Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

Sveikos. Turiu ir as keleta neaiskumu tais ovuliacijos ir vaisingu dienu klausimais blush2.gif Darausi dabar ov testukus, mano ciklas 26 dienos, tai emiau darytis nuo 7 cd. 10cd eme rysketi testas, vakar buvo 13 cd, tai mano ciklui jau kaip ir galima ov diena, deja, testas vis tiek neisryskejo iki tokio lygio, kad butu positive. Bet pozymiai vaisingu dienu tai buvo (kiausinio baltymo pavidalo isskyros, padidejes potraukis vyrui, pilvo maudimas ir putimas). Ar buvo kam nors ov testai rode netiksliai ir pan? Ar cia jau reiskia, kad ov man tikrai neivyko g.gif
Papildyta:
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 10 10, 15:05)
Laba  4u.gif
Ar gali du OV testai is eiles (kasdien tuo paciu metu) buti brokuoti? biggrin.gif  Dariausi vakare, daug maz negerusi ir nesisiojusi, bet parode tik vien kontroline juostele, tokia blanka nelabai ryskia, bet kiek esu girdejusi, kad turi rodyto nors vos iziurima, ar tai reiskia kad testai negeri ar kad hormonu nerasta?  doh.gif

Gal testine juostele turejai omenyje? Nes kontroline yra ta, kuri visada isryskeja. Jei testine neryski, tai hormono nerasta, ov nera.
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2013 10 10, 15:11)

Gal testine juostele turejai omenyje? Nes kontroline yra ta, kuri visada isryskeja. Jei testine neryski, tai hormono nerasta, ov nera.

Turejau omeny kad isvis tik viena juostele - kontroline, o ir ta nelabai ryski ax.gif
Atsakyti
Kokius testus naudoji? As naudoju one step testus, kur ebay ir amazon parduoda, tokius su zalia juostele. Jei tie patys, tai pas mane kontroline irgi nelabai ryski visada smile.gif Manau ten taip turi buti.
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2013 10 10, 16:05)
Kokius testus naudoji? As naudoju one step testus, kur ebay ir amazon parduoda, tokius su zalia juostele. Jei tie patys, tai pas mane kontroline irgi nelabai ryski visada  smile.gif Manau ten taip turi buti.

Aha ir as situos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2013 10 10, 16:05)
Kokius testus naudoji? As naudoju one step testus, kur ebay ir amazon parduoda, tokius su zalia juostele. Jei tie patys, tai pas mane kontroline irgi nelabai ryski visada  smile.gif Manau ten taip turi buti.

As ir tuos pacius naudoju, pradejau daryt 11CD, nieko gero nerode iki siandien, testine juostele isryskejo labiau uz kontroline (16CD). Pirmas ciklas kaip naudoju situs testus, nesitikejau kad jie man kazka parodys gero, tai kaip apsidziaugiau lotuliukas.gif dabar man klausimas, kada ND daryt? Siandien ar rytoj? Girdejau, kad negerai kasdien daryt, nes spermatozoidai nespeja atsigaut, o mes jau 2dienas pries atlikom ND doh.gif tai vat ir pasimeciau ka dabar daryt, kaip manot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Supreme @ 2013 10 24, 20:01)
As ir tuos pacius naudoju, pradejau daryt 11CD, nieko gero nerode iki siandien, testine juostele isryskejo labiau uz kontroline (16CD). Pirmas ciklas kaip naudoju situs testus, nesitikejau kad jie man kazka parodys gero, tai kaip apsidziaugiau  lotuliukas.gif  dabar man klausimas, kada ND daryt? Siandien ar rytoj? Girdejau, kad negerai kasdien daryt, nes spermatozoidai nespeja atsigaut, o mes jau 2dienas pries atlikom ND  doh.gif  tai vat ir pasimeciau ka dabar daryt, kaip manot?  biggrin.gif

Per ateinančią parą arba dvi įvyks ovuliacija, todėl darykit ND jau mirksiukas.gif
O man tie testukai taip ir neparodė nieko, bet aš šį mėnesį vis tiek pastojau. Kada buvo ov taip ir nežinau lotuliukas.gif Bet svarbu rezultatas geras thumbup.gif Beje, mes šį ciklą meile mėgavomės kas antrą dieną ir vis tiek užkibom, tai manau su tais spermatozoidų atsigavimais kaip kam smile.gif Mylėkitės ir negalvokit apie jokias teorijas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AfricanSun: 24 spalio 2013 - 23:05
QUOTE(AfricanSun @ 2013 10 24, 23:03)
Per ateinančią parą arba dvi įvyks ovuliacija, todėl darykit ND jau  mirksiukas.gif
O man tie testukai taip ir neparodė nieko, bet aš šį mėnesį vis tiek pastojau. Kada buvo ov taip ir nežinau  lotuliukas.gif Bet svarbu rezultatas geras  thumbup.gif Beje, mes šį ciklą meile mėgavomės kas antrą dieną ir vis tiek užkibom, tai manau su tais spermatozoidų atsigavimais kaip kam  smile.gif Mylėkitės ir negalvokit apie jokias teorijas.

Kaip smagu, kad jum taip greit uzkibo thumbup.gif tai vat as nelabai radau kur informacijos, ar vaisingomis dienomis galima kasdien megautis meile, norint pastoti, ar geriau tada kas antra diena bandyt.. unsure.gif
Atsakyti
Mums šį mėnesį labai norėjosi daug ir dažnai. Kažkaip manau, kad sekso dažnumas nelabai ir turi tos įtakos, bet aš daug patirties neturiu, daug ko neišbandžiau bandydama pastoti, tai nelabai ir galiu pasakyti. Viena pažįstama pastojo 5 dienas iki ov su vyru susilaikiusi. Čia kaip kam.
Atsakyti
QUOTE(Lexi_ @ 2013 10 08, 14:02)
Sveikos, būsimos mamytės  4u.gif

Jungiuosi į Jūsų būrį.

Situacija tokia:

Pirmąjį mėnesį planuojam savo pirmąjį vaikutį. Kiekvieną mėnesį viduryje ciklo būdavo vaisingos išskyros, tačiau šį mėnesį jų visdar nesulaukiau, o jau 22CD. Mano ciklas 29-30d. Mylėjomės 11CD, 14CD ir 16CD (tiesa nevisai pavyko šis kartas blush2.gif ) Pilvo apačią vis pamaudžia, bet bijau ką ir galvoti, nes pirmas mėnesis planavimo, tad viskas nauja ir nežinoma.
Iki planavimo stebėjau savo ciklą, ir buvau rami, kad va pradėjus planuot žinosiu pagal gleives, kad vaisingos dienos, o kai pradėjom planuot nieko nevyksta  doh.gif

Jungiuosi ir as i jusu buri 4u.gif

Kita menesi pradesim planuot vaikuti. Lexi, pas mane panasiai kaip pas tave - kiekviena menesi lengvai pastebiu vaisingas gleives. Bet... kartais (labai retai) buna atveju, kai toks vaizdas, kad man ju visai nebuna - arba laabai mazai. Tai net keista kazkaip g.gif Na, matysim, kaip cia mums seksis - as ir vis galvoju, kad "oh, kaip cia bus lengva, nes visad aisku, kada tos dienos buna" . Zodziu, pagyvensim, pamatysim bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes. As su gal kvailoku klsusimu... blush2.gif kaip darytis OT? Gal mane nukreiptumet į temą kur yra informacijos? Ar teisingai suprantu kad turi išryškėt antra linija? Jinai buna ryški tik vieną dieną per ciklą? Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutemazute*** @ 2013 11 08, 11:01)
Sveikutes. As su gal kvailoku klsusimu...  blush2.gif kaip darytis OT? Gal mane nukreiptumet į temą kur yra informacijos? Ar teisingai suprantu kad turi išryškėt antra linija? Jinai buna ryški tik vieną dieną per ciklą? Ačiū smile.gif

Pirmas psl. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2013 11 08, 11:08)

Ačiūkas 4u.gif
Atsakyti