ar vaisingos gleves yra skaidrios( permatomos ) ir tasios? aciu
QUOTE(renata&raldas @ 2012 07 11, 19:30)
ar vaisingos gleves yra skaidrios( permatomos ) ir tasios? aciu
taip
Laba diena,
23 CD pradėjo tepti gelvai, 25 CD pliūptelėjo kraujo krešulys, toliau tepė gelsvai. Šiandien 31 CD ir prasidėjo mėnesinės. Vakar buvau pas ginekologę, sakė, kad greičiausiai tas kraujo krešulys buvo neįsitvirtinęs vaisius, nes nėštumo nematyti o ir NT neigiamas. Įprastinis ciklas - 28 dienos. Klausimas, kaip teisingai skaičiuoti ciklo dienas? Šiandien pirmoji?
Iš anksto ačiū už atsakymą
23 CD pradėjo tepti gelvai, 25 CD pliūptelėjo kraujo krešulys, toliau tepė gelsvai. Šiandien 31 CD ir prasidėjo mėnesinės. Vakar buvau pas ginekologę, sakė, kad greičiausiai tas kraujo krešulys buvo neįsitvirtinęs vaisius, nes nėštumo nematyti o ir NT neigiamas. Įprastinis ciklas - 28 dienos. Klausimas, kaip teisingai skaičiuoti ciklo dienas? Šiandien pirmoji?
QUOTE(aggree @ 2012 07 31, 10:52)
Laba diena,
Sveika,
Na taip, pirmoji menesiniu diena ir yra pirmoji ciklo diena.
Labas vakarelis mielosios. gal kas man atsakys, baigiau sirgti pries sesias dienas ir siandien maudzia pilva toks jausmas kaip O bet isskyros tokios rusvos,si menesi planuojam ypac labai, namu darbai vyksta kas antra vakara tai is po menesiu dar tik du kartai mylejomes.. o gal as pastojau todel ir jauciu ta pilvo maudima?
Laba, man pasidare idomu kodel pas mane KB gleives buna kokias geras 3 - 4 dienas pries O? nes kokias 3 dienas is eiles jus buna, po to dingsta, ir po keliu dienu O ivyksta. Ar cia normalu taip? Juk turetu buti KB gleives per pacia O, ar ne?
QUOTE(Anubis @ 2012 08 10, 09:11)
Laba, man pasidare idomu kodel pas mane KB gleives buna kokias geras 3 - 4 dienas pries O? nes kokias 3 dienas is eiles jus buna, po to dingsta, ir po keliu dienu O ivyksta. Ar cia normalu taip? Juk turetu buti KB gleives per pacia O, ar ne?
O pagal ką Tu žinai, kada tiksliai įvyksta O - pagal ovuliacijos testus? Ovuliacija 80 proc. atvejų (ne 100 proc., galimos kelių dienų variacijos į abi puses) sutampa su gleivių piko diena (paskutine diena, kai matomos dar vasingo tipo gleivės ir/ar jaučiamas "slidumas"), bet tai nereiškia, kad gleivės tada gausiausios ar labiausiai atitinkančios KB išvaizdą. Jos gali būti tiek skystos ir taip lengvai susigeriančios į apatinį trikotažą, kad moteriai sunkiau jas pastebėti, ypač jei tomis dienomis dar ir turima lytinių santykių (gleives nesunku palaikyti spermos likučiais).
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 08 10, 11:28)
O pagal ką Tu žinai, kada tiksliai įvyksta O - pagal ovuliacijos testus? Ovuliacija 80 proc. atvejų (ne 100 proc., galimos kelių dienų variacijos į abi puses) sutampa su gleivių piko diena (paskutine diena, kai matomos dar vasingo tipo gleivės ir/ar jaučiamas "slidumas"), bet tai nereiškia, kad gleivės tada gausiausios ar labiausiai atitinkančios KB išvaizdą. Jos gali būti tiek skystos ir taip lengvai susigeriančios į apatinį trikotažą, kad moteriai sunkiau jas pastebėti, ypač jei tomis dienomis dar ir turima lytinių santykių (gleives nesunku palaikyti spermos likučiais).
Na gal ikelsiu grafika savo bus aiskiau. Tarkim gleives buvo kada pzymeta, o O ivyko manau, kad siandien arba vakar kaip cia skaitosi pagal uzkilima BT. Tai gleives paskuines KB pastebejau tik pries kokias 3 - 4 dienas. Del to ir pasidare idomu kaip cia yra.
QUOTE(Anubis @ 2012 08 10, 12:21)
Tarkim gleives buvo kada pzymeta, o O ivyko manau, kad siandien arba vakar kaip cia skaitosi pagal uzkilima BT. Tai gleives paskuines KB pastebejau tik pries kokias 3 - 4 dienas.
Laikantis natūralaus šeimos planavimo taisyklių gleivių požymius žymėti reikia ne tik tada, kai jie akivaizdūs, bet kasdien (t.y. kaip kiekvieną rytą žymima BKT, taip kiekvieną vakarą gleivių požymiai ir/ar su tuo susiję jutimai). Iš Tavo pateiktos lentelės neaišku, kas buvo kitą dieną po aiškiai KB gleivių, todėl negalima ir spręsti, kada buvo gleivių piko diena (leisčiau sau spėti, kad vėliau). BKT kilimas savo ruožtu irgi tiksliai neparodo ovuliacijos dienos - kartais jis gali šiek tiek ir vėluoti. Kitaip tariant, nieko labai keisto bent aš čia nematau
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 08 11, 00:40)
Laikantis natūralaus šeimos planavimo taisyklių gleivių požymius žymėti reikia ne tik tada, kai jie akivaizdūs, bet kasdien (t.y. kaip kiekvieną rytą žymima BKT, taip kiekvieną vakarą gleivių požymiai ir/ar su tuo susiję jutimai). Iš Tavo pateiktos lentelės neaišku, kas buvo kitą dieną po aiškiai KB gleivių, todėl negalima ir spręsti, kada buvo gleivių piko diena (leisčiau sau spėti, kad vėliau). BKT kilimas savo ruožtu irgi tiksliai neparodo ovuliacijos dienos - kartais jis gali šiek tiek ir vėluoti. Kitaip tariant, nieko labai keisto bent aš čia nematau
Dar pridiesiu nuo saves. OT parodo auksciausia LH banga 24/48 valandas pries O. BT atspindi jau ivikusia O, bet ne jos tikslia data. Pagal intern. saltynius Bt gali pakilti net po 2 dienu jau po ivikusios O. Del to pataria nenustuoti planuoti iki BT pakilimo.
Pas mane kaip ir O ant nosies, o gal jau ir buvo šiandien. Bet nepastebėjau kiaušinio baltymo gleivių, vandeningos kažkokios, kremo spalvos, įtariu, kad nieko gero čia... Praeitą ciklą mačiau ir KB, bet labai užvėlavo ovuliacija..
labas merginos, pas mane įvyko ovuliacija dvi dienos iki turėjo įvykti mėnesinės. (p.s daktaras patvirtino jog ji ir įvyko) , dabar jau 7 DPO , ar normalu, jog jau nuo vakar pas mane labai daug baltų išstyrų ir raižo pilva , kaip prieš mėnesines? labai jau norim leliuko ir viliamės , kad šį kart užkibo, o tos nelemtosios nebeateis ... ( na o testą manau dar ankstoka darytis)