Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(NikeZ @ 2012 11 12, 16:02)
AS NEREALIAI TUO TIKIUOSI biggrin.gif IR LINKIU VISOMS smile.gif

Parašyk kai pasidarysi NT mirksiukas.gif Ir vėl tas smalsumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2012 11 12, 17:12)
Parašyk kai pasidarysi NT  mirksiukas.gif  Ir vėl tas smalsumas  biggrin.gif

net nzn kada gadint ,planuoju gal koki sestadieni bus 10 dpo 4u.gif nors jei nusipirksiu reiks anksciau isbandyt .... biggrin.gif
Atsakyti
Vaiduokliukai gerai smile.gif Dar po kokiu 5 dienu rodys tikrai pastojima. Man taip pat buvo nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Medow @ 2012 11 13, 01:48)
Vaiduokliukai gerai  smile.gif  Dar po kokiu 5 dienu rodys tikrai pastojima. Man taip pat buvo  nestuke.gif

bet mes bandem ne NT ,o OT smile.gif vakar zusisakiau NT ,tai siandien gausiu ,ziuresim kada pradesim gadint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 11 12, 16:57)
net nzn kada gadint ,planuoju gal koki sestadieni bus 10 dpo  4u.gif nors jei nusipirksiu reiks anksciau isbandyt .... biggrin.gif

Aš neiškentusi šiandien pasidariau NT, žinau, kad per anksti (matyt bus 6-7 DPO), o ir testukas ne iš pačių jautriausių. Regis yra mažiukas mažiukas vaiduokliukas. Normalus žmogus turbūt jo neįžiūrėtų, bet aš įžiūriu lotuliukas.gif Įtariu, kad rytoj gadinsiu dar vieną. Jėzau, visai nebeliko manyje kantrybės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2012 11 13, 10:43)
Aš neiškentusi šiandien pasidariau NT, žinau, kad per anksti (matyt bus 6-7 DPO), o ir testukas ne iš pačių jautriausių. Regis yra mažiukas mažiukas vaiduokliukas. Normalus žmogus turbūt jo neįžiūrėtų, bet aš įžiūriu  lotuliukas.gif Įtariu, kad rytoj gadinsiu dar vieną. Jėzau, visai nebeliko manyje kantrybės  doh.gif

as irgi ne is tu kantriuju biggrin.gif kai tik gausiu pradesiu gadint biggrin.gif nes vaistinese barngus malonumas gadint ir pirkt biggrin.gif o
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 11 13, 11:21)
as irgi ne is tu kantriuju biggrin.gif kai tik gausiu pradesiu gadint biggrin.gif nes vaistinese barngus malonumas gadint ir pirkt biggrin.gif o

+/- 7-8 DPO NT neigiamas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 11 14, 15:04)
+/- 7-8 DPO NT neigiamas  blush2.gif

Na, dar anksti sakyti, kad nesi nestuke.gif Aš tavo vietoj testuką po kelių dienų kartočiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2012 11 14, 16:37)
Na, dar anksti sakyti, kad nesi  nestuke.gif Aš tavo vietoj testuką po kelių dienų kartočiau  smile.gif

turiu daug ,galiu kasdien biggrin.gif tai zinoma anksti ,bet zinai .... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 11 14, 16:07)
turiu daug ,galiu kasdien biggrin.gif tai zinoma anksti ,bet zinai .... doh.gif

Jo, žinau. Kai pasidarau anksti ir būna neigiamas, visada nusimenu, nors ir suprantu, kad šitas atsakymas gali nieko ir nereikšti. Šį mėnesį man tie NT keisti kažkokie. Vakar buvo lyg silpnas vaiduokis (bet gal man akyse raibuliuoja smile.gif ) Šiandien ryte pasidariau kitą, tai jame po kurio laiko atsirado silpna plona juostelė, bet irgi vargu ar galima ją traktuoti kaip nestuke.gif ženklą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2012 11 14, 17:10)
Jo, žinau. Kai pasidarau anksti ir būna neigiamas, visada nusimenu, nors ir suprantu, kad šitas atsakymas gali nieko ir nereikšti. Šį mėnesį man tie NT keisti kažkokie. Vakar buvo lyg silpnas vaiduokis (bet gal man akyse raibuliuoja  smile.gif ) Šiandien ryte pasidariau kitą, tai jame po kurio laiko atsirado silpna plona juostelė, bet irgi vargu ar galima ją traktuoti kaip  nestuke.gif ženklą  doh.gif

nu gal vaiduoklaiuja tas testas taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2012 11 14, 16:57)
nu gal vaiduoklaiuja tas testas taip  g.gif

Tikiuosi, bet šiaip tai labai abejoju, kad esu nestuke.gif unsure.gif
Atsakyti