QUOTE(meskos @ 2011 12 06, 14:50)
Sveikos mergaites
Ar matet pirma sniega jau siandien?
Maidenana, ar gali pasakyti, man atrodo kazkur skaiciau, rasei del sono skausmo, kad gali buti del cistu arba geltonkunio?? kaip ten su juo? gali parasyti
???
Aga, tuoj paieskosiu. kai surasiu - ikelsiu.
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 12 06, 15:21)
Dėl šono skausmo man irgi įdomu, dažnai skauda dešinį šoną, pamaudžia, praeina. Atsiranda intensyviau prieš mm.. Bet tik dešinį. Cistas gi žiūri ir žiūri, nieko neranda, ar gali jų nematyti?
Man irgi visada desini skauda, tai kaip nestumo pozymiams tai nepriskiriamas sis jutimas.
QUOTE(zuzla @ 2011 12 06, 16:23)
aha, viltis tik ir lieka. laringitą pasigavau. viskas per tą darbą ir stresą, imunitetas nusilpo, nes niekur aš neperšalau ir aplink niekas neserga
ir jei šį ciklą pasiseks, pradėsiu tele loto pirkt
dar šian pagalvojau, kad neatsimenu savo II
buvo juk, o neatsimenu.
ir as laringitininke...
QUOTE(shyva @ 2011 12 06, 22:13)
ir mane i sarasiuka piimkit
vakar apturejau 4IUI, jeigu si syki nepasiseks, kita cikla daryim laporoskopija
zinai ka, jeigu si cikla nepasiseks, kas mazai tiketina tokiu stebuklu metu, tai po LP visos pastoja. Tai kad - maximum pora menesiuku nenescia pavaiksciuosi ir viskas. Todel, jeigu netycia per D klaida nepsisektu sis ciklas, tai po LP butinai bus II.
QUOTE(Alinux @ 2011 12 07, 16:48)
as siandien irgi neatsilaikiau ir pazaidziau su testuku
. Dar tik 8 dienos po ovitrelio suleidimo tai turbut vaiduoklis nuo jo
jo, dar nuo jo, tikriausiai. Matai, as kai zaidziau, as dariau du kontrolinius testus - viena 4 valandas po Ovitrelle suleidimo, o kita - 9 DPI. Tai pirmas buvo teigiamas, o 9 dpi neigiamas. Su riebiu I ir jokiu uzuominu i vaiduokli. Tai vat, priejau isvados, kad butent mano porganizmas Ovitrelle atsikrato jau 9 dpi, arba 10 dps (diena po suleidimo). Na, kaip pagal vadoveli ir visas instrukcijas
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.