Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Irėnė @ 2011 12 02, 21:46)
nu tikiuosi ir as sudalyvaut gruodzio menesi su 4IUI biggrin.gif

butinai ir tave i kompanija priimsim, kuo daugiau tuo smagiau wub.gif 4u.gif jau dvi su 4 IUI ir dvi su 5 IUI thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš dar su jumis gruodį, t. y. ryt su 2 IUI smile.gif

QUOTE(makita @ 2011 12 02, 20:15)
o kokiom dozem vaistuku tave stimuliavo?

Penkios Closto tabletikės ir Gonalio po 75. Ir foliai kaip arkliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2011 12 02, 20:19)
Man šiandien buvo apžiūra, db 9CD, stimuliavo Clostu ir Gonaliu - ir ką, folikulai du dešinėj pusėj, abu biškį peraugę. Na, vienas ant ribos, bet galėtų būt mažesnis. Gydytoja klausė, ar nutraukiam viską šį mėnesį, ar darom. Sakau: kaip pasakysit, taip ir bus. Sakė bandom. Nu bandom. Bet vilčių mažai. Ir bijau, kad cistų bus. Na, žiūrėsim... Ryt IUI.

O kas yra per dideli foliai, kiek mm ir kodėl jie yra blogai? Nesprogsta, ar perauguosiuose būna blogos kiaušialąstės?
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 12 02, 21:22)
O kas yra per dideli foliai, kiek mm ir kodėl jie yra blogai? Nesprogsta, ar perauguosiuose būna blogos kiaušialąstės?

Vienas 22, kitas 23 mm, sakė, kad tas pirmasis dar iš bėdos, bet vis tiek nelabai. Kaip supratau, kiaušialąstės jau būna nekokios tokiuose. Ir praėjusį kartą turėjau 24 mm, tai anas sugalvojo cista pavirst. Ir kai IUI darė, jis neprogęs buvo.

Prašysiu, kad kitą ciklą kitokią schemą skirtų...
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2011 12 02, 22:15)
Ir aš dar su jumis gruodį, t. y. ryt su 2 IUI smile.gif
Penkios Closto tabletikės ir Gonalio po 75. Ir foliai kaip arkliai smile.gif

daugeja musu kompanija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2011 12 02, 19:19)
Sveikos, merginos,

buvau dingus kuriam laikui, tikiuos, dar nepamiršot wink.gif

Sangria, wow, geras!!!! Neturiu žodžių, tai sveikinu smile.gif O kokia tavo situacija buvo - na, kiek ten tų folių, kuo stimuliavo ir pan.? Ir kelintas čia buvo IUI?

aciu labai wub.gif pas mane buvo subrendes tik vienas folis su stimuliacija clost plius estrofemas, taigi per daug vilciu nedejau, IUI buvo antras, pirmas bandimas buvo geguzes menesi naturaliame cikle, bet nesekmingai.

Mergaites mano hcg siandien 3620 wub.gif sake daugiau nebekartoti, ir siandien dar pasiseke pas gydytoja papulti, taigi apziurejo, sake, kad nestumas gimdoje , parode puslyte ir po keliu savaiciu vel ateikti ziures kaip sirdute plaka. Mums dar tik apie 5-6 savaites wub.gif
Atsakyti
Sangria, kaip faina...... thumbup.gif
O kokio dydžio tas tavo folis buvo, nežinai?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 02, 23:00)

Mergaites mano hcg siandien 3620 wub.gif sake daugiau nebekartoti, ir siandien dar pasiseke pas gydytoja papulti, taigi apziurejo, sake, kad nestumas gimdoje , parode puslyte ir po keliu savaiciu vel ateikti ziures kaip sirdute plaka. Mums dar tik apie 5-6 savaites wub.gif

mazute kokie jau grazus skaiciukai, o neseniai visai buvo tik 8 su kapeikom thumbup.gif , labai dziaugiuosi uz tave, saugok savo zirniuka, nuostabe kaledine dovana gavai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 12 02, 23:39)
mazute kokie jau grazus skaiciukai, o neseniai visai buvo tik 8 su kapeikom  thumbup.gif , labai dziaugiuosi uz tave, saugok savo zirniuka, nuostabe kaledine dovana gavai  wub.gif  4u.gif

aciu labai tikiu, kad ir taves laukia tokia pat dovanele ax.gif
Grim 11 c.d. folis buvo 16mm, 12 c.d. suleidau ovitrelle, o 14 c.d. buvo IUI, per procedura folio nebebuvo, ovuliavo gal nakti, o gal ryte, net nezinau.
Atsakyti
Labas rytas pupos ax.gif

QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 03, 09:38)
aciu labai tikiu, kad ir taves laukia tokia pat dovanele ax.gif
Grim 11 c.d. folis buvo 16mm, 12 c.d. suleidau ovitrelle, o 14 c.d. buvo IUI, per procedura folio nebebuvo, ovuliavo gal nakti, o gal ryte, net nezinau.

na rytoj jau p as daktare vaziuoju, tai visa stebuklo plana jau tiksliau zinosiu kas kaip ir panasiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 12 02, 20:02)
na tikrai mazai laiko lauket, bet dziaugiames uz tave, kad sekmingai ir greitai viskas uzsibaige wub.gif  saugok save ir zirniuka:wub: , na nieko mum ir visom anksciau ar veliau pavyks  thumbup.gif , o pas ka dareisi IUI, gal ir northway klinikoj? kiek tas hcg ten kainuoja? rolleyes.gif

Northway siuo metu IUI nedaro, bet as siaip northway pas gine lankause.
IUI dariausi VK pas V. O northway hcg kainavo net 78 litukus.
tikiuosi, kad viskas bus gerai ir gal daugiau hcg nereikes daryti

Sangria, kada tu ultragarsa darei? as galvoju, kada man uzsirasinet.
lyg man ir sake, kad praejus savaitei nuo mmm velavimo
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 03, 13:03)

Sangria, kada tu ultragarsa darei? as galvoju, kada man uzsirasinet.
lyg man ir sake, kad praejus savaitei nuo mmm velavimo

ejau lygiai po dveju savaiciu nuo pirmo hcg 4u.gif dabar sekantis vizitas vel uz dvejus savaiciu ax.gif
Atsakyti