QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 03, 16:20)
Idomu man tiesiog del Northway
Mano gine man sake, kad jie "laikinai"nedaro, nes "kazko" siuo metu neturi. to "kazko"- nelabai pamenu, ka ji ten man minejo. Bet as pas ja buvau rugpjucio menesi. Gal dabar kartais jau vel daro.
Nes ji man butu siuliusi pas Pleskaciauska darytis. O pas ji IUI darytis tai as tikrai nenorejau.
Aisku, kad svarbiausia, kad man pavyko. Siaip dabar tikrai galvoju, kad labai gerai, kad i VK nuejau. O susikloste taip, kad mano gine dirba antradieniais - sestadieniais. Ji man liepe ateiti 3-ia ciklo diena (ne veliau, jau geriau antra). Trecia ciklo diena kaip tik buvo pirmadienis, kai ji nedirba, tai nuvaziavau i VK ir viskas buvo tikrai labai gerai (aisku Northway zymiai jaukiau nei VK)
Siaip man mano gine (northway) labai patinka, tai dabar dilema sprendziu, kur toliau lankytis. Galvoju, kad gal reikia bent karta i VK nuvaziuot
Mano gine man sake, kad jie "laikinai"nedaro, nes "kazko" siuo metu neturi. to "kazko"- nelabai pamenu, ka ji ten man minejo. Bet as pas ja buvau rugpjucio menesi. Gal dabar kartais jau vel daro.
Nes ji man butu siuliusi pas Pleskaciauska darytis. O pas ji IUI darytis tai as tikrai nenorejau.
Aisku, kad svarbiausia, kad man pavyko. Siaip dabar tikrai galvoju, kad labai gerai, kad i VK nuejau. O susikloste taip, kad mano gine dirba antradieniais - sestadieniais. Ji man liepe ateiti 3-ia ciklo diena (ne veliau, jau geriau antra). Trecia ciklo diena kaip tik buvo pirmadienis, kai ji nedirba, tai nuvaziavau i VK ir viskas buvo tikrai labai gerai (aisku Northway zymiai jaukiau nei VK)
Siaip man mano gine (northway) labai patinka, tai dabar dilema sprendziu, kur toliau lankytis. Galvoju, kad gal reikia bent karta i VK nuvaziuot
na as visad laikiausi BAK'e pas Žiobakus
, bet jie dbr persikele abu i Northway , aisku as kartu su jais , nes jau su jais pradejau visus darbus del nestumo tai ir pabaigsiu ir mano sis 5IUI jau bus ten , sake kad net ten pigiau bus, nei BAK'e buvo , o tai ir gerai ,ir susisiekimas zymiai patogesnis laukiu savo IUI tikiuosi paskutinio jau
Madeinana atsipusk, pailsek, tau ir TB to tikrai reikia, po nauju linkiu kad vel viskas atsistoto i savo vietas ir vel bandytumet uznestet
Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2011 12 03, 16:16)
Klausau ir vykdau Jau grįžau. Gydytoja pasakė, kad normalūs tie mano foliai Tai jau nebežinau, kurios čia tiesa. Ai, bet yra kaip yra, naujų neįdėsiu
Buvo bajeris. Pasiėmiau su savim knygą, galvoju, paskaitysiu, kol paliks gulėt (iš Maidenanos nusižiūrėjau ), nes praėjusį kartą vos ne pusvalandį tam lėktuve prabuvau Padarė procedūrą, gyd. po kelių minučių sako "Kelkitės". Maniau, gal ne taip išgirdau Sakau, gi reik pusvalandį pagulėt, praėjusį kartą taip buvo, aš va ir knygą pasiėmiau. Kaip dėjo kvatotis. Sako "Pamiršo jus praėjusį kartą." Nu *****
tai kaip suprantu , sekmingo laukimo tau mazut , as tai manu bet kokiu atveju jau kai suleidzia tikrai neisbega niekas, na nebent tu isskyru kiek iseina bet tikrai zirniukai niekur jau nepabega , siaip as po IUI apie 15 - 20 min guliu.. ir tikrai neabejoju kad niekas neisbega, ir leidzia poto kadangi ateini su pilna pusle kai atsikeli ir nusipysiot
o kaip vyro rezai buvo?