o as nesuprantu savo organizmo. kai planavom pirmaji vaikiuka, tai viskas buvo aiskiau nei aisku. vaisingos gleives net uzsimerkus matesi. nueidavau i tualeta, nusisluostydavau ir isskyru tiiiek budavo ir tokio tasumo o dabar jau kokie 9men niekaip nepastoju. stengiuosi stebeti gleives, bet nebebuna pas mane tu vaisingu visada vandeningos. triusikeliai slapi kaip pasisioti. o nuvalius viskas susigeria ir nieko nelieka gal cia hormonai kalti ir reikia pas gine nueiti pasikonsultuoti?
Na pas mane irgi viena cikla buna labai aiskiai, o kita isvis atrodo, jog nera vaisingu isskyru
QUOTE(porcelianine_lele @ 2013 02 26, 09:10)
Tai kaip čia dabar išeina - kad jei nėra išskyrų, tai ir vaisingų dienų nėra? Kažin ką daryt, kad tos išskyros grįžtų
Siaip turetu but, nes jei OV nevyktu neatsirast mmm? ar as neteisi?
QUOTE(padraika22 @ 2013 02 25, 14:26)
o as nesuprantu savo organizmo. kai planavom pirmaji vaikiuka, tai viskas buvo aiskiau nei aisku. vaisingos gleives net uzsimerkus matesi. nueidavau i tualeta, nusisluostydavau ir isskyru tiiiek budavo ir tokio tasumo o dabar jau kokie 9men niekaip nepastoju. stengiuosi stebeti gleives, bet nebebuna pas mane tu vaisingu visada vandeningos. triusikeliai slapi kaip pasisioti. o nuvalius viskas susigeria ir nieko nelieka gal cia hormonai kalti ir reikia pas gine nueiti pasikonsultuoti?
Na aš pastebėjau pas save - kai sumažėjo estradolio mano hormonuose, iškart sumažėjo ir vaisingų išskyrų. Paskaitinėjau užsienio tinklalapiuose kaip tas vaisingas išskyras pagausint, nes jos pastojimui tikrai labai svarbu - užskaičiau kad reikia nakvišų aliejaus po 200 mg per dieną gert po mm iki ovuliacijos (būtinai tik iki ovuliacijos, nes po jos nakvišos skatina gimdos susitraukimus ir gali trukdyti implantacijai). Aš taip ir padariau šį ciklą - ir nežinau ar nuo nakvišų, ar šiaip sutapimas - pas mane vėl jos atsirado ir buvo jų 5 dienas
Papildyta:
QUOTE(P.A.R.I.S @ 2013 02 26, 10:55)
Siaip turetu but, nes jei OV nevyktu neatsirast mmm? ar as neteisi?
net jei OV nevyksta, mm būna, tik ciklai būna ilgi ir vėliau prasideda mm, nes gimdos gleivinė išvešėja ir pasidaro per sunki..
o dėl vaisingų išskyrų - kitos mergaitės beveik niekada jų nemato, tačiau OV vyksta normaliai. Aišku jei nėra vaisingų išskyrų spermiukams labai sunku yra išgyvent nedraugiškoj aplinkoj..
Sveikos
Kokius geriau ov naudoti, 20 ar 30 jautrumo?
Kokius geriau ov naudoti, 20 ar 30 jautrumo?
QUOTE(Saulė7 @ 2013 02 26, 14:44)
30 yra mažesnio jautrumo nei 20. Dėl OV pagavimo aš naudočiau mažiau jautresnius 30 mIU testus, nes kuo mažiau jautresnis OVT tuo geriau
Aš pati turiu sistemą OVT naudojimo - naudoju iš pradžių jautresnius OVT (25 mIU ar 20 mIU) ir kai pagaunu teigiamą jautrų testuką tada jau dar porą dienų daraus visai nejautrius OVT (40 mIU). Taip tiksliausiai žinau kada įvyko OV - kai būna teigiamas 25 mIU reiškia dar OV bus dar negreit, o kai jau būna teigiamas 40 mIU - žinau tada, kad už 12h-24 h bus OV.
QUOTE(Kleckiukas27 @ 2013 02 26, 13:03)
Suklydau dėl nakvišų kiekio per dieną - prisiminiau jog po 2000 mg per dieną gėriau
ryt einu pas gine, reiks apie tai pakalbeti. gal dar nete ka rasiu tinkamo, bet kai skaitau tik lietuviu kalba sunku kazka gero rasti
QUOTE(Kleckiukas27 @ 2013 02 26, 18:13)
30 yra mažesnio jautrumo nei 20. Dėl OV pagavimo aš naudočiau mažiau jautresnius 30 mIU testus, nes kuo mažiau jautresnis OVT tuo geriau
Aš pati turiu sistemą OVT naudojimo - naudoju iš pradžių jautresnius OVT (25 mIU ar 20 mIU) ir kai pagaunu teigiamą jautrų testuką tada jau dar porą dienų daraus visai nejautrius OVT (40 mIU). Taip tiksliausiai žinau kada įvyko OV - kai būna teigiamas 25 mIU reiškia dar OV bus dar negreit, o kai jau būna teigiamas 40 mIU - žinau tada, kad už 12h-24 h bus OV.
Aciu bandysiu si menesi 30 jautrumo, gal pagaliau pamatysiu du vienodo ryskumo bruksniukus
Ačiū už informaciją, lėksiu ieškot
QUOTE(Kleckiukas27 @ 2013 02 26, 13:03)
Suklydau dėl nakvišų kiekio per dieną - prisiminiau jog po 2000 mg per dieną gėriau
QUOTE(Saulė7 @ 2013 02 26, 15:44)
Aš naudoju 30-ies. Man jie geresni. Aiškiau viskas.