QUOTE(Rudde @ 2011 11 21, 19:08)
Jei be rubu, tai matosi toks nedidelis islindes. Vakarais tai isvis kaip baliona prarijus jauciuosi
Bet kai su rubais, tai dar nelabai, bent jau kiek zinau uz akiu dar niekas nekalba, kad nescia
Labai noriu su naujiena islaukti iki Kaledu
o tu pradek rengtis timpem ir ka nors laisvo ant virsaus - tada nepastebes. Tiesa, kai as pradejau taip rengtis, visi pradejo klausineti ar nesilaukiu, bet kadangi nesilaukiau tai atsakiau, kad truputi stiliu paivairinau..
QUOTE(diana_j @ 2011 11 21, 19:13)
o mergytes, kur jus internetu perkat NT?
as is testukai.lt. Paskutini karta norejau pirkti testai.eu, bet jie tada neturejo tokiu kokiu as norejau, tai vel pirkau is testukai.lt. Siaip, tai man jie patikimi ir greitai pristato ir nieko nesumaiso uzsakyme.
QUOTE(Rudde @ 2011 11 21, 19:20)
Na as stengsiuos, o gausis kaip gausis
Labai noriu tevams per Kaledas pasakyti, o pas mane su darbu yra taip, kad jeigu suzinos jame, tai suzinos ir tevai, tai sitas variantas man netinka
nu jau tada bus virs 16 savaiciu... ka as zinau, pilvas taigi prades augti kaip ant mieliu... jauciu, be timpiu neissiversi, noredama zinia kaledom padovanoti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 21, 19:39)
na tetsuku gadintojos pasakykit man kuriuos testukus geriau pirkti
Nėštumo testai HCG 10 miu/ml ar
Nėštumo testai HCG 25 miu/ml, kuris cia labiausiai jautrus skaitosi? nusprendziau nusipirkti ju
10 miu/ml jautresni. labai gerai kaip nervu gadinimams. kad jie ir vaidoklioja nuo 5 miu/ml. tai is viso super norint is proto issikraustyti
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.