Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(ShihTzu @ 2013 12 13, 18:25)
Sveikos,cia jau auksciau klause,kaip apskaiciuoti vaisingas dienas jei ciklas nera reguliarus? Min 35 d.... Ar bandyti laime neskaiciuojant?wink.gif vaikeli bandysime "gaminti" nuo kitu metu;)

Mano ciklas irgi nereguliarus. .. tam naudoju OT 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, kreipiuosi į Jus pagalbos ir patarimo ko aš galiu tikėtis.... smile.gif Su vyru turėjome lytinius santykius 12.14 - tai yra 10-ta ciklo diena(jei dienas pradedam skaičiuoti po mmm). Kitos mmm turėtų prasidėti 01.03. Ovuliacija pagal mano skaičiavimus, ką radau pas jus turėtų būti kaip tik sekančią dieną - 12.15. Tad noriu pasitikslinti - tai mano nevaisingos dienos? Ar gali būti, jog galiu pastoti?

Sorry, jei klausimas nuskambės kvailai - bet su pirmais bernužėliais labai lengvai pastojau - nereikėjo jokių skaičiavimų, tad esu žalia šioje srityje. O šventės ant nosies, Kelialapį į Druskininkus turiu - noriu žinoti ką galiu sau leisti ir ko ne ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 18 gruodžio 2013 - 15:32
Ciklas pradedamas skaiciuoti ne po mmm, o nuo pirmos mmm dienos. Teoriskai, jei tarkim tikrai ovuliacija ivyko 12.15, tai 12.14 atlikti ND idealus pastojimui. Nes dar uztruka laiko spermatozoidams nusigauti ten kur reikia ir galutinai susibrandinti smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 12 19, 02:28)
Ciklas pradedamas skaiciuoti ne po mmm, o nuo pirmos mmm dienos. Teoriskai, jei tarkim tikrai  ovuliacija ivyko 12.15, tai 12.14 atlikti ND idealus pastojimui. Nes dar uztruka laiko spermatozoidams nusigauti ten kur reikia ir galutinai susibrandinti smile.gif.

Oj kaip AČIŪ už atsakymą. Lauksim visų švenčių, o po jų bandysim pirkt NT :-)
Atsakyti
Neradau temos apie BT, tad nusprendziau cia parasyt. Gal ir kvailas klausimas, bet kaip jus valot, plaunat, o gal kazkaip dezinfekuojat termometra? blush2.gif As jauciu su tais matavimais pienlige isivariau. doh.gif Nors termometra kiekviena vakara siltu vandeniu nuplaunu, bet bijau kad per nakti ant jo vel nesvarumai susikaupia, ar cia man jau paranoja? g.gif
Papildyta:
Neradau temos apie BT, tad nusprendziau cia parasyt. Gal ir kvailas klausimas, bet kaip jus valot, plaunat, o gal kazkaip dezinfekuojat termometra? blush2.gif As jauciu su tais matavimais pienlige isivariau. doh.gif Nors termometra kiekviena vakara siltu vandeniu nuplaunu, bet bijau kad per nakti ant jo vel nesvarumai susikaupia, ar cia man jau paranoja? g.gif
Atsakyti
As tai medicininiu alkoholiU kas vakara nuvaldavau. BT tema yra plepalu skyriuj, gaila verysad.gif , nes anksciau buvo cia ir buvo galima daug iformacijos rast.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 12 20, 00:25)
As tai medicininiu alkoholiU kas vakara nuvaldavau. BT tema yra plepalu skyriuj, gaila  verysad.gif , nes anksciau buvo cia ir buvo galima daug iformacijos rast.

Tikrai gaila, nes daznai ivairiu klausimu iskyla aie BT ir nerandu kur paskaityti
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 12 20, 00:25)
BT tema yra plepalu skyriuj, gaila  verysad.gif , nes anksciau buvo cia ir buvo galima daug iformacijos rast.

Ak štai kaip... g.gif Aš vis galvojau, ko ta tema taip prislobus (turiu ją tarp Favorites), o pasirodo jos tiesiog niekas neberanda. verysad.gif Iš tiesų nelabai ten moterytėms sekėsi bendrauti konstruktyviai. Na ką gi, gal nuo moderatorių per galvą negausiu - kviečiu jungtis į kiek kitokio stiliaus (labai tikiuosi) temą apie BKT:

BKT matavimas
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 12 20, 18:50)
Ak štai kaip... g.gif Aš vis galvojau, ko ta tema taip prislobus (turiu ją tarp Favorites), o pasirodo jos tiesiog niekas neberanda. verysad.gif Iš tiesų nelabai ten moterytėms sekėsi bendrauti konstruktyviai. Na ką gi, gal nuo moderatorių per galvą negausiu - kviečiu jungtis į kiek kitokio stiliaus (labai tikiuosi) temą apie BKT:

BKT matavimas

Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2013 12 18, 16:30)
Sveikos mergaitės, kreipiuosi į Jus pagalbos ir patarimo ko aš galiu tikėtis....  smile.gif Su vyru turėjome lytinius santykius 12.14 - tai yra 10-ta ciklo diena(jei dienas pradedam skaičiuoti po mmm). Kitos mmm turėtų prasidėti 01.03. Ovuliacija pagal mano skaičiavimus, ką radau pas jus turėtų būti kaip tik sekančią dieną - 12.15. Tad noriu pasitikslinti - tai mano nevaisingos dienos? Ar gali būti, jog galiu pastoti?

Sorry, jei klausimas nuskambės kvailai - bet su pirmais bernužėliais labai lengvai pastojau - nereikėjo jokių skaičiavimų, tad esu žalia šioje srityje. O šventės ant nosies, Kelialapį į Druskininkus turiu - noriu žinoti ką galiu sau leisti ir ko ne  ax.gif

O kiek ciklas trunka? Nes laukiu mmm sausio 2 Nd atlikom gruodzio 15d bet as pastoti neplanuoju nes ov vyksta apie 14d pries laukiamas mmm
Atsakyti
QUOTE(IDILĖ83 @ 2013 12 20, 21:15)
O kiek ciklas trunka? Nes laukiu mmm sausio 2 Nd atlikom gruodzio 15d bet as pastoti neplanuoju nes ov vyksta apie 14d pries laukiamas mmm

Mano ciklas vidutiniškai 33 d trunka - mmm turetu ateit 01.03. Nežinau, nieko nejaučiu, ir stengiuos negalvoti, o laulti mmm. Mes taipogi neplanavom pastojimo, bet ND per daug smagūs buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2013 12 21, 01:25)
Mano ciklas vidutiniškai 33 d trunka - mmm turetu ateit 01.03. Nežinau, nieko nejaučiu, ir stengiuos negalvoti, o laulti mmm.  Mes taipogi neplanavom pastojimo, bet ND per daug smagūs buvo  ax.gif

Tai jums tada ovuliacija teoriskai turetu buti apie 12.20. Aisku kai ciklas nereuliarus, tai tiksliai nenustatysi.
Atsakyti