Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

Gal praleidot tas gleivės, arba vyro sėkla maišė tekstūros interpretavimui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KrioOo @ 2013 10 08, 15:56)
Gal praleidot tas gleivės, arba vyro sėkla maišė tekstūros interpretavimui?  ax.gif

Nežinau g.gif Bet gi gleivės būna bent kelias dienas. Na labai įdomus tas planavimas galiu pasakyt smile.gif Ir ankščiau kai būdavo tai tikrai pastebimos ir jaučiamos, šįkart nebuvo absoliučiai jokio išskyrų pagausėjimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexi_: 08 spalio 2013 - 15:15
Labai daznas dalykas, kad pradejus planuot ankstesni 'kaip laikrodukas' simptomai ir veiksniai isnyksta, pakinta ir dar galas zino kas jiem atsitinka lotuliukas.gif
Jus dar tik pradejot planuot- nesukit galvos kada kas buvo ar nebuvo, tiesiog reguliariai darykit myliukus ir atsipalaiduokit, nes tas galvos sukimas kas kada vyksta tik bereikalingo streso prideda 4u.gif
Mes patys kai pradejom planuot nebuvau tikra ar jau po vaisingu gleiviu tas menuo buvo ar dar ne... ju kaip ir nesulaukiau (bent jau tokiu akivaizdziu kaip iki tol budavo), o vistiek pasirodo pastojau. Taip, kad maziau pergyvenimu ir daugiau meiles biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexi_ @ 2013 10 08, 16:14)
Nežinau  g.gif  Bet gi gleivės būna bent kelias dienas. Na labai įdomus tas planavimas galiu pasakyt smile.gif Ir ankščiau kai būdavo tai tikrai pastebimos ir jaučiamos, šįkart nebuvo absoliučiai jokio išskyrų pagausėjimo.

Būna tų gleivių kartais ir visai mažai ir dėl to nepastebimos ax.gif
Aš jau spjoviau į viską, kaip bus taip bus. Ir gleivės man ne tokios ir pojūčiai ne tokie, bet stengiuos nesureikšminti. Gi tai organizmas, o ne kompiuteris, kur užstatai programą ir tau jokios paklaidos. čia negali but tikra kad "laikroduko" rodiklės viena gražia diena ims ir pradės suktis į kitą pusę lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, reikia jusu nuomones, pasidariau pas gine tyrima, rado bakterine vaginoze. Israse zvakutes. Bandau pastoti, mano vaisingos dienos bus nuo spalio 25 d. Patarkit, zvakutes naudoti dabar ar po tu dienu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 10 10, 07:42)
Merginos, reikia jusu nuomones, pasidariau pas gine tyrima, rado bakterine vaginoze. Israse zvakutes. Bandau pastoti, mano vaisingos dienos bus nuo spalio 25 d. Patarkit, zvakutes naudoti dabar ar po tu dienu.  smile.gif

manau geriau dabar, kad iki tada pasveiktut (visgi dar 2 sav iki to) 4u.gif Nes po vaisingu dienu, jei pastosit, kiausinelis bandys implantuotis ir tai manau nera gerai, jei tada kaiptik bus ipusejes gydymas, del ko gali but ir daugiau isskyru ir tt g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 10 10, 08:06)
manau geriau dabar, kad iki tada pasveiktut (visgi dar 2 sav iki to)  4u.gif  Nes po vaisingu dienu, jei pastosit, kiausinelis bandys implantuotis ir tai manau nera gerai, jei tada kaiptik bus ipusejes gydymas, del ko gali but ir daugiau isskyru ir tt  g.gif

Bet many ryt arba poryt turi buti menesines. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 10 10, 09:19)
Bet many ryt arba poryt turi buti menesines. doh.gif

Keista, kad Jūm apie tai gine neužsiminė. Kai tas žvakutės naudojat reikia būtinai saugotis prezervatyvais arba išvis neturėti lyt.santykių. Iškarto po mm ir pradėkit naudoti, o po to jau apie pastojima galvokit.
Atsakyti
QUOTE(KrioOo @ 2013 10 10, 09:00)
Keista, kad Jūm apie tai gine neužsiminė. Kai tas žvakutės naudojat reikia būtinai saugotis prezervatyvais arba išvis neturėti lyt.santykių. Iškarto po mm ir pradėkit naudoti, o po to jau apie pastojima galvokit.

Paskambinau ginei del rezultatu , telefonu j man tik padiktavo kokias zvakutes pirkti. Supratau , kad neturi laiko kalbeti, tai ir neklausinejau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 10 10, 10:03)
Paskambinau ginei del rezultatu , telefonu j man tik padiktavo kokias zvakutes pirkti. Supratau , kad neturi laiko kalbeti, tai ir neklausinejau.  doh.gif

Isivaizduokit, kad tarkim užkibtu jūm dabar. ir įvyktų implantacija, o jūs tas žvakutės pradėsit naudoti. Kažin ar gerai vaisiui? ir jei jau nupirkot, tai vaisto lapelyje turi būti paminėta tai manau... Ar kenkia neščiosioms, ar saugu naudoti...
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 10 10, 09:03)
Paskambinau ginei del rezultatu , telefonu j man tik padiktavo kokias zvakutes pirkti. Supratau , kad neturi laiko kalbeti, tai ir neklausinejau.  doh.gif

Gal jus pasukit jai siandien ir sakykit, kad norejot pasiklaust, ar po zvakuciu kurso ta menesi saugu pastot g.gif
Kokio ilgio tas zvakuciu kursas? Manau palaukit mmm, kai baigsis- tada ir sunaudokit ta kursa ir tik po to- pasveikus- bandykit pastot.
O dar, kad ir kaip sunku, bet is kitos puses, galbut del sventos ramybes geriau ta viena cikla praleist, kad paskui nereiktu pergyvent ar nepakenke leliukui ir tt? 4u.gif
Taippat galit pasitarkit su vaistininke, jos daznai zino apie tokius dalykus 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Ar gali du OV testai is eiles (kasdien tuo paciu metu) buti brokuoti? biggrin.gif Dariausi vakare, daug maz negerusi ir nesisiojusi, bet parode tik vien kontroline juostele, tokia blanka nelabai ryskia, bet kiek esu girdejusi, kad turi rodyto nors vos iziurima, ar tai reiskia kad testai negeri ar kad hormonu nerasta? doh.gif
Atsakyti