Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(Alina26 @ 2012 06 22, 08:12)
na tai si skylute vaisingu metu tampa kaip sypsenele, o nevaisingu- jauciasi  idubimas ,arba visai be duobutes,lyg nosies galliukas cool.gif

Duobutė visada yra, ir visada pailga blink.gif Gal mano kaklelis nuolat praviras??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 22, 10:54)
Duobutė visada yra, ir visada pailga  blink.gif  Gal mano kaklelis nuolat praviras???  blink.gif

nemanau kad praviras, gine pastebetum . Idubimas gali buti ,tiesiog pirsta i ji neikisi, o jau vaisingu metu galima pirsciuka ikist(aisku nepatariu ten landziuot,yoac su nagais)Tiesiog pradek stebeti artejant OV pajusi skirtuma butinai, )
Atsakyti
Mergaites noriu pasitikslinti,kiausinio baltymas-isskyros,tai reiskia permatomos skaidrios?
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2012 06 22, 20:09)
Mergaites noriu pasitikslinti,kiausinio baltymas-isskyros,tai reiskia permatomos skaidrios?

Taip, tačiau nebūtinai kiekvieną ciklą jos turi tiek išskaidrėti - gali būti šiek tiek tarsi "debesuotos", su balkšvesnėmis priemaišomis, bet vis tiek ypatingai tąsios.
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2012 06 22, 20:09)

Kaip kiaušinio baltymasb būna balzganas, taip ir gleivės. smile.gif Smalsutė labai gerai aprašė. Pas mane būna tip-top kiaušinis, morengą norisi suplakt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 23, 00:34)
Kaip kiaušinio baltymasb būna balzganas, taip ir gleivės. smile.gif Smalsutė labai gerai aprašė. Pas mane būna tip-top kiaušinis, morengą norisi suplakt biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba, norejau paklausti o jeigu tokiu tasiu kaip kiausinio baltymas isskyru apskritai nelabai buna, tai reiskia kad visai nevyksta ovuliacija? g.gif Arba as ju nepastebiu nezinau doh.gif
Pas mane su tom isskyrom visa gyvenima problemos, jos keistos kazkokios. Tai grybelis tai dar koks velnias. O tokie uzdegimai ivairus tikriausiai irgi trukdo pastoti.
Nors kartais buna pasidarau tyrimus pas ginekologe ir sako atsakymai visi geri, bet vistiek tos isskyros keistos kazkokios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anubis @ 2012 06 27, 15:13)
Laba, norejau paklausti o jeigu tokiu tasiu kaip kiausinio baltymas isskyru apskritai nelabai buna, tai reiskia kad visai nevyksta ovuliacija?  g.gif  Arba as ju nepastebiu nezinau  doh.gif
Pas mane su tom isskyrom visa gyvenima problemos, jos keistos kazkokios. Tai grybelis tai dar koks velnias. O tokie uzdegimai ivairus tikriausiai irgi trukdo pastoti.
Nors kartais buna pasidarau tyrimus pas ginekologe ir sako atsakymai visi geri, bet vistiek tos isskyros keistos kazkokios  doh.gif

Aš ilgą laiką turėjau problemų dėl išskyrų. Pasirodo, ureaplasmą turėjau.

Ar dareisi kada tyrimą dėl chlamidijų, mikroplasmų ir ureaplasmų?
Atsakyti
[quote=_Smalsutė_,2012 06 21, 18:54]
Atvirkščiai - negimdžiusioms atsivėrimą vertinti lengviau, nes po gimdymo (ypač daug kartų gimdžiusioms moterims) gimdos kaklelis būna šiek tiek praviras nuolat. smile.gif
Papildyta:
Pritariu. Gimdžiau dukart. Tai db lengvai randu ir puikiausiai piršto pagalvėlė įlenda smile.gif Nagų neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 27, 16:29)
Aš ilgą laiką turėjau problemų dėl išskyrų. Pasirodo, ureaplasmą turėjau.

Ar dareisi kada tyrimą dėl chlamidijų, mikroplasmų ir ureaplasmų?

Kazkuria is situ dariausi tikrai anksciau, bet neigiami buvo. Dazniausi kai einu tikrintis tai randa koki grybeli ar siaip nezymu uzdegima. Nesuprasi doh.gif Einu rytoj pasitikrinti tai paklausiu gal verta tada visus tuos tyrimus man pasidaryti. g.gif
Atsakyti
sveikos ikeliu savo ov testuku rezultatus, pirmi trys is eurovaistines, tie zali is internet. parduotuves daryti ta pacia diena-t.y siandien, ryskiausia buvo vakar pagal mane...
user posted image

Ka manot? siandien matavau bt, tai ji zemesne palyginus su vakar tai reiskia ovuliacija dar neivyko? Kodel tada testukai kitaip kalba..

Atsakyti
QUOTE(Idomii @ 2012 06 28, 17:03)
sveikos ikeliu savo ov testuku rezultatus,  pirmi trys is eurovaistines, tie zali is internet. parduotuves daryti ta pacia diena-t.y siandien, ryskiausia buvo vakar pagal mane...

Ka manot? siandien matavau bt, tai ji zemesne palyginus su vakar tai reiskia ovuliacija dar neivyko? Kodel tada testukai kitaip kalba..

Testai nieko kitaip nekalba. LH pikas (kurį parodo teigiamas ovuliacijos testas) būna PRIEŠ ovuliaciją. Taigi, logiška - pirma pasimato teigiamas testas, po to per parą ar dvi įvyksta ovuliacija, ir tuomet - temperatūros šuolis.

Taigi, tarp teigiamo testo ir temperatūros šuolio gali praeiti iki 2 parų.

Šiaip tai testų instrukcijose viskas parašyta. tongue.gif
Atsakyti