Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 03, 13:14)
ejau lygiai po dveju savaiciu nuo pirmo hcg 4u.gif dabar sekantis vizitas vel uz dvejus savaiciu ax.gif

Aisku, tai vadinasi ir man reikia pora savaiteliu dar luktelti.
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2011 12 02, 19:19)
Maidenana, o kodėl vyras atsisako ką nors daryt?..

Atsibodo jam. Nusprende, kad reikia pradziai mastyma keisti ir elgtis atitinkamai, o mes pyktis pradejome, tai ne kas. Pradzioje reikia santykius sutvarkyti, o po to jau apie vaikus galvoti. Siaip, ir mane uzkniso jau tie ND. Atsibodo viskas, norisi poilsio. Tai vel griztu prie normalaus gyvenimo ritmo - studijos, sportas, alus laugh.gif (nu baisiai megstu alu - gal vitamino B truksta)..
O tau - kad siandien pareitum po IUI su pilvinuku!!! Cia isakymas! Prasyciau klausytis!

Sangria - nu kaip vikas graziai vyksta, nu sveikinimai didziausi. 4u.gif manau, viskas pas tave bus gerai ir jau po 7,5 menesio jau suposi savo lialiu. Kazkodel manau, kad gims mergaite smile.gif Nu tikrai taip manau smile.gif Kazkaip tau tinka mergaite smile.gif

Labas merginos! Gero savaitgalio! As iseinu pas drauge scvesti ikurtuves, padesiu ruosti maista ir lauksime kitu draugiu i svecius vakare. Mergvakaris toks.
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 03, 13:03)
Northway siuo metu IUI nedaro, bet as siaip northway pas gine lankause.
IUI dariausi VK pas V. O northway hcg kainavo net 78 litukus.
tikiuosi, kad viskas bus gerai ir gal daugiau hcg nereikes daryti

Sangria, kada tu ultragarsa darei? as galvoju, kada man uzsirasinet.
lyg man ir sake, kad praejus savaitei nuo mmm velavimo

na kas liecia Nortway, tai zinau kad ten daro IUI mirksiukas.gif , ten ir mano daktarai persikele mirksiukas.gif , na bet nesvarbu, svarbiausiai kad tau pavyko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 03, 14:06)

Sangria - nu kaip vikas graziai vyksta, nu sveikinimai didziausi. 4u.gif  manau, viskas pas tave bus gerai ir jau po 7,5 menesio jau suposi savo lialiu. Kazkodel manau, kad gims mergaite smile.gif Nu tikrai taip manau smile.gif Kazkaip tau tinka mergaite smile.gif

aciu uz vseikinimus, bet jau kas bus tas, kad tik sveikas butu ax.gif Tai gero tau baliaus, atsipalaiduok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 03, 15:39)
aciu uz vseikinimus, bet jau kas bus tas, kad tik sveikas butu ax.gif Tai gero tau baliaus, atsipalaiduok mirksiukas.gif

jo svarbiausiai kad sveikas zuikutis butu , bet net neabejok taip ir bus mirksiukas.gif wub.gif

Maidenana, smagaus savaitgalio, atsipalaiduok, tau to labai reikia 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 03, 13:06)
O tau - kad siandien pareitum po IUI su pilvinuku!!! Cia isakymas! Prasyciau klausytis!

tongue.gif
Klausau ir vykdau smile.gif Jau grįžau. Gydytoja pasakė, kad normalūs tie mano foliai blink.gif Tai jau nebežinau, kurios čia tiesa. Ai, bet yra kaip yra, naujų neįdėsiu biggrin.gif

Buvo bajeris. Pasiėmiau su savim knygą, galvoju, paskaitysiu, kol paliks gulėt (iš Maidenanos nusižiūrėjau smile.gif ), nes praėjusį kartą vos ne pusvalandį tam lėktuve prabuvau biggrin.gif Padarė procedūrą, gyd. po kelių minučių sako "Kelkitės". Maniau, gal ne taip išgirdau biggrin.gif Sakau, gi reik pusvalandį pagulėt, praėjusį kartą taip buvo, aš va ir knygą pasiėmiau. Kaip dėjo kvatotis. Sako "Pamiršo jus praėjusį kartą." Nu ***** biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 12 03, 15:02)
na kas liecia Nortway, tai zinau kad ten daro IUI  mirksiukas.gif , ten ir mano daktarai persikele  mirksiukas.gif , na bet nesvarbu, svarbiausiai kad tau pavyko  4u.gif

Idomu man tiesiog del Northway smile.gif
Mano gine man sake, kad jie "laikinai"nedaro, nes "kazko" siuo metu neturi. to "kazko"- nelabai pamenu, ka ji ten man minejo. Bet as pas ja buvau rugpjucio menesi. Gal dabar kartais jau vel daro.
Nes ji man butu siuliusi pas Pleskaciauska darytis. O pas ji IUI darytis tai as tikrai nenorejau.
Aisku, kad svarbiausia, kad man pavyko. Siaip dabar tikrai galvoju, kad labai gerai, kad i VK nuejau. O susikloste taip, kad mano gine dirba antradieniais - sestadieniais. Ji man liepe ateiti 3-ia ciklo diena (ne veliau, jau geriau antra). Trecia ciklo diena kaip tik buvo pirmadienis, kai ji nedirba, tai nuvaziavau i VK ir viskas buvo tikrai labai gerai (aisku Northway zymiai jaukiau nei VK)
Siaip man mano gine (northway) labai patinka, tai dabar dilema sprendziu, kur toliau lankytis. Galvoju, kad gal reikia bent karta i VK nuvaziuot
Papildyta:
QUOTE(Grim @ 2011 12 03, 16:16)
Sakau, gi reik pusvalandį pagulėt, praėjusį kartą taip buvo, aš va ir knygą pasiėmiau. Kaip dėjo kvatotis. Sako "Pamiršo jus praėjusį kartą." Nu ***** biggrin.gif

biggrin.gif siaip as irgi madelainos buvau prisiklaususi, kad palieka 15-20 min., bet mane kokias 10 minuciu palaike
O kur tau cia toki bajeri iskrete?
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2011 12 03, 16:16)
tongue.gif
Klausau ir vykdau smile.gif Jau grįžau. Gydytoja pasakė, kad normalūs tie mano foliai blink.gif  Tai jau nebežinau, kurios čia tiesa. Ai, bet yra kaip yra, naujų neįdėsiu biggrin.gif

Buvo bajeris. Pasiėmiau su savim knygą, galvoju, paskaitysiu, kol paliks gulėt (iš Maidenanos nusižiūrėjau smile.gif ), nes praėjusį kartą vos ne pusvalandį tam lėktuve prabuvau biggrin.gif Padarė procedūrą, gyd. po kelių minučių sako "Kelkitės". Maniau, gal ne taip išgirdau biggrin.gif Sakau, gi reik pusvalandį pagulėt, praėjusį kartą taip buvo, aš va ir knygą pasiėmiau. Kaip dėjo kvatotis. Sako "Pamiršo jus praėjusį kartą." Nu ***** biggrin.gif

QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 03, 16:20)
biggrin.gif  siaip as irgi madelainos buvau prisiklaususi, kad palieka 15-20 min., bet mane kokias 10 minuciu palaike
Nu kaip jus norite, bet visus, absoliuciai visus savo IUI as gulejau po 30 minuciu. Tik viena karta paleido po 20-ties, kuomi as likau bais nepatenkinta, tipo, man atrode, viskas pabego ir t.t.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

senokai jau pas jus nesilankiau, man prasidejo baisusis darbingasis gruodis, tai sukuos kaip vovere rate. Siandien MB suleido man paskutine doze gonalio, o pirmadieni droziu pas gine ziuret ar si karta uzaugo mano ta nelemta gleivine. Itariu, kad ateinancia savaite darys IUI vel.
Tai kaip suprantu Sangriai jau tikrai viskas gerai. Nu super, sveikinu dar karteli. Sekmingu tau likusiu menesiu!!!

Maidenana, atsipusk ir pailsek, kartais pasiseka ir visai netiketai. Atsipalaiduok, gi vistiek kada nors pasiseks! 4u.gif Tada kai tu man patarei ikalt vyno, tai zinok is kart padejo. Dabar as tau siulau ikalt normaliai alaus ir atsipust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 03, 12:03)
northway hcg kainavo net 78 litukus.

oho blink.gif net grybo g. pigiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 03 gruodžio 2011 - 17:45
QUOTE(maika @ 2011 12 03, 18:37)
oho  blink.gif net grybo g. pigiau

butent, is pradziu kai pasake kaina, tai pagalvojau, kad suklydo (ka nors ne ta priskaiciavo), bet ne - tyrimas 68 litai, kraujo paemimas 10 lt
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 03, 15:20)

Nes ji man butu siuliusi pas Pleskaciauska darytis.

Oi, pas jį tai nenorėčiau, kažkokie keisti jo metodai, nžn... g.gif

VK.
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 03, 15:33)
Nu kaip jus norite, bet visus, absoliuciai visus savo IUI as gulejau po 30 minuciu. Tik viena karta paleido po 20-ties, kuomi as likau bais nepatenkinta, tipo, man atrode, viskas pabego ir t.t.

Man irgi atrodė šiandien, kad pabėgo doh.gif Nors iš tiesų tai negali gi pabėgt...
Atsakyti