Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(* viva* @ 2012 11 08, 15:16)
Sveikutes 4u.gif
Ar normalu 12DPO vaiduokliaujantis O testukas g.gif gal cia kokios ligos pozymis? Nu vat smalsumo delei emiau ir pabandziau,o dabar isvis susipainiojau,kad jis vaiduokliauja g.gif Tiesa,O testukas nera labai jautrus-30 mIU g.gif

kiek žinau esant nėštumui OT gali vaiduokliuoti 4u.gif Taip kad manau gali rizikuoti pasidaryti NT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 11 08, 12:26)
kiek žinau esant nėštumui OT gali vaiduokliuoti  4u.gif  Taip kad manau gali rizikuoti pasidaryti NT  4u.gif

nu zinok tas tai atkrinta,nes dariausi NT 9DPO ,11 DPO ir buvo absoliuciai neigiami schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(* viva* @ 2012 11 08, 15:29)
nu zinok tas tai atkrinta,nes dariausi NT 9DPO ,11 DPO ir buvo absoliuciai neigiami schmoll.gif

Na aš nežinau kuris pirmesnis parodo tokiu atveju ax.gif tiesiog primečiau kaip galimą variantą. Tai nežinau net kodėl čia taip pas Tave ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif, aš irgi dėl įdomumo dariau OT 11DPO, (nes daug turiu, 30mIU smile.gif ) irgi vaiduokliavo , bet 14 DPO atėjo mmmm doh.gif , irgi labai jau įdomu kodėl pasirodė tas vaiduoklis blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2012 11 09, 09:56)
Labas rytas smile.gif, aš irgi dėl įdomumo dariau OT 11DPO, (nes daug turiu, 30mIU smile.gif ) irgi vaiduokliavo , bet 14 DPO atėjo mmmm  doh.gif , irgi labai jau įdomu kodėl pasirodė tas vaiduoklis  blink.gif  smile.gif

OT gali vaiduokliuoti visą ciklą. Esant nėštumui, OT būna gana ryškus, arti teigiamo arba teigiamas. Man irgi vaiduokliuoja ciklo pabaigoje. O per abu nėštumus OT ciklo pabaigoje buvo ganėtinai ryškus.
Atsakyti
Sveikos, merginos. Po pertraukėlės grįžtu į planuojančių skyrelį smile.gif
Kreipiuosi jūsų nuomonės mirksiukas.gif
15 ciklo dieną pasidariau OT, jis buvo neigiamas, 16 d. – OT testinė juostelė buvo kiek blankesnė nei kontrolinė, bet ne žymiai (kaip suprantu pagal instrukciją reikėtų traktuoti, kad OT neigiamas). 16 d. pasirodė ir vaisingos gleivės. 17 d. jų jau nebebuvo (nepastebėjau?). Tos dienos vakarą mėginom pradėti vaikelį. Dabar vis suku galvą kokia yra tikimybė, kad žirniukas užkibo? Pasimečiau pati, ovuliacija gana vėlyva, gleivės tik vieną dieną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2012 11 10, 12:21)
Sveikos, merginos. Po pertraukėlės grįžtu į planuojančių skyrelį  smile.gif
Kreipiuosi jūsų nuomonės  mirksiukas.gif
15 ciklo dieną pasidariau OT, jis buvo neigiamas, 16 d. – OT testinė juostelė buvo kiek blankesnė nei kontrolinė, bet ne žymiai (kaip suprantu pagal instrukciją reikėtų traktuoti, kad OT neigiamas). 16 d. pasirodė ir vaisingos gleivės. 17 d. jų jau nebebuvo (nepastebėjau?). Tos dienos vakarą mėginom pradėti vaikelį. Dabar vis suku galvą kokia yra tikimybė, kad žirniukas užkibo? Pasimečiau pati, ovuliacija gana vėlyva, gleivės tik vieną dieną  doh.gif

Tikimybė yra, ir tai svarbiausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 11 10, 13:57)
Tikimybė yra, ir tai svarbiausia  4u.gif

Ačiū 4u.gif Reikėtų nustoti sukti galvą ir skaičiuoti smile.gif Sunku atsipalaiduoti kai vaikelis labai norimas, laukiamas, bet niekaip neateina verysad.gif
Atsakyti
[SIZE=1]
QUOTE(* viva* @ 2012 11 08, 15:16)
Sveikutes 4u.gif
Ar normalu 12DPO vaiduokliaujantis O testukas g.gif gal cia kokios ligos pozymis? Nu vat smalsumo delei emiau ir pabandziau,o dabar isvis susipainiojau,kad jis vaiduokliauja g.gif Tiesa,O testukas nera labai jautrus-30 mIU g.gif

smalsumas nugali biggrin.gif pasikaiciau ir as pabandziau ,man 5dpo O testukas rodo vaiduokliuka smile.gif lotuliukas.gif ot tas smalsumas biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

noriu paprasyt jusu patarimo: ikeliau OT foto

user posted image

11-14CD maude pilva,desine kiauside, buvo kiausinio baltymo gleives. Sian, t.y. 15CD pasirode gleives tokios gumuliukais...Turiu arbor mikroskopa,bet jis man iki vakar piese paparcius.Siandien jau paparciai suploneje ir tarpuose yra voratinklis (nezinau kaip issireikst,bet siandienis seiliu testas rodo mazejima)...Nieko nebesuprantu. Pilva vis dar pamaudzia...Kadangi planuojam dukryte, tai nesinori pataikyt su ND tiesiai ant O...Ar mano 15CD OT yra teigiamas ir jau reiktu laukti O 24-36 val begy g.gif g.gif Pasidalinkit patirtim.Is anksto dekoju 4u.gif
P.S.pas mane i slapima neisiskyre HCG su abiem nestumais(riebu vaiduokli rode,kai HCG sieke daugiau nei 300), todel nemanau,kad bet koks testas,net ir darant pike, bus ryskus,koks turetu but pagal instrukcija...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magda***: 12 lapkričio 2012 - 10:52
QUOTE(NikeZ @ 2012 11 12, 10:42)
[SIZE=1]
smalsumas nugali biggrin.gif pasikaiciau ir as pabandziau ,man 5dpo O testukas rodo vaiduokliuka smile.gif lotuliukas.gif ot tas smalsumas biggrin.gif

Jungiuosi prie smalsuolių biggrin.gif Neiškentusi ir aš pasidariau OT 7DPO . Spėkit - vaiduokliuoja lotuliukas.gif ir gana ryškus tas vaidkuolis. Et, būtų gerai, kad ir NT tokį pat vaizdą parodytų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2012 11 12, 16:55)
Jungiuosi prie smalsuolių  biggrin.gif Neiškentusi ir aš pasidariau OT 7DPO . Spėkit - vaiduokliuoja  lotuliukas.gif ir gana ryškus tas vaidkuolis. Et, būtų gerai, kad ir NT tokį pat vaizdą parodytų  rolleyes.gif

AS NEREALIAI TUO TIKIUOSI biggrin.gif IR LINKIU VISOMS smile.gif
Atsakyti