Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(meskos @ 2011 12 01, 20:50)
Sveikos mergaites 4u.gif  Ateinu pas jus patarimo, nors iki pirmo IUI man dar pora savaiteliu laukti.. O jei trumpiau tai taip, gruodi planavau  IUI, praeita treciad gavau tepinelio atsakyma letinis gimdos uzdegimas, reiks stipriu antibiotiku, nes kartojasi, tai as siandien nuvariau ir "ant durniaus" Hcg pasidariau. pagal mane kokia 9dpo, bet tiksliai nezinau, nes tepliojo ir mm pradzia sunku buvo atspeti.. Zodziu ir mano atsakymas Hcg nei sioks nei toks - sesele sake taip: iki 1 nestumo nera, pas mane 2.18.. Tai cia kaip visada, nei nescia nei ne..ar nedet man cia jau jokiu vilciu ar ka.. antibiotikai reik pradet kaip ir gert..Gyd pasakysiu kad toki vat skaiciuka turiu tai jauciu juoksis uz pilvo susiemus... Maciau jsu cia visai gerai gaudotes, ka pasakysit?  blush2.gif

pasakyciau, kad nenescia turi iki 5 miu/ml. Bet tau vienintele iseitis - pasidaryti Hcg po poros dienu. Jeigu augs - yra nestumas. jeigu ne - antibiotikai. tiesa, perskaityk instrukcija, gal suderinami vaistai su nestumu.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 01, 21:03)
ne nieko nesupainiojai, siaip labai gerai tave suprantu, bet nenuleisk dar ranku gal padides skaiciukai bigsmile.gif Ziurek ka radau ka raso viena forumiete:

per ilgus metus domejimosi sio klausimu NIEKADA nesu sutikusi avtejo, kad HCG butu daugiau uz 1 o nestumo nebutu. Surasysiu keliu pazstamu nekantriukiu (anksti nuleidzianciu krauja) skaiciukus: 8dpo- 4,8, skaciukui ka tik 5 metai suejo, 2,3- 14 dpo- skaiciukui 4,5 metukai, 8dpo- 8- dvynukai kokie 5-6 metukai dabar.

Zodziu variantu kiek tik nori... ax.gif vadinasi reikia tiketi, aciu tau 4u.gif jau 2-3 metai gandra uz uodegos gaudom..
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2011 12 01, 19:50)
sesele sake taip: iki 1 nestumo nera, pas mane 2.18..

Kažkur lygtais mačiau kad jeigu mažiau nei 5, tai nėštumo nėra g.gif
Pritariu kad reiktų pakartot.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 12 01, 21:04)
pasakyciau, kad nenescia turi iki 5 miu/ml. Bet tau vienintele iseitis - pasidaryti Hcg po poros dienu. Jeigu augs - yra nestumas. jeigu ne - antibiotikai. tiesa, perskaityk instrukcija, gal suderinami vaistai su nestumu.

Aga, as irgi taip galvojau, bet gincytis su sesele noro neturiu ax.gif vat vienetu gaila neturiu.. zodziu nekvarsinsiu jums galvos.. teks dar laukti..
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2011 12 01, 21:08)
Aga, as irgi taip galvojau, bet gincytis su sesele noro neturiu ax.gif  vat vienetu gaila neturiu.. zodziu nekvarsinsiu jums galvos.. teks dar laukti..

Pas mus vienetai yra arba miu/ml arba iu/l - tai tas pats. Gal kur uzsienyje ir yra miu/l, bet retokai teko sutikti.
Atsakyti
Siandieninio NT rezultatas - pats graziausias vaiduokliukas.
Kad ir baisu dar dziaugtis, bet asaros pacios byra. Vaziuosiu dar kraujuka nuleisti.
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 02, 06:57)
Kad ir baisu dar dziaugtis, bet asaros pacios byra. Vaziuosiu dar kraujuka nuleisti.

wub.gif wub.gif wub.gif
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 02, 07:57)

orchideja wub.gif fantastiškos naujienos iš pat ankstyvo ryto thumbup.gif džiaugsmo ašara nubyrėjo, džiaugiuos dėl tavęs, mergyt wub.gif dėk mums tą vaiduokliuką pasigrožėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 02, 06:57)

wub.gif och tu blin
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 12 01, 17:56)
Gal kuri galit įmest nuorodą apie apvaisinimo procesą? Jau buvo anksčiau įmestas, nepažiūrėjau, o dabar sunku rast. Man toks kvailas klausimas iškilo - ar kiaušintakiai labai siauri? Jei iš vienos kiaušialąatės keliauja 3 kiaušinėliai, ar jie visaip išsibarsto, ar keliauja vienas po kito. Pirmas užstoja paskesnius, todėl sperma prie antro ir trečio sunkiai prieina. Manau kad ne, būtų absurdiška, bet jei man tokie klausimai kyla, reiškia trūksta žinių, reikia šviestis smile.gif

Net ir logiškai mąstant, kiaušialąstė yra ląstelė, o kiaušintakis - vamzdelis. Anot vikipedijos: kiaušintakio skersmuo - apie 5 mm, subrebndusios kiaušialąstės - 150–200 µm. Kažkaip neturėtų niekas nieko užstoti. lotuliukas.gif

wub.gif

Atsakyti

nuostabu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinux @ 2011 12 02, 11:33)
nuostabu wub.gif  wub.gif

bravo ! clap_1.gif
Atsakyti