QUOTE(diana_j @ 2011 12 02, 11:56)
zinai su laiku jau dingsta tos asaros, viduje taip liudana buvo , bet jau sen kita diena , kitos viltys ., tai kelinta tu diena atliksi IUI?
Kitą savaitę sužinosiu, spėju kokią 8 ar 9 d.
QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 02, 12:13)
87,66 yeah!!!
Super
Sangria, testuko vaizdelis tiesiog pasaka.
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 02, 12:54)
nu kaip grazu. Imesk ta paskutini testa, po Violos kur darei. Nu baisiai norisi pasigrozeti ryskumu
Aciu, bet man tas nebegresia Vyras atsisake artimiausiai porai metu kazka daryti. tai kad, nuplauke mano viltys tureti didele seima. Vietoj 5 vaiku, apie kuriuos svajojau, gavau viena vyra ir du katinus Vadinasi - prisiplanavau jauna bebudama, o D paeme ir labai garsiai pasijuoke kai subrendau
Aciu, bet man tas nebegresia Vyras atsisake artimiausiai porai metu kazka daryti. tai kad, nuplauke mano viltys tureti didele seima. Vietoj 5 vaiku, apie kuriuos svajojau, gavau viena vyra ir du katinus Vadinasi - prisiplanavau jauna bebudama, o D paeme ir labai garsiai pasijuoke kai subrendau
Čia su tais planais taip ir būna. Gyvenimo nesuplanuosi. Aš irgi viską "teisingai dariau", pirma mokslai, darbas, mylintis vyras, o paskui galvoju vaikai ir viskas iki 30. Deja ties paskutiniu punktu penkmečio planas nejuda.