QUOTE(diana_j @ 2011 12 03, 15:02)
na kas liecia Nortway, tai zinau kad ten daro IUI
, ten ir mano daktarai persikele
, na bet nesvarbu, svarbiausiai kad tau pavyko
Idomu man tiesiog del Northway
Mano gine man sake, kad jie "laikinai"nedaro, nes "kazko" siuo metu neturi. to "kazko"- nelabai pamenu, ka ji ten man minejo. Bet as pas ja buvau rugpjucio menesi. Gal dabar kartais jau vel daro.
Nes ji man butu siuliusi pas Pleskaciauska darytis. O pas ji IUI darytis tai as tikrai nenorejau.
Aisku, kad svarbiausia, kad man pavyko. Siaip dabar tikrai galvoju, kad labai gerai, kad i VK nuejau. O susikloste taip, kad mano gine dirba antradieniais - sestadieniais. Ji man liepe ateiti 3-ia ciklo diena (ne veliau, jau geriau antra). Trecia ciklo diena kaip tik buvo pirmadienis, kai ji nedirba, tai nuvaziavau i VK ir viskas buvo tikrai labai gerai (aisku Northway zymiai jaukiau nei VK)
Siaip man mano gine (northway) labai patinka, tai dabar dilema sprendziu, kur toliau lankytis. Galvoju, kad gal reikia bent karta i VK nuvaziuot
Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2011 12 03, 16:16)
Sakau, gi reik pusvalandį pagulėt, praėjusį kartą taip buvo, aš va ir knygą pasiėmiau. Kaip dėjo kvatotis. Sako "Pamiršo jus praėjusį kartą." Nu *****
siaip as irgi madelainos buvau prisiklaususi, kad palieka 15-20 min., bet mane kokias 10 minuciu palaike
O kur tau cia toki bajeri iskrete?