QUOTE(zuzla @ 2011 12 05, 17:29)
vat ir aš norėjau klausti, ką jis rodo
'ems
žinok, aš tik tada, penktadienį ir dariau, daugiau nedariau. bet kokiu atveju, tada buvo 20 CD, per anksti
rodyt
aj, zinok, kai kurioms ir 5 DPO parodo vos vaiduokli. O aju kiek pozymiu kai kurios 3 DPO jaucia - tu net neisivaizduoji...
QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 05, 17:31)
Kaledos - stebuklu metas
aga, tikrai, kazkas sake, tik kazkaip per 34 metus nei vieno stebuklo per kaledas nesulaukiau. Nors, is esmes, per velykas su gimtadieniais irgi. Matyt, mane 'kazkas' pamirso.
QUOTE(zuzla @ 2011 12 05, 17:55)
na, pasidarysiu aš tą OT namo grįžus, bet nelabai tikiu. ko tada tą kiaušidę man vakar maudė? ne, O vakar buvo.
tai čia tipo su OT gali du zuikius vienu šūviu
tai NT nereikia pirkt.
Papildyta:
aha, šitą prieš du metus girdėjau iš savo ginės
kaire kiauside maude arba nuo O, arba nuo geltionkunio.. Bet OT parodo O likusi 36-48 val iki O. Tai, tipo, vakar buvo, tai siandien OT nebeturi nieko rodyti.
Ne, su OT neiseina vienu suviu, nebent siaip, pasipraktikuoti, nes OT vistiek rodo II kaip bebutu, o ten analizuoti juosteliu ryskuma - nu ka as zinau, as, pvz, gerimo manjake, tai man gyvenime OT nebuvo teigiamas, jeigu vertinti pagal juosteliu ryskuma, taciau viena karta pasistengiau, likau negerusi - tai tada parode. Tai kad.. "O" irgi nera vieno momento veiksmas, tai gal tau siandien dar tebebus teigiamas OT.
A, tiesa, dariau bajeri - OT ant Ovitrelio - nieko teigiamo jis man nerode. Vat.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.