Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

Labutis,mergaites as cia pas jus su klausimu.Man jau trecia diena kai ovuliasijos testukas rodo ryskias dvi juosteles.Ar cia taip turi buti?Nes ana menesi man dvi juosteles ryskias parode tik viena diena.
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2012 06 18, 14:44)
Labutis,mergaites as cia pas jus su klausimu.Man jau trecia diena kai ovuliasijos testukas rodo ryskias dvi juosteles.Ar cia taip turi buti?Nes ana menesi man dvi juosteles ryskias parode tik viena diena.

Gali taip būti. LH koncentracija didesnė šį kartą. Tikru laikomas iš visų ryškiausias, o jeigu visai lygūs - tai paskutinis.
Atsakyti
Merginos, gal kuri žinote, kaip turi atrodyti gimdos kaklelis mėnesinėms artėjant, ir kaip - nėštumo metu? Tiesiog toks pat, kaip nevaisingu laiku? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 21, 16:20)
Merginos, gal kuri žinote, kaip turi atrodyti gimdos kaklelis mėnesinėms artėjant, ir kaip - nėštumo metu? Tiesiog toks pat, kaip nevaisingu laiku?  ax.gif

nestumo metu tai labai smarkiai uzsidaro biggrin.gif

Visą nėštumą gimdos kaklelis yra ilgas (apie 4 cm ilgio) ir uždaras, be to jo kanalas dar užkimštas tirštomis baktericidinėmis gleivėmis (gleivių kamščiu).

Nėštumo metu gimdos kaklelyje padaugėja kraujagyslių, kaklelis tampa didesnis ir minkštesnis
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 21, 16:20)
Merginos, gal kuri žinote, kaip turi atrodyti gimdos kaklelis mėnesinėms artėjant, ir kaip - nėštumo metu? Tiesiog toks pat, kaip nevaisingu laiku?  ax.gif

reikia debesuoles paklaust..jinai domejosi tai idomu koki kakleli buvo kai pastojo.. o siaip, nestumo metu tb uzdarytas. auskai ar zemai buna skirtingai,nes man pvz si cikla net menesinio metu buvo aukstai ir gan kietokas. . O dazniausiai pries mmm nusileidzia/minkstas/praviras.
Papildyta:
na va pirma ir atsakiai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina26 @ 2012 06 21, 19:13)
reikia debesuoles paklaust..jinai domejosi tai idomu koki kakleli buvo kai pastojo.. o siaip, nestumo metu tb uzdarytas. auskai ar zemai buna skirtingai,nes man pvz si cikla net menesinio metu buvo aukstai ir gan kietokas. . O dazniausiai pries mmm nusileidzia/minkstas/praviras.
Papildyta:
na va pirma ir atsakiai cool.gif

Ačiū 4u.gif

O aš, deja, nesigaudau, kada praviras, kada uždaras. Matyt, tik uždarą čiupinėjusi tesu. blush2.gif Šį ciklą bandysiu treniruotis ir kaklelį čiupinėti, tada naudosiuos NPŠ pilnu komplektu: ir BT, ir gleivės, ir kaklelis. Būsiu asė-savamokslė, ir konsultuosiu visas lotuliukas.gif Vietoje pastojimo tapsiu ciklo stebėsenos ekspertė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 21, 18:25)
Ačiū  4u.gif

O aš, deja, nesigaudau, kada praviras, kada uždaras. Matyt, tik uždarą čiupinėjusi tesu.  blush2.gif  Šį ciklą bandysiu treniruotis ir kaklelį čiupinėti, tada naudosiuos NPŠ pilnu komplektu: ir BT, ir gleivės, ir kaklelis. Būsiu asė-savamokslė, ir konsultuosiu visas  lotuliukas.gif  Vietoje pastojimo tapsiu ciklo stebėsenos ekspertė  biggrin.gif

sako- negimdziusiom sunkiau uzciuopti, ar jis praviras ar ne.. nes po gimdymo ta angele lieka jau platesne ir lengviau pajausti smile.gif

o aukstai ar zemai tai as neatskirdavau, akd ir stebejau kuri laika. nes viena poza atrodo aukstai, vos pasieki,- kita jau zemai ax.gif

o kad atskirti ar kietas ar minkstas-tai irgi reikia istisai ciupinet . man tai nesmagu budavo, kada nagai ilgesni.. ten gi tokia gleivine jautri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 06 21, 19:32)
sako- negimdziusiom sunkiau uzciuopti, ar jis praviras ar ne.. nes po gimdymo ta angele lieka jau platesne ir lengviau pajausti  smile.gif

Atvirkščiai - negimdžiusioms atsivėrimą vertinti lengviau, nes po gimdymo (ypač daug kartų gimdžiusioms moterims) gimdos kaklelis būna šiek tiek praviras nuolat. smile.gif
Papildyta:
o aukstai ar zemai tai as neatskirdavau, akd ir stebejau kuri laika. nes viena poza atrodo aukstai, vos pasieki,- kita jau zemai  ax.gif

Vertinti reikia visada tokioje pačioje pozoje - tik taip galima pastebėti dėsningus kitimus.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 06 21, 18:54)
Atvirkščiai - negimdžiusioms atsivėrimą vertinti lengviau, nes po gimdymo (ypač daug kartų gimdžiusioms moterims) gimdos kaklelis būna šiek tiek praviras nuolat. smile.gif
Papildyta:

Vertinti reikia visada tokioje pačioje pozoje - tik taip galima pastebėti dėsningus kitimus.

a gal ir tiessa sakai biggrin.gif

bet istisai stebint tai jau skirtuma pajunti smile.gif
Atsakyti
sako- negimdziusiom sunkiau uzciuopti, ar jis praviras ar ne.. nes po gimdymo ta angele lieka jau platesne ir lengviau pajausti  smile.gif

o aukstai ar zemai tai as neatskirdavau, akd ir stebejau kuri laika. nes viena poza atrodo aukstai, vos pasieki,- kita jau zemai  ax.gif

o kad atskirti ar kietas ar minkstas-tai irgi reikia istisai ciupinet . man tai nesmagu budavo, kada nagai ilgesni.. ten gi tokia gleivine jautri  ax.gif

Aš pačią "skylutę" tai pajuntu, tai man visada ten tiesiog duobutė tokia - bet nesuprasi, ar ten pravira, ar ne blush2.gif Tiesiog toks įdubimas, kad suprantu, kad būtent ten ir yra "durelės". Ir, keista, bet pas mane ten nejautru kažkaip - na, jaučiu, kad liečiu, bet kokia alkūnė atrodo kur kas jautresnė nei tas kaklelis.
Atsakyti
Gal ką sudomins - Individualios NŠP konsultacijos Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 06 21, 19:03)
Aš pačią "skylutę" tai pajuntu, tai man visada ten tiesiog duobutė tokia - bet nesuprasi, ar ten pravira, ar ne  blush2.gif  Tiesiog toks įdubimas, kad suprantu, kad būtent ten ir yra "durelės". Ir, keista, bet pas mane ten nejautru kažkaip - na, jaučiu, kad liečiu, bet kokia alkūnė atrodo kur kas jautresnė nei tas kaklelis.

na tai si skylute vaisingu metu tampa kaip sypsenele, o nevaisingu- jauciasi idubimas ,arba visai be duobutes,lyg nosies galliukas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alina26: 22 birželio 2012 - 07:14