Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2013 11 21, 22:43)
Kad įvyktų dvi ovuliacijos vieno ciklo metu, yra įmanoma (heterozigotiniai (neidentiški) dvyniai tik taip ir atsiranda), bet tuomet jos vyksta ne didesniu nei 24 val. intervalu viena po kitos. Artėjant ovuliacijai visuomet bręsta daugiau nei vienas folikulas, tad nieko baisaus, kad gydytoja matė jų kelis. Kai labiausiai subrendęs folikulas ovuliuoja, per 24 val. dar gali spėti ovuliuoti antras, jei jis taip pat pakankamai subrendęs, jei ne - jis tiesiog sunyksta.

Iškart po mėnesinių kai kurioms moterims būna vandeningų gleivių, nesusijusių su ovuliacija. Jei tomis dienomis dar ir lytinių santykių turėjote, vaisingo tipo gleives taip pat galėjo papildomai imituoti ir spermos likučiai.

Patarčiau pamėginti matuoti bazinę kūno temperatūrą - bus gerokai aiškiau, kada vyksta ir ar tikrai vyksta ovuliacija. Sutrumpėjusi poovuliacinė fazė nėra geras ženklas siekiant pastoti, tad jei ji iš tiesų tokia (ir ne dėl žindymo ar premenopauzės), reikėtų ieškoti priežasties.

4u.gif

Labai aciu uz paaiskinima! 4u.gif
Atsakyti
O ar gali vaisingų gleivių visiškai nebūti? Seniau aš jas pastebėdavau o dabar nebebūna jų.......bet ir pastot negaliu.
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2013 11 23, 19:25)
O ar gali vaisingų gleivių visiškai nebūti? Seniau aš jas pastebėdavau o dabar nebebūna jų.......bet ir pastot negaliu.

Na su gleivėmis sunkiau...ne taip lengva jas pastebėti ir vertinti. Tačiau jei kaip sakėte jų išvis nėra,tada sakyčiau gal gali būti sutrikę hormonai...
O kiek laiko jau bandote?Ar gydytojai šito apie išskyras neminėjote?
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2013 11 23, 21:26)
Na su gleivėmis sunkiau...ne taip lengva jas pastebėti ir vertinti. Tačiau jei kaip sakėte jų išvis nėra,tada sakyčiau gal gali būti sutrikę hormonai...
O kiek laiko jau bandote?Ar gydytojai šito apie išskyras neminėjote?

Apie išskyras nesakiau, tačiau hormonų tyrimus jau ne kartą dariau, sakė viskas gerai. Bet gal reiks kitą kartą ir apie išskyras užsiminti.
Atsakyti
savo organizmo visiskai nesuprantu, krecia sposus kaip reikalas doh.gif
ciklai ilgi (35-42), paskutines mm buvo lapkricio 14d...jau pora dienu maudzia pilva, krutine, strenas. bet o dar ryskiai per ankstti g.gif si
si men kiekviena skausmeli, isskyras rasausi, stebiu, labai kreipiu demesi..bandysiu perrprast tuos skausmus, susekt o....ilgokai bandom, reikia kazka daryt jau smile.gif
Atsakyti
Merginos, kaip paaiškinti tokį reikalą, kai prasideda tąsios gleivės, bet OT neigiamas, kuo tikėti g.gif
Atsakyti
Aš irgi su tokiu klausimu, pagal gleives O buvo jau seniai, tačiau maždaug 6 d iki mmm buvo wub.gif , kitą rytą pasidariau OT ir jis nebuvo teigiamas bet gan ryškus testinėje juostelėje. Praėjus 4 d. pastebėjau rožinių išskyrų, toks kaip patepliojimas buvo ir viskas. Dabar lyg ir turėtų būti mm bet jų nėra. Nejau ovuliacija buvo vėliau negu aš galvojau, o gleivės mane apgavo?
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2013 12 12, 12:45)
Merginos, kaip paaiškinti tokį reikalą, kai prasideda tąsios gleivės, bet OT neigiamas, kuo tikėti g.gif

Kelinta ciklo diena? Kokio ilgumo ciklas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2013 12 12, 12:45)

Tasios gleives (kiausinio baltymo tipo) buna dazniausiai keleta dienu iki ovuliacijos (pasirodo, daugeja ju kiekis ir paskui baigiasi). O OT parodo LH hormono pakilimo pika, kuris trunka trumpa laika ir po jo ivyksta O. (kai kuriais retais atvejais O gali ir neivykti).
Todel reiketu toliau daryti OT ir laukti kol jis taps teigiamu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingutevi: 13 gruodžio 2013 - 10:30
QUOTE(lapeliukas @ 2013 12 13, 00:56)
Aš irgi su tokiu klausimu, pagal gleives O buvo jau seniai, tačiau maždaug 6 d iki mmm buvo  wub.gif , kitą rytą pasidariau OT ir jis nebuvo teigiamas bet gan ryškus testinėje juostelėje. Praėjus 4 d. pastebėjau rožinių išskyrų, toks kaip patepliojimas buvo ir viskas. Dabar lyg ir turėtų būti mm bet jų nėra. Nejau ovuliacija buvo vėliau negu aš galvojau, o gleivės mane apgavo?

O kodėl Tu taip keistai skaičiuoji dienas - kiek liko iki mm, o ne kiek jų praėjo po gleivių piko dienos? g.gif Ar žymiesni gleivių požymius ir ar buvo aiškus palaipsnis jų kitimas vaisingesnių link, o paskui staigus pasikeitimas į nevaisingo tipo?
Atsakyti
Sveikos,cia jau auksciau klause,kaip apskaiciuoti vaisingas dienas jei ciklas nera reguliarus? Min 35 d.... Ar bandyti laime neskaiciuojant?wink.gif vaikeli bandysime "gaminti" nuo kitu metu;)
Atsakyti
labukas. mano menesines veluoja 7 dienas. NT buvo neigiamas. gimdos kaklelis apciuopamas ir atviras ka tai gali reiksti
Atsakyti