Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(armi06 @ 2012 04 20, 16:13)
labukas norejau pasiteiraut.jau kelias dienas darau ot ir jau 14ciklo diena bet ot antroji juostele vos iziurima tai kada turetu but ovuliacija gal ji isvis nevyksta nesuprantu.echo 6ciklo diena parode kad bresta folikulai tai kaip ir turetu but viskas gerai

14 CD tai dar pakankamai anksti, nebent pas tave labai trumpi ciklai, manau daryk toliau ir sulauksi teigiamo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2012 04 20, 17:50)
14 CD tai dar pakankamai anksti, nebent pas tave labai trumpi ciklai, manau daryk toliau ir sulauksi teigiamo 4u.gif

ciklas28dienos tai net skaiciuokles meta jog jau turi but vaisingos dienos
Atsakyti
QUOTE(armi06 @ 2012 04 20, 18:49)
ciklas28dienos tai net skaiciuokles meta jog jau turi but vaisingos dienos

O pas tave DPO 14? Pas mane irgi ciklas budavo 28-29 d., o O - 15-17CD, be to, visiskai normalu jei per metus 1-2 kartus buna anovuliaciniai ciklai. Matematinis dienu skaiciavimas yra visiskai nepatikimas dalykas. Tuo tikrai nesivadovauciau. O gal BT matuoji? Ji padetu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forinta: 20 balandžio 2012 - 20:49
QUOTE(Forinta @ 2012 04 20, 21:47)
O pas tave DPO 14? Pas mane irgi ciklas budavo 28-29 d., o O - 15-17CD, be to, visiskai normalu jei per metus 1-2 kartus buna anovuliaciniai ciklai. Matematinis dienu skaiciavimas yra visiskai nepatikimas dalykas. Tuo tikrai nesivadovauciau. O gal BT matuoji? Ji padetu smile.gif

ne pas mane dabar eina 17ciklo diena o bt nematuoju.o beto jau 4cikla negaliu pastoti po abrazijos kuri buvo pries pusantru metu
Atsakyti
QUOTE(armi06 @ 2012 04 21, 07:30)
ne pas mane dabar eina 17ciklo diena o bt nematuoju.o beto jau 4cikla negaliu pastoti po abrazijos kuri buvo pries pusantru metu

Jus galvojat,kad vien abrazija kalta? Jeigu nutrukes nestumas buvo jau gana didelis,del kurio ir buvo daryta abrazija,yra didele tikimybe,kad jums padidejusi laktacija,kitaip sakant,dar turit uzsilikusio pieno. Del kurio ir negalit pastoti. Man panasiai taip buvo,bet ne del darytos abrazijo,o po gimdymo.Jau buvo praeje du metai kai sugalvojom,kad reikia ir antra pradet planuoti.Tai bene 7 men.planavom kol gine man nepatikrino ar pienas nebega. Sumoj viso gaunasi,kad daugiau negu 2,5 metu pieno turejau smile.gif
Sekmes Jums 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,siunciausi sau truputuka ovuliacijos testu turiu biskuti ju,gal noretumet is manes nupirkti?vilnius
turiu apie 20 atliekamu kitus dar darysiu:)
Atsakyti
QUOTE(vika2626 @ 2012 05 16, 17:41)
Sveiki,siunciausi sau truputuka ovuliacijos testu turiu biskuti ju,gal noretumet is manes nupirkti?vilnius
turiu apie 20 atliekamu kitus dar darysiu:)

Keliu temą į viršų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vis nesuprantu iskur tiek daug tada netyciuku, jei moteris buna vaisinga tik kelias dienas per menesi.. smile.gif Negi visi tie netyciukai ir uztaikyti ant tu dienu?smile.gif cia tiesiog toks smalsumo klausimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Idomii @ 2012 06 17, 19:29)
Vis nesuprantu iskur tiek daug tada netyciuku, jei moteris buna vaisinga tik kelias dienas per menesi.. smile.gif Negi visi tie netyciukai ir uztaikyti ant tu dienu?smile.gif cia tiesiog toks smalsumo klausimas  ax.gif

mano nuomone yra keli paaiskinimai - arba labai dazni myliukai buna ir tiesiog neimanoma nepataikyti, arba tiesiog taip lemta - leliukas ateina kada nusprendzia kad laikas wink.gif
Atsakyti
Vis nesuprantu iskur tiek daug tada netyciuku, jei moteris buna vaisinga tik kelias dienas per menesi.. smile.gif Negi visi tie netyciukai ir uztaikyti ant tu dienu?smile.gif cia tiesiog toks smalsumo klausimas  ax.gif

Ne kelias dienas, o apie savaitę, įskaitant kiek iki ovuliacijos vaisingose gleivėse dar gali išgyventi spermatozoidai.
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2012 04 20, 17:50)

Pas mane ciklas būdavo 28 dienos.. Po antibiotikų praėjusį ciklą savaitę užvėlavo, tačiau šį ciklą teigiamas OT buvo jau 13 CD. vadinas O turėjo vykt 14 dieną. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 17 birželio 2012 - 21:36

Pirmiausia, daug netyčiukų gimsta būtent jauniems žmonėms, kurie yra lytiškai aktyvūs ir labai vaisingi. Ir jauni spermijai stiprūs, ir moters ovuliacija sklandi, ir gleivės - gausios bei geros, kuriose spermatozoidai išgyvena savaitę.

Antra, vaisingas metas yra stipriausio lytinio potraukio metas, todėl "pataikyti" nėra sudėtinga.

Ir trečia, nesinaudojant apsauga net ir ne itin dažnai mylintis anksčiau ar vėliau pasimylėjimo ir ovuliacijos laikas sutampa.

O šiaip, stebėtina būtų, jeigu būtų daug pastojimų po pirmo pasimylėjimo... O štai gyvenant pastovų lytinį gyvenimą tai nestebina nei kiek...
Atsakyti