Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 21, 18:55)
paziuresim, nebelabai tikisi... O testus begadini? Ryskeja antra juostele?

dariau siandien ryte ir jeigu lygintu su penktadieniniu testuku tai siandienos antorji juostele atrodo ryskiau, bet visvien dar blanksene uz kontrolini doh.gif nu pasidarysiu dar koki ketvirtadieni pries penktadieni paziuresim ka rodis.
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 11 21, 18:40)
Sangria, nu kaip dziaugiuosi uz tave, linkiu ir toliau graziai auginti skaiciukus ir pilvuka  wub.gif

Kazkodel tikiu, kad i situs namucius ateina daug kalediniu stebuklu. O kad ju butu kuo daugiau, siunciu daug virusiuku is mano mazojo sokliuko - buvom pasimatyme, tai taip davesi vaikas, jei jis tokiu tempu varys ir tuomet, kai bus didesnis, tai nezinau, kas is mano vidaus organu liks  biggrin.gif 

2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

Mums siandien lygiai 12 savaiteliu, nors pagal echo esam trim dienom didesni  wub.gif

na kaip greitai tavo zuikutis auga thumbup.gif , taip ir toliau taip graziai wub.gif , ir griebiu tavo virusiuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 21, 18:55)
paziuresim, nebelabai tikisi... O testus begadini? Ryskeja antra juostele?
Labai smagiai... bet jau 12... kaip greitai, atrodo, ka tik NT buvai idejusi pasigrozeti. o pilvas jau dideja, ane? Matosi plika akimi?

Jei be rubu, tai matosi toks nedidelis islindes. Vakarais tai isvis kaip baliona prarijus jauciuosi biggrin.gif Bet kai su rubais, tai dar nelabai, bent jau kiek zinau uz akiu dar niekas nekalba, kad nescia lotuliukas.gif Labai noriu su naujiena islaukti iki Kaledu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(makita @ 2011 11 21, 15:00)
laba visoms smile.gif
as ir stimuliujuos clost + gonalis, jau 5 c.d., man tai hormonu audru jokiu nesijaucia  g.gif
statistikai - lapkricio 21 antra IUI, na labai tikiuosi - paskutine smile.gif sekmytes mums visoms  4u.gif

gal pas S siandien IUI daretes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 11 21, 19:08)
Jei be rubu, tai matosi toks nedidelis islindes. Vakarais tai isvis kaip baliona prarijus jauciuosi  biggrin.gif  Bet kai su rubais, tai dar nelabai, bent jau kiek zinau uz akiu dar niekas nekalba, kad nescia  lotuliukas.gif  Labai noriu su naujiena islaukti iki Kaledu  blush2.gif

na kazin ar tau pavyx iki kaledu nuslepti ta stebukleli lotuliukas.gif ,mano drage buvo grizus is maskvos i svecius tai ji 4 menesiu jau, ir pulvukas taip gerokai matosi thumbup.gif

Papildyta:
o mergytes, kur jus internetu perkat NT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(makita @ 2011 11 21, 14:00)
laba visoms smile.gif
as ir stimuliujuos clost + gonalis, jau 5 c.d., man tai hormonu audru jokiu nesijaucia  g.gif
statistikai - lapkricio 21 antra IUI, na labai tikiuosi - paskutine smile.gif sekmytes mums visoms  4u.gif

Ramiu 2 savaiciu. Panasiu laiku lauksim rezultatu

QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 21, 15:58)
Merginos HCG 32 su kopeikom nebeisgirdau toliau, sake S , kad kol viskas gerai , penktadieni vel kartoti wub.gif
Labai bijau dar dziaugtis, nes tas tepliojimas rytinis isgasdino, bet kol kas svaru viskas, ir toliau liepe gerti dupha smile.gif

Liuks!!!
Kazkaip labai jau panasu buvo, kad turetum sulaukti teigiamo rezultato. Lauksim tolimesniu naujienu: ir skaiciuku ir ryskiu II
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 21, 19:13)
na kazin ar tau pavyx iki kaledu nuslepti ta stebukleli  lotuliukas.gif ,mano drage buvo grizus is maskvos i svecius tai ji 4 menesiu jau, ir pulvukas taip gerokai matosi  thumbup.gif

Papildyta:
o mergytes, kur jus internetu perkat NT?  g.gif

Na as stengsiuos, o gausis kaip gausis biggrin.gif
Labai noriu tevams per Kaledas pasakyti, o pas mane su darbu yra taip, kad jeigu suzinos jame, tai suzinos ir tevai, tai sitas variantas man netinka lotuliukas.gif

As pirkdavau per ebay.
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 11 21, 19:20)
Na as stengsiuos, o gausis kaip gausis  biggrin.gif
Labai noriu tevams per Kaledas pasakyti, o pas mane su darbu yra taip, kad jeigu suzinos jame, tai suzinos ir tevai, tai sitas variantas man netinka  lotuliukas.gif

As pirkdavau per ebay.

na tevam jo gera dovaneli ruosi thumbup.gif , gerai uzsimaskuok tada , kad niekas nepastebetu lotuliukas.gif
Atsakyti
na tetsuku gadintojos pasakykit man kuriuos testukus geriau pirkti

Nėštumo testai HCG 10 miu/ml ar
Nėštumo testai HCG 25 miu/ml, kuris cia labiausiai jautrus skaitosi? nusprendziau nusipirkti ju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 21, 19:39)
na tetsuku gadintojos pasakykit man kuriuos testukus geriau pirkti

Nėštumo testai HCG 10 miu/ml ar
Nėštumo testai HCG 25 miu/ml, kuris cia labiausiai jautrus skaitosi? nusprendziau nusipirkti ju  lotuliukas.gif

pirmieji parodys antra juostele tada, kai HCG koncentracija slapime bus ne maziau nei 10 miu/ml, o antrieji - kai HCG koncentracija slapime bus 25 miu/ml. Taigi pirmieji jautresni. As pirkdavau 10 miu/ml.
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 11 21, 19:42)
pirmieji parodys antra juostele tada, kai HCG koncentracija slapime bus ne maziau nei 10 miu/ml, o antrieji - kai HCG koncentracija slapime bus 25 miu/ml. Taigi pirmieji jautresni. As pirkdavau 10 miu/ml.

dekui, juos ir imsiu, ir save nervuosiu su jais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 21, 18:13)
o mergytes, kur jus internetu perkat NT?  g.gif

testukai.lt
testai.eu
Atsakyti