Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(diana_j @ 2011 12 02, 11:56)
zinai su laiku jau dingsta tos asaros, viduje taip liudana buvo , bet jau sen kita diena , kitos viltys  thumbup.gif ., tai kelinta tu diena atliksi IUI? blush2.gif

Kitą savaitę sužinosiu, spėju kokią 8 ar 9 d.

QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 02, 12:13)
87,66 yeah!!!

Super wub.gif

Sangria, testuko vaizdelis tiesiog pasaka.
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 02, 12:54)
nu kaip grazu. Imesk ta paskutini testa, po Violos kur darei. Nu baisiai norisi pasigrozeti ryskumu smile.gif
Aciu, bet man tas nebegresia biggrin.gif Vyras atsisake artimiausiai porai metu kazka daryti. tai kad, nuplauke mano viltys tureti didele seima. Vietoj 5 vaiku, apie kuriuos svajojau, gavau viena vyra ir du katinus  lotuliukas.gif Vadinasi - prisiplanavau jauna bebudama, o D paeme ir labai garsiai pasijuoke kai subrendau  lotuliukas.gif

Čia su tais planais taip ir būna. Gyvenimo nesuplanuosi. Aš irgi viską "teisingai dariau", pirma mokslai, darbas, mylintis vyras, o paskui galvoju vaikai ir viskas iki 30. Deja ties paskutiniu punktu penkmečio planas nejuda.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 02, 13:52)
Nu bliamba pora metu tai cia daug sakyciau, man tai kiekviena diena buvo brangi, nors dar 30 neturiu, bet jau panikavau tai ziauriai doh.gif Nu gal po nauju metu atsigausit ir vel stosit i kova, atsvesit visas sventes ir arciau pavasario nestuke.gif
Nu, mano atveju - as arteju link 40-ties lotuliukas.gif
Aj, zinok, nebe. lai buna kaip buna. Kovoji-kovoji, o D tik juokiasi ir juokiasi. Zvengia, galima sakyti. Arba specialiai tyciojasi. tai kad... tiek to. Geriau as dziaugsiuos cia mergaiciu pastojimais smile.gif Cia tokie saunus ryskus NT biggrin.gif

QUOTE(Alinux @ 2011 12 02, 14:18)
Dar karteli sveikinu thumbup.gif

As siandien pazaidziau su ovitreliniu testuku, norejau paziureti ar tikrai bus dvi juosteles. Akurat  tongue.gif .Nors taip pasidziaugiau  blush2.gif jau 10 metu neturejau dvieju juosteliu
fainas zaidimas, ane? man labai patikdavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinux @ 2011 12 02, 15:18)
Dar karteli sveikinu thumbup.gif

As siandien pazaidziau su ovitreliniu testuku, norejau paziureti ar tikrai bus dvi juosteles. Akurat  tongue.gif .Nors taip pasidziaugiau  blush2.gif jau 10 metu neturejau dvieju juosteliu

Gerulis. Ir a6 jau 10 metų jos nemačiau biggrin.gif Net truputį illgiau.
Atsakyti
Sveikinimai naujai nestukei wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

buvau dingus kuriam laikui, tikiuos, dar nepamiršot wink.gif

Sangria, wow, geras!!!! Neturiu žodžių, tai sveikinu smile.gif O kokia tavo situacija buvo - na, kiek ten tų folių, kuo stimuliavo ir pan.? Ir kelintas čia buvo IUI?

Man šiandien buvo apžiūra, db 9CD, stimuliavo Clostu ir Gonaliu - ir ką, folikulai du dešinėj pusėj, abu biškį peraugę. Na, vienas ant ribos, bet galėtų būt mažesnis. Gydytoja klausė, ar nutraukiam viską šį mėnesį, ar darom. Sakau: kaip pasakysit, taip ir bus. Sakė bandom. Nu bandom. Bet vilčių mažai. Ir bijau, kad cistų bus. Na, žiūrėsim... Ryt IUI.

Maidenana, o kodėl vyras atsisako ką nors daryt?..

Ir šiaip kokios čia pas mumi naujienos? Perskaičiau keletą paskutinių psl. Daugiau apsipilvavusių nėr? Kas rezultatų laukimo stadijoj? ?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 02, 12:15)
OGO-GO!!!!!!! Ar ne dvynukai cia bus? Tiesa, o kur cia taip greitai Hcg tyrima daro? Pas mus ryte pridaves be 15.00 nicnieko nesuzinosi...

SVEIKINU!!!!!  clap.gif yahoo.gif

Dariau northway centre, nes ir dirba nuo 7:30. Bet brangininkai jie. Per 2-3 val. Yra rezultatai

QUOTE(diana_j @ 2011 12 02, 12:23)
nu nerealu
SVEIKINIMAI clap.gif  yahoo.gif  ir dar plius 1 IUI yahoo.gif  yahoo.gif , primink kokios bedeles buvo?

Matyt kad ne pacios didziausios bedos. Spermiuku judrumas siek tiek nuo normos atsilieka, t.y. A+B apie 35-45%, ir tyrimas po sueities buvo neigiamas - tai reiskia kad mano gleives zudo mb turta, todel iui turejo but efektyvu. Nepastojom virs metu, tai palyginus su kitom merginom kaip ir neilgai, net nejaukiai jauciuosi pries senbuves. Ir dar- man iui naturaliam cikle dare ir iui metu daktare
sake, kad tas vienintelis folis buvo idealus ir tipo sake kad ovuliuoja
Eini i baliu, tai reikes kazkaip slept smile.gif
Oi kaip norisi kad viskas toliau gerai eitusi. Bet bent jau pirmas zingsnis sekmingas
Aciu labai visoms kad esat kartu - nes taip norisi su kazkuo pasidalinti
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 02, 19:37)
Dariau northway centre, nes ir dirba nuo 7:30. Bet brangininkai jie. Per 2-3 val. Yra rezultatai
Matyt kad ne pacios didziausios bedos. Spermiuku judrumas siek tiek nuo normos atsilieka, t.y. A+B apie 35-45%, ir tyrimas po sueities buvo neigiamas - tai reiskia kad mano gleives zudo mb turta, todel iui turejo but efektyvu. Nepastojom virs metu, tai palyginus su kitom merginom kaip ir neilgai, net nejaukiai jauciuosi pries senbuves. Ir dar- man iui naturaliam cikle dare ir iui metu daktare
sake, kad tas vienintelis folis buvo idealus ir tipo sake kad ovuliuoja
Eini i baliu, tai reikes kazkaip slept smile.gif
Oi kaip norisi kad viskas toliau gerai eitusi. Bet bent jau pirmas zingsnis sekmingas
Aciu labai visoms kad esat kartu - nes taip norisi su kazkuo pasidalinti

na tikrai mazai laiko lauket, bet dziaugiames uz tave, kad sekmingai ir greitai viskas uzsibaige wub.gif saugok save ir zirniuka:wub: , na nieko mum ir visom anksciau ar veliau pavyks thumbup.gif , o pas ka dareisi IUI, gal ir northway klinikoj? kiek tas hcg ten kainuoja? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 02 gruodžio 2011 - 19:04
QUOTE(Grim @ 2011 12 02, 20:19)
Sveikos, merginos,

buvau dingus kuriam laikui, tikiuos, dar nepamiršot wink.gif

Sangria, wow, geras!!!! Neturiu žodžių, tai sveikinu smile.gif O kokia tavo situacija buvo - na, kiek ten tų folių, kuo stimuliavo ir pan.? Ir kelintas čia buvo IUI?

Man šiandien buvo apžiūra, db 9CD, stimuliavo Clostu ir Gonaliu - ir ką, folikulai du dešinėj pusėj, abu biškį peraugę. Na, vienas ant ribos, bet galėtų būt mažesnis. Gydytoja klausė, ar nutraukiam viską šį mėnesį, ar darom. Sakau: kaip pasakysit, taip ir bus. Sakė bandom. Nu bandom. Bet vilčių mažai. Ir bijau, kad cistų bus. Na, žiūrėsim... Ryt IUI.

Maidenana, o kodėl vyras atsisako ką nors daryt?..

Ir šiaip kokios čia pas mumi naujienos? Perskaičiau keletą paskutinių psl. Daugiau apsipilvavusių nėr? Kas rezultatų laukimo stadijoj? ?

o kokiom dozem vaistuku tave stimuliavo?
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 02, 06:57)
Siandieninio NT rezultatas - pats graziausias vaiduokliukas.
Kad ir baisu dar dziaugtis, bet asaros pacios byra. Vaziuosiu dar kraujuka nuleisti.

wow kaip smagu sveikinimukai! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(diana_j @ 2011 12 02, 10:33)
tai jau tikrai pabiro nestukes thumbup.gif

o, as su daktare susitariau, mane priims sekmadieni 4 c.d. ir aptarsim plana del 5 IUI, gal data 12.12 bus stebuklinga  blush2.gif , kaip nekeista kai pamaciau kad parsivilko tos nelemtosios nei asareles nebuvo, matyt ju pas mene is vis nebeliko  lotuliukas.gif

kas dar si men darys IUI ir palaikys man kompanija? thumbup.gif

as darysiu kita sav 4IUI mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shyva @ 2011 12 02, 21:19)
as darysiu kita sav 4IUI mirksiukas.gif

kaip smagu, musu tryjule, Samira, shyva ir diana_j gruodzio men thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 02 gruodžio 2011 - 20:30
QUOTE(diana_j @ 2011 12 02, 11:33)

kas dar si men darys IUI ir palaikys man kompanija? thumbup.gif

nu tikiuosi ir as sudalyvaut gruodzio menesi su 4IUI biggrin.gif

QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 02, 12:13)