Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 21, 17:21)
Nu matai kaip gerai smile.gif Liuks! sakiau tau, kad jeigu viskas gerai, tai turi buti apie 30 pirmadieni? sakiau, ka? Nu vat ir prasome! Viskas, atsiguli, ilsiesi, geri dupha ir valgai skanestus smile.gif pasiseke, pagaliau! Yahhooo!!

taip maidenuk sakei, bet dar labai viskas taip trapu, dar labai bijau dziaugtis, nors S liepe pakartoti krauja kita antradieni, esisiu penktadieni ax.gif
aciu tau uz palaikyma, sekanti tu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 21, 16:54)
pamatysi, kad ir pati greitai galesi dziaugtis nestuke.gif tikrai tikrai, prisiminsi mano zodzius mirksiukas.gif kaip ir visos kitos, kurios kovoja 4u.gif

kad tavo zodeliai tiesiai D i ausyte thumbup.gif , prasom virusiuku mum duot wub.gif
Atsakyti
Sangria023, superinės naujienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 21, 17:29)
kad tavo zodeliai tiesiai D i ausyte  thumbup.gif , prasom virusiuku mum duot  wub.gif

oj kol kas nedristu blush2.gif , penktadieni dar karteli kraujuka nuleisiu ir jei viskas gerai tai butinai paskleisiu virusiuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 21, 17:25)
taip maidenuk sakei, bet dar labai viskas taip trapu, dar labai bijau dziaugtis, nors S liepe pakartoti krauja kita antradieni, esisiu penktadieni ax.gif
aciu tau uz palaikyma, sekanti tu nestuke.gif

ooooo, jau apie trapuma man galima nieko nesakyti... 2 beprasidedantys nestumai per pusmeti, kurie baigesi visiska fiasko... tai kad..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 21, 18:15)
ooooo, jau apie trapuma man galima nieko nesakyti... 2 beprasidedantys nestumai per pusmeti, kurie baigesi visiska fiasko... tai kad..

pamatysi trecias kartas nemeluoj, as tuo tikiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sangria, nu kaip dziaugiuosi uz tave, linkiu ir toliau graziai auginti skaiciukus ir pilvuka wub.gif

Kazkodel tikiu, kad i situs namucius ateina daug kalediniu stebuklu. O kad ju butu kuo daugiau, siunciu daug virusiuku is mano mazojo sokliuko - buvom pasimatyme, tai taip davesi vaikas, jei jis tokiu tempu varys ir tuomet, kai bus didesnis, tai nezinau, kas is mano vidaus organu liks biggrin.gif

2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif

Mums siandien lygiai 12 savaiteliu, nors pagal echo esam trim dienom didesni wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 11 21, 18:40)
Sangria, nu kaip dziaugiuosi uz tave, linkiu ir toliau graziai auginti skaiciukus ir pilvuka  wub.gif

Mums siandien lygiai 12 savaiteliu, nors pagal echo esam trim dienom didesni  wub.gif

aciu labai uz palinkejimus, ir as tikiuosi, kad ir toliau viskas bus gerai.
Sveikinu , kad jau suejo 12 savaiteliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 21, 18:17)
pamatysi trecias kartas nemeluoj, as tuo tikiu mirksiukas.gif
paziuresim, nebelabai tikisi... O testus begadini? Ryskeja antra juostele?

QUOTE(Rudde @ 2011 11 21, 18:40)
Mums siandien lygiai 12 savaiteliu, nors pagal echo esam trim dienom didesni  wub.gif

Labai smagiai... bet jau 12... kaip greitai, atrodo, ka tik NT buvai idejusi pasigrozeti. o pilvas jau dideja, ane? Matosi plika akimi?
Atsakyti
wub.gif Sagria, tik dabar perskaičiau !! Taip bent laimė atėjo į tavo šeimą wub.gif . Labai džiaugiuosi, kad pasisekė wub.gif wub.gif . Sveikinu, mergyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 21, 18:58)
wub.gif Sagria, tik dabar perskaičiau !! Taip bent laimė atėjo į tavo šeimą  wub.gif . Labai džiaugiuosi, kad pasisekė  wub.gif  wub.gif . Sveikinu, mergyt  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu labai brangioji ir i jusu kiema ateis ta svente, butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 21, 17:50)
oj kol kas nedristu  blush2.gif , penktadieni dar karteli kraujuka nuleisiu ir jei viskas gerai tai butinai paskleisiu virusiuka ax.gif

as tikiu, kad tau jau viskas gerai bus wub.gif ir lauksiu tavo virusiuku blush2.gif
Atsakyti