Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(diana_j @ 2011 12 01, 14:46)
o tu jau sen gadinai, ar ryt pirmas bus NT?

Gadinau pirmadieni, bet buvo riebus I. Tai nusprendziau palaukti iki penktadienio. Ryt bus jau 14 dpi. Mmm jau 1 diena veluoja, bet siandien ir sonus paduria ir krutine spaudzia, tai nezinau ar mmm ateina ar II
Atsakyti
QUOTE(enia @ 2011 12 01, 14:08)
Atnesu Jums, mergaites daug virusiuku 2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif
soske.gif  soske.gif
Visoms kuo greiciau testukai parodo II, ir laukiame visu jusu nestukiu skyrelyje wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
jamu ir aš ax.gif

QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 01, 17:59)
Ryt bus jau 14 dpi. Mmm jau 1 diena veluoja, bet siandien ir sonus paduria ir krutine spaudzia, tai nezinau ar mmm ateina ar II

IUI buvo lapkričio 19 d.? Tai pagal mane 14 DPI bus šeštadienį g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 01 gruodžio 2011 - 18:28
QUOTE(maika @ 2011 12 01, 19:13)
wub.gif  wub.gif  wub.gif
jamu ir aš  ax.gif
IUI buvo lapkričio 19 d.? Tai pagal mane 14 DPI bus šeštadienį  g.gif

Vadinas blogai skaiciuoju. Nes as ir iui diena jau iskaiciavau. Aciu uz pataisyma. Tai vadinasi as ir siaip per anksti pirma nt dariau. Bet ryt vakare balius nusimato, tai labai norisi suzinot, ar galiu prisigert is nevilties, ar gerti vandeni is dziaugsmo
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 01, 19:33)
Bet ryt vakare balius nusimato, tai labai norisi suzinot, ar galiu prisigert is nevilties, ar gerti vandeni is dziaugsmo

nuleisk rytoj kraujuka ir viskas bus aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 01, 19:43)
nuleisk rytoj kraujuka ir viskas bus aisku mirksiukas.gif

Jei mmm nebus taip reiks ir daryt. O koks turi buti hcg 13 dpi?

Papildyta:
QUOTE(enia @ 2011 12 01, 15:08)
Atnesu Jums, mergaites daug virusiuku 2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif
soske.gif  soske.gif
Visoms kuo greiciau testukai parodo II, ir laukiame visu jusu nestukiu skyrelyje wub.gif

Gaudau virusiuka issisiepus
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 01, 19:47)
Jei mmm nebus taip reiks ir daryt. O koks turi buti hcg 13 dpi?

ziurint kada ivyko implantacija, man 13 dpi buvo 8.53 ax.gif siaip mazoka, bet jei implantacija ivyko velai tai gal ir normaliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 01, 19:59)
ziurint kada ivyko implantacija, man 13 dpi buvo 8.53 ax.gif siaip mazoka, bet jei implantacija ivyko velai tai gal ir normaliai g.gif

Sveikos mergaites 4u.gif Ateinu pas jus patarimo, nors iki pirmo IUI man dar pora savaiteliu laukti.. O jei trumpiau tai taip, gruodi planavau IUI, praeita treciad gavau tepinelio atsakyma letinis gimdos uzdegimas, reiks stipriu antibiotiku, nes kartojasi, tai as siandien nuvariau ir "ant durniaus" Hcg pasidariau. pagal mane kokia 9dpo, bet tiksliai nezinau, nes tepliojo ir mm pradzia sunku buvo atspeti.. Zodziu ir mano atsakymas Hcg nei sioks nei toks - sesele sake taip: iki 1 nestumo nera, pas mane 2.18.. Tai cia kaip visada, nei nescia nei ne..ar nedet man cia jau jokiu vilciu ar ka.. antibiotikai reik pradet kaip ir gert..Gyd pasakysiu kad toki vat skaiciuka turiu tai jauciu juoksis uz pilvo susiemus... Maciau jsu cia visai gerai gaudotes, ka pasakysit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2011 12 01, 20:50)
Sveikos mergaites 4u.gif  Ateinu pas jus patarimo, nors iki pirmo IUI man dar pora savaiteliu laukti.. O jei trumpiau tai taip, gruodi planavau  IUI, praeita treciad gavau tepinelio atsakyma letinis gimdos uzdegimas, reiks stipriu antibiotiku, nes kartojasi, tai as siandien nuvariau ir "ant durniaus" Hcg pasidariau. pagal mane kokia 9dpo, bet tiksliai nezinau, nes tepliojo ir mm pradzia sunku buvo atspeti.. Zodziu ir mano atsakymas Hcg nei sioks nei toks - sesele sake taip: iki 1 nestumo nera, pas mane 2.18.. Tai cia kaip visada, nei nescia nei ne..ar nedet man cia jau jokiu vilciu ar ka.. antibiotikai reik pradet kaip ir gert..Gyd pasakysiu kad toki vat skaiciuka turiu tai jauciu juoksis uz pilvo susiemus... Maciau jsu cia visai gerai gaudotes, ka pasakysit?  blush2.gif

Sveikute, nu manai reiketu pakartoti hcg uz pora dienu, nes man buvo 13 dpo 8 ax.gif , nu jei pagal labarqatorijos matavimus daugiau nei vienas jau kaip ir nestumas tai gal uzkibo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 01, 20:54)
Sveikute, nu manai reiketu pakartoti hcg uz pora dienu, nes man buvo 13 dpo 8 ax.gif , nu jei pagal labarqatorijos matavimus daugiau nei vienas jau kaip ir nestumas tai gal uzkibo bigsmile.gif

Aga, tavo 13 dpo atsakymas 8 labai guodziantis ir labai dziaugiuosi, kad skaiciukai pas tave taip graziai dideja 4u.gif (nesumaisiau tikiuosi ane:))
Zodziu belieka ieskot sestadieni kas daro Kaune Hcg ir tiketis kad uzdegimas nepridarys bedu.. ir aplamai tyliai laukti stebuklo.. o taip noretusi paprasciausiai zmoniskia buti nestuke.gif ir nespelioti smile.gif

Ziuriu Maidenana skaito, ji man atrodo kartais labai protingu miciu turi ir "ant zemes" nuleidzia kas per daug pakyla ( cia geraja prasme:)) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskos: 01 gruodžio 2011 - 20:03
QUOTE(meskos @ 2011 12 01, 20:50)
Sveikos mergaites 4u.gif  Ateinu pas jus patarimo, nors iki pirmo IUI man dar pora savaiteliu laukti.. O jei trumpiau tai taip, gruodi planavau  IUI, praeita treciad gavau tepinelio atsakyma letinis gimdos uzdegimas, reiks stipriu antibiotiku, nes kartojasi, tai as siandien nuvariau ir "ant durniaus" Hcg pasidariau. pagal mane kokia 9dpo, bet tiksliai nezinau, nes tepliojo ir mm pradzia sunku buvo atspeti.. Zodziu ir mano atsakymas Hcg nei sioks nei toks - sesele sake taip: iki 1 nestumo nera, pas mane 2.18.. Tai cia kaip visada, nei nescia nei ne..ar nedet man cia jau jokiu vilciu ar ka.. antibiotikai reik pradet kaip ir gert..Gyd pasakysiu kad toki vat skaiciuka turiu tai jauciu juoksis uz pilvo susiemus... Maciau jsu cia visai gerai gaudotes, ka pasakysit?  blush2.gif

as tai ir siulyciau pakartoti hcg ir bus ramu mirksiukas.gif

na o man mergytes nieko gero nesviecia jau, nes pradejo stipriau teplioti, bet vis rudai ir pilvo skausmai pareina doh.gif unsure.gif , tai jau visiskai nieko nesitikiu, laukio kol pramus pagaliau ....
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 12 01, 21:01)
as tai ir siulyciau pakartoti hcg ir bus ramu  mirksiukas.gif
na o man mergytes nieko gero nesviecia jau, nes pradejo stipriau teplioti, bet vis rudai ir pilvo skausmai pareina  doh.gif  unsure.gif , tai jau visiskai nieko nesitikiu, laukio kol pramus pagaliau ....

Vat bijau kad ir man taip, keik ten stebuklo belaukiu, vis pramusa ir teplioja nors tu ka..
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2011 12 01, 20:59)
Aga, tavo 13 dpo atsakymas 8 labai guodziantis ir labai dziaugiuosi, kad skaiciukai pas tave taip graziai dideja  4u.gif  (nesumaisiau tikiuosi ane:))
Zodziu belieka ieskot sestadieni  kas daro Kaune Hcg ir tiketis kad uzdegimas nepridarys bedu.. ir aplamai tyliai laukti stebuklo.. o taip noretusi paprasciausiai zmoniskia buti  nestuke.gif  ir nespelioti smile.gif

ne nieko nesupainiojai, siaip labai gerai tave suprantu, bet nenuleisk dar ranku gal padides skaiciukai bigsmile.gif Ziurek ka radau ka raso viena forumiete:

per ilgus metus domejimosi sio klausimu NIEKADA nesu sutikusi avtejo, kad HCG butu daugiau uz 1 o nestumo nebutu. Surasysiu keliu pazstamu nekantriukiu (anksti nuleidzianciu krauja) skaiciukus: 8dpo- 4,8, skaciukui ka tik 5 metai suejo, 2,3- 14 dpo- skaiciukui 4,5 metukai, 8dpo- 8- dvynukai kokie 5-6 metukai dabar.
Atsakyti