Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 03, 16:20)
Idomu man tiesiog del Northway smile.gif
Mano gine man sake, kad jie "laikinai"nedaro, nes "kazko" siuo metu neturi. to "kazko"- nelabai pamenu, ka ji ten man minejo. Bet as pas ja buvau rugpjucio menesi. Gal dabar kartais jau vel daro.
Nes ji man butu siuliusi pas Pleskaciauska darytis. O pas ji IUI darytis tai as tikrai nenorejau.
Aisku, kad svarbiausia, kad man pavyko. Siaip dabar tikrai galvoju, kad labai gerai, kad i VK nuejau. O susikloste taip, kad mano gine dirba antradieniais - sestadieniais. Ji man liepe ateiti 3-ia ciklo diena (ne veliau, jau geriau antra). Trecia ciklo diena kaip tik buvo pirmadienis, kai ji nedirba, tai nuvaziavau i VK ir viskas buvo tikrai labai gerai (aisku Northway zymiai jaukiau nei VK)
Siaip man mano gine (northway) labai patinka, tai dabar dilema sprendziu, kur toliau lankytis. Galvoju, kad gal reikia bent karta i VK nuvaziuot

na as visad laikiausi BAK'e pas Žiobakus
, bet jie dbr persikele abu i Northway , aisku as kartu su jais lotuliukas.gif , nes jau su jais pradejau visus darbus del nestumo tai ir pabaigsiu blush2.gif ir mano sis 5IUI jau bus ten thumbup.gif , sake kad net ten pigiau bus, nei BAK'e buvo , o tai ir gerai thumbup.gif ,ir susisiekimas zymiai patogesnis mirksiukas.gif laukiu savo IUI tikiuosi paskutinio jau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Madeinana
atsipusk, pailsek, tau ir TB to tikrai reikia, po nauju linkiu kad vel viskas atsistoto i savo vietas ir vel bandytumet uznestet wub.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2011 12 03, 16:16)
tongue.gif
Klausau ir vykdau smile.gif Jau grįžau. Gydytoja pasakė, kad normalūs tie mano foliai blink.gif  Tai jau nebežinau, kurios čia tiesa. Ai, bet yra kaip yra, naujų neįdėsiu biggrin.gif

Buvo bajeris. Pasiėmiau su savim knygą, galvoju, paskaitysiu, kol paliks gulėt (iš Maidenanos nusižiūrėjau smile.gif ), nes praėjusį kartą vos ne pusvalandį tam lėktuve prabuvau biggrin.gif Padarė procedūrą, gyd. po kelių minučių sako "Kelkitės". Maniau, gal ne taip išgirdau biggrin.gif Sakau, gi reik pusvalandį pagulėt, praėjusį kartą taip buvo, aš va ir knygą pasiėmiau. Kaip dėjo kvatotis. Sako "Pamiršo jus praėjusį kartą." Nu ***** biggrin.gif

tai kaip suprantu , sekmingo laukimo tau mazut mirksiukas.gif , as tai manu bet kokiu atveju jau kai suleidzia tikrai neisbega niekas, na nebent tu isskyru kiek iseina bet tikrai zirniukai niekur jau nepabega doh.gif , siaip as po IUI apie 15 - 20 min guliu.. ir tikrai neabejoju kad niekas neisbega, ir leidzia poto kadangi ateini su pilna pusle kai atsikeli ir nusipysiot
lotuliukas.gif o kaip vyro rezai buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 12 02, 20:24)
kaip smagu, musu tryjule, Samira, shyva ir diana_j gruodzio men  thumbup.gif

ir aš planuoju darytis 3IUI, priimkite ir mane 4u.gif

sveikinu mergytės, kurioms pavyko, labai gražus sangrijos NT ir orchidejos skaičiukai, sveikinu labai, labai 4u.gif

sulaukusioms mmm 4u.gif pažliumbiam (kam dar išeina) ir einam toliau
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 12 03, 21:14)
ir aš planuoju darytis 3IUI, priimkite ir mane  4u.gif

su mielu noru priemam ir tave 4u.gif , kuo daugiau musu tuo smagiau mirksiukas.gif , kada planuoji daryt?
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 12 03, 22:13)
ir tikrai neabejoju kad niekas neisbega, ir leidzia poto kadangi ateini su pilna pusle kai atsikeli ir nusipysiot
  lotuliukas.gif  o kaip vyro rezai buvo?  g.gif

o kam su pilna pusle ateit? Man niekada to nesakė...
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 12 03, 22:33)
o kam su pilna pusle ateit? Man niekada to nesakė...

kai pusle pilna, pakelia gimdą į viršų ir yra daug lengviau įvesti kateterį. kiek kartu dariau IUI visad teko su pilna eiti, pirma kart kai ejau su pilna, tai gal siek tiek per daug pilna buvo, vos isgulejau lotuliukas.gif , tai jau sekanciusk kartus ejau su pusiau pilna kad eitu isgulet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 12 03, 20:38)
su mielu noru priemam ir tave  4u.gif , kuo daugiau musu tuo smagiau  mirksiukas.gif , kada planuoji daryt?

tiksliai dar nežinau, dar laukiu mmm, o tada bus matyt...gal apie kokią 15 d. norėčiau ir aš 12 d. darytis, bet tikriausia bus ankstoka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maazzyyllee: 03 gruodžio 2011 - 22:32
Oho kiek daug cia gruodi iui bedaranciu. Smagu - laikysiu kumsciukus uz kaledinius stebuklus.
O as iki ultragarso dar tikrai cia pabusiu, nes pas nestukes dar baisu.
Siaip dabar labai jautri krutine, bet dziaugiuosi tokiu pozymiu.
Beje siandien zvengiau is MB: buvom iki ir jis sako - ziurek 30% nuolaida vynui biggrin.gif . Man tik beliko pasakyt: kam man tas vynas doh.gif , tai MB ir susigedo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 12 03, 20:13)
[/color]  lotuliukas.gif  o kaip vyro rezai buvo?  g.gif

Geras jo turtas, 21 mln. smile.gif Man tik vieno reikia, nu vieno... smile.gif

QUOTE(maazzyyllee @ 2011 12 03, 20:14)
ir aš planuoju darytis 3IUI, priimkite ir mane  4u.gif

Eikš, bus smagiau visoms smile.gif
Atsakyti
Kazkaip labai tylu siandien nameliuose.
Ech... as kazkaip sugebejau persalti - gerklyte skauda ir atrodo, kad karstis siek tiek musa, tai labai baisu del zirniuko. Nera labai blogai, bet bijau, kad ryt vaziuoju i komandiruote ir visa diena turesiu bendrauti, kalbeti, tai kad neprisidaryciau dar blogiau. Bet jeigu as nevaziuoju, kazkas kitas turi vaziuoti, nes susitikimas suorganizuotas.
Pykstu ant saves, kad persalau - kaip taip galejo atsitikti. Gal jau organizmas maziau atsparus.
Mergaites, ar galit ka nors patart? Ka jus darytumet?
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 04, 18:55)
Ech... as kazkaip sugebejau persalti - gerklyte skauda ir atrodo, kad karstis siek tiek musa, tai labai baisu del zirniuko. Nera labai blogai, bet bijau, kad ryt vaziuoju i komandiruote ir visa diena turesiu bendrauti, kalbeti, tai kad neprisidaryciau dar blogiau. Bet jeigu as nevaziuoju, kazkas kitas turi vaziuoti, nes susitikimas suorganizuotas.
Pykstu ant saves, kad persalau - kaip taip galejo atsitikti. Gal jau organizmas maziau atsparus.

labas visoms 4u.gif

aš tavo vietoje niekur nevažiuočiau, tegu kas kitas važiuoja, o tu saugok save daug arbatėlės gerk, druskos koinėje kompresiuką ant gerklytės užsidėk, kojų nestuke.gif sako negalima kaitinti vandeny, tai nekaitink...dar kokių homeopatinių nuo gerklės nusipirk jie juk nekenkia nestuke.gif , o gerklytei padės...na gydykis ir rūpinkis savim, o komandiruotė gal kitiems tegul atitenka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 04, 19:55)

Visu pirma, tai nekaltink saves 4u.gif
As irgi buvau persalus 9 savaite, baisi sloga buvo, gerkle, ejo viskas i kosuli. Bet issikapanojau su daug daug arbatu, kaitinta druska ant nosies, juros vandeniu, citrina, imbieru ir medumi. Svarbiausia dabar nesusalk ir pabandyk kiek imanoma stabdyti persalima dabar, neleisk jam nueiti giliau 4u.gif
Atsakyti
Tiesa, didziausios sekmes visoms gruodzio menesio mergytems, kad kalediniai stebukleliai ateitu i jusu seimas 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti