Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 02, 08:57)
Siandieninio NT rezultatas - pats graziausias vaiduokliukas.
Kad ir baisu dar dziaugtis, bet asaros pacios byra. Vaziuosiu dar kraujuka nuleisti.

valio!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas mergytes,

na man deja vakar vakare parsivilko tos nelemtosios..... labai liudna bet ka darysi.... 4c.d. pas daktare einu, ir pagal mano skaiciavima nusimato 12.12 5IUI thumbup.gif , noreciau i sia data itilpti bet pagal viska manau ir tilpsiu lotuliukas.gif

QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 02, 07:57)
Kad ir baisu dar dziaugtis, bet asaros pacios byra. Vaziuosiu dar kraujuka nuleisti.

mazute labai dziaugiuosi uz tave 4u.gif , imesk savo vaiduokliuka pasigrozet ir laukiam skaiciuku tavo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 02 gruodžio 2011 - 09:57

valiooooooooo thumbup.gif kelinta tai dpi?laukiam dideliu skaiciuku 4u.gif
Atsakyti

Kokios geros naujienos! wub.gif 4u.gif Sveikinu su vaiduokliu! Koia gera penktadienio dovana, ka? Laukiame fotoreportazo ir dideliu skaiciuku!

Merginos, bet kaip nestukes pabirejo, ka? Nu tiesiog nuostabiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 02, 11:29)
Kokios geros naujienos!  wub.gif  4u.gif Sveikinu su vaiduokliu! Koia gera penktadienio dovana, ka? Laukiame fotoreportazo ir dideliu skaiciuku!

tai jau tikrai pabiro nestukes thumbup.gif

o, as su daktare susitariau, mane priims sekmadieni 4 c.d. ir aptarsim plana del 5 IUI, gal data 12.12 bus stebuklinga blush2.gif , kaip nekeista kai pamaciau kad parsivilko tos nelemtosios nei asareles nebuvo, matyt ju pas mene is vis nebeliko lotuliukas.gif

kas dar si men darys IUI ir palaikys man kompanija? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 02, 10:29)

aha, ir aš tą patį pagalvojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 12 02, 10:53)
Labas rytas mergytes,

na man deja vakar vakare parsivilko tos nelemtosios..... labai liudna bet ka darysi.... 4c.d. pas daktare einu, ir pagal mano skaiciavima nusimato 12.12  5IUI  thumbup.gif , noreciau i sia data itilpti bet pagal viska manau ir tilpsiu  lotuliukas.gif
mazute labai dziaugiuosi uz tave  4u.gif , imesk savo vaiduokliuka pasigrozet ir laukiam skaiciuku tavo  thumbup.gif

Aciu visoms uz geras emocijas. Kraujukas priduotas, neuzilgo vaziuosiu rezultatu, nes nesako telefonu. Siandien 13 dpi.
Nemoku prideti nuotraukytes, gal kuri gali i az parasyt, ar gal zinot kur instrukcija kokia yra - visgi as naujoke.
MB tai sake, kad turi buti tokio paties ryskumo kita juostele - jam vaiduokliukas netinka.
Dar karta aciu visoms uz palaikyma ir nuotaika. Tikiuosi geru skaiciuku.

Diana 4u.gif , 12 12 turi buti laiminfa diena
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 12 02, 11:33)

o, as su daktare susitariau, mane priims sekmadieni 4 c.d. ir aptarsim plana del 5 IUI, gal data 12.12 bus stebuklinga  blush2.gif , kaip nekeista kai pamaciau kad parsivilko tos nelemtosios nei asareles nebuvo, matyt ju pas mene is vis nebeliko  lotuliukas.gif

Aš, Aš, taip pat darysiu 5IUI. smile.gif

Man kai parsivilko manosios mmm, tą dieną neverkiau, nes buvau darbe ir turejau labai daug darbo su klientais. Bet po trijų dienų toks liūdesys užėjo, kad išsikaukiau kaip reikiant. Nors tas dvi savaites po IUI buvau rami ir stangiausia apie nieką negalvoti.
Atsakyti

o, as su daktare susitariau, mane priims sekmadieni 4 c.d. ir aptarsim plana del 5 IUI, gal data 12.12 bus stebuklinga  blush2.gif , kaip nekeista kai pamaciau kad parsivilko tos nelemtosios nei asareles nebuvo, matyt ju pas mene is vis nebeliko  lotuliukas.gif

pamatysi tai bus tavo paskutine IUI, nes tikrai paviks, jauciu tai, o dar 12.12 tai jau tikrai bus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 02, 11:41)
Aciu visoms uz geras emocijas. Kraujukas priduotas, neuzilgo vaziuosiu rezultatu, nes nesako telefonu. Siandien 13 dpi.

laikau kumsciukus ir laukiam geru rezultatu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Samira @ 2011 12 02, 11:42)
Aš, Aš, taip pat darysiu 5IUI.  smile.gif

ir tau mergyt butinai pasiseks, arteja stebuklu metas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 02, 11:29)

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 12 02, 11:42)
Aš, Aš, taip pat darysiu 5IUI.  smile.gif

Man kai parsivilko manosios mmm, tą dieną neverkiau, nes buvau darbe ir turejau labai daug darbo su klientais. Bet po trijų dienų toks liūdesys užėjo, kad išsikaukiau kaip reikiant. Nors tas dvi savaites po IUI buvau rami ir stangiausia apie nieką negalvoti.

zinai su laiku jau dingsta tos asaros, viduje taip liudana buvo , bet jau sen kita diena , kitos viltys thumbup.gif ., tai kelinta tu diena atliksi IUI? blush2.gif

Sangria023, aciukas uz palaikyma wub.gif , kai cia kuriom mergyte 9.9 ir 10.10 sekmingos dienos buvo, tai pagalvojau kad turetu 12.12 but sekminga thumbup.gif
Papildyta:
orchideja88, bet tai tau cia pats pirmas IUI buvo thumbup.gif , o kokios bedeles tavo buvo primink ? blush2.gif
Atsakyti

09.09 dare Rudde, 10.10 dare Olialia, 11.11 visos praleido, tai 12.12 tikrai bus laiminga, tu net negalvok, viskas gausis graziausiai. Juk sakiau, kad iki Kaledu dauguma pastos. Vat ir tu busi tame tarpe. Pamatysi smile.gif

QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 02, 11:41)
MB tai sake, kad turi buti tokio paties ryskumo kita juostele - jam vaiduokliukas netinka.

Zinai kaip reaguoja mano vyras i vaiduoklius po mano visu biocheminiu netumu, mmm ir t.t.? "Kol nepamatysiu pilvo - nepatikesiu, kad nescia".
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 02, 12:04)
09.09 dare Rudde, 10.10 dare Olialia, 11.11 visos praleido, tai 12.12 tikrai bus laiminga, tu net negalvok, viskas gausis graziausiai. Juk sakiau, kad iki Kaledu dauguma pastos. Vat ir tu busi tame tarpe. Pamatysi smile.gif

labai tuo tikiuosi 4u.gif , na sekmadieni viskas tiksliai suzinosiu, bet bandysiu derint ant tos datos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 02 gruodžio 2011 - 11:09