Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 02, 12:28)
nezinau kaip kitos, bet as kai suzinjau, kad nestumas yra buvau soke, negalejau normaliai mastyti, patiketi ir dziaugtis, visada maniau, kad is laimes reksiu visam pasauliui ax.gif Manau pilnai suvoksiu, kad esu nescia tik po gydytojo apziuros ir patvirtinimo blush2.gif

Kada tau pas gydytoja? Paskutinis Hcg 1108 ir daugiau nebesidarei? Kaip jauties? pozymiai dar nekankina?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 02, 12:30)
Kada tau pas gydytoja? Paskutinis Hcg 1108 ir daugiau nebesidarei? Kaip jauties? pozymiai dar nekankina?

paskutinis hcg 1159 ax.gif , kas liecia pozymius tai labai jautri krutine, prisliesti neina doh.gif , kartais troskina, ziovauju pastoviai biggrin.gif
Testa dar dariau, dvi ryskios ax.gif , pas gydytoja antradieni unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 02, 12:38)
paskutinis hcg 1159 ax.gif , kas liecia pozymius tai labai jautri krutine, prisliesti neina doh.gif , kartais troskina, ziovauju pastoviai biggrin.gif

saunus pozymiai tawo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 12 02, 12:40)
saunus pozymiai tawo  thumbup.gif  wub.gif

rolleyes.gif greitai ir taves tai laukia lotuliukas.gif
tarp kitko Maidena taves irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 02, 12:49)
rolleyes.gif greitai ir taves tai laukia lotuliukas.gif

laukiu nesulaukiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 02, 12:38)
nu kaip grazu. Imesk ta paskutini testa, po Violos kur darei. Nu baisiai norisi pasigrozeti ryskumu smile.gif

QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 02, 12:49)

Aciu, bet man tas nebegresia biggrin.gif Vyras atsisake artimiausiai porai metu kazka daryti. tai kad, nuplauke mano viltys tureti didele seima. Vietoj 5 vaiku, apie kuriuos svajojau, gavau viena vyra ir du katinus lotuliukas.gif Vadinasi - prisiplanavau jauna bebudama, o D paeme ir labai garsiai pasijuoke kai subrendau lotuliukas.gif
Atsakyti
Darytas siandien ne su rytiniu slapimu 4u.gif

user posted image

bet ziurint i testuka realiai tai testine juostele ryskesne ir platesne uz kontroline ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 02 gruodžio 2011 - 12:02
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 02, 13:01)

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 02, 11:13)
87,66 yeah!!!

thumbup.gif sveikinu!!!
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 02, 13:01)

user posted image

bet ziurint i testuka realiai tai testine juostele ryskesne ir platesne uz kontroline ax.gif
nu nerealus vaizdas rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 02, 12:54)
Aciu, bet man tas nebegresia biggrin.gif Vyras atsisake artimiausiai porai metu kazka daryti. tai kad, nuplauke mano viltys tureti didele seima. Vietoj 5 vaiku, apie kuriuos svajojau, gavau viena vyra ir du katinus  lotuliukas.gif Vadinasi - prisiplanavau jauna bebudama, o D paeme ir labai garsiai pasijuoke kai subrendau  lotuliukas.gif

Nu bliamba pora metu tai cia daug sakyciau, man tai kiekviena diena buvo brangi, nors dar 30 neturiu, bet jau panikavau tai ziauriai doh.gif Nu gal po nauju metu atsigausit ir vel stosit i kova, atsvesit visas sventes ir arciau pavasario nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 02, 12:13)
87,66 yeah!!!

Dar karteli sveikinu thumbup.gif

As siandien pazaidziau su ovitreliniu testuku, norejau paziureti ar tikrai bus dvi juosteles. Akurat tongue.gif .Nors taip pasidziaugiau blush2.gif jau 10 metu neturejau dvieju juosteliu
Atsakyti