tai nelaukiu mm 12, bet mano ciklas dazniausiai 30-31d
Man tai dar per mazai dienu po O, kad galeciau ka jaust, bet ir vis atrodo, tai krutine jautresne, tai papykina , bet zinau kad cia psichologija mano
Žinokit mergaitės, ir aš priskyriau viską fantazijai. Dariausi gal 4 NT iš nekantrumo. Paskui nusprendžiau, kad nesilaukiu šįkart, nes jokių patepliojimų nebuvo, nieko, apart šleikštulio. Bet va šianakt prabudau, turi mmm pareit ir vėl sugalvojau pasiskaitinėti :-)
QUOTE(Eden@ @ 2014 01 05, 15:43)
Sveikos
as truputi ne i tema, bet paklausiu...labai megstu paguleti vonioje ir kadangi dirbama ties klausimu, ar reiketu po ovuliacijos jos atsisakyti?
as truputi ne i tema, bet paklausiu...labai megstu paguleti vonioje ir kadangi dirbama ties klausimu, ar reiketu po ovuliacijos jos atsisakyti?
Sako kad nestumo metu negalima gulet karstoje vonioje, tai kaip ir reiktu. Vesesnej vonioj turbut galima gulet.
Sveikos,
grd 23 turejau mmm, sausio 1s NesauguLA. Ta pacia sausio 1 ir 2 pamaciau vaisingu iaskyru.mmm laukiu 19d. man iskilo klausimas ar vaisingos isskyros perspeja apie ivyksiancia O ar jau ivykusia? Turbut ivyksiancia?
grd 23 turejau mmm, sausio 1s NesauguLA. Ta pacia sausio 1 ir 2 pamaciau vaisingu iaskyru.mmm laukiu 19d. man iskilo klausimas ar vaisingos isskyros perspeja apie ivyksiancia O ar jau ivykusia? Turbut ivyksiancia?
QUOTE(username @ 2014 01 06, 22:37)
Sveikos,
Vaisingos isskyros buna vaisingu periodu. Palanki terpe spermatozoidams, tai buna pries O ir per O.
QUOTE(Vicious_L @ 2014 01 06, 22:39)
Vaisingos isskyros buna vaisingu periodu. Palanki terpe spermatozoidams, tai buna pries O ir per O.
aciu,kad uzvedet ant kelio tai visai imanoma..
Kai gaudem pirma zirni manydavau,kad mano O vyksta 14cd,nez visas ciklas 28d,o ir paskaudenimai sutapdavo,bet pagavome 11cd tai gal ir si karta pataikysim