Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Shira @ 2011 12 01, 13:21)
Man atrodo, kad negali neovuliuot po ovitrelle, jei tik buvo kam ovuliuot.

Na as irgi taip maniau. Gal ovuliavo nakti ir nepajauciau. Man jau turbut prasideda po IUI -inis tryzniojimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinux @ 2011 12 01, 11:49)
Sveikutes  smile.gif

Noriu jusu visu paklausti ar  jautete ovuliacija po ovitrelio( pilvo skausmai ir pan)?

as nieko nejauciau absoliuciai, net vaisingu gleiviu nebuvo, nors kiekviena menesi ju buna ax.gif
Papildyta:
QUOTE(diana_j @ 2011 12 01, 12:10)

Sangria023, kai pamatei pirma vaiduokliuka, jis iskart pasirodet ar ne? g.gif

as pamaciau vaiduokliuka ne 10 dpi, o 11 ir tai vos vos iziurima, ir ne is karto pasirode, o gal po valandos kokios ir tai reikejo gerai isiziureti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Alinux @ 2011 12 01, 13:27)
Na as irgi taip maniau. Gal ovuliavo nakti ir nepajauciau. Man jau turbut prasideda po IUI -inis tryzniojimas  blush2.gif

man irgi buvo ovuliaves pries IUI ir uzkibo, taigi laikau kumsciukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinux @ 2011 12 01, 13:27)
Na as irgi taip maniau. Gal ovuliavo nakti ir nepajauciau. Man jau turbut prasideda po IUI -inis tryzniojimas  blush2.gif

Mano gydytoja sako, kad nė velnio jokios O mes nejaučiam. Diegliai nėra o požymis, artėjant ovuliacijai gali pūsti pilvą, o gali ir nepūsti. Su skatinamaisiais ir ovitreliu aš nejausčiu jokiu gleivių. Bet tai nereiškia, kad o nebūna. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(diana_j @ 2011 12 01, 10:33)
Labas rytas mergytes,

na ka sugadinau NT ir jis deja neigiamas, jokiu vaiduokliu  verysad.gif ... tai kaip ir belieka laukti tu  prakeiktuju ir pas daktarele begti tartis del IUI  verysad.gif , dupha dar geriu kol pareis jos, dar mazyte vilty pasilikau  sau ... verysad.gif

Kol nėra mmm, galimybė visada yra. 4u.gif Testai kartais parodo nėštumą šiek tiek vėliau, ar gerokai vėliau.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 01, 13:44)

as pamaciau vaiduokliuka ne 10 dpi, o 11 ir tai vos vos iziurima, ir ne is karto pasirode, o gal po valandos kokios ir tai reikejo gerai isiziureti rolleyes.gif
Papildyta:

na tai ryt dar bandysiu pagadinti NT doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 12 01, 14:10)
na tai ryt dar bandysiu pagadinti NT doh.gif

As irgi ryt gadinsiu, jeigu mmm neateis.
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 01, 14:16)

laikau kumsciukus uz visas kas rytoj gadins NT rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2011 12 01, 14:16)

o tu jau sen gadinai, ar ryt pirmas bus NT?
Atsakyti
Linkiu visoms ryt besitestuojancioms II bruksniuku 4u.gif
Atsakyti
Atnesu Jums, mergaites daug virusiuku 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
soske.gif soske.gif
Visoms kuo greiciau testukai parodo II, ir laukiame visu jusu nestukiu skyrelyje wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enia: 01 gruodžio 2011 - 14:09
QUOTE(enia @ 2011 12 01, 15:08)
Atnesu Jums, mergaites daug virusiuku 2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif
soske.gif  soske.gif
Visoms kuo greiciau testukai parodo II, ir laukiame visu jusu nestukiu skyrelyje wub.gif

griebiu viena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinux @ 2011 12 01, 11:49)
Sveikutes  smile.gif

Noriu jusu visu paklausti ar  jautete ovuliacija po ovitrelio( pilvo skausmai ir pan)?

nieko nejauciu. natur cikle kartais toks pilvo skausmas, bet siaip - ne-a.

QUOTE(Alinux @ 2011 12 01, 13:08)
O vat as nieko nejauciu. Vakar pries IUI ziurejo echoskopu, sake, kad tuoj ovuliuos. Siaip visada jausdavau ovuliacija, o dabar nieko g.gif. .turbut dar neovuliavo. Baisiai neramu doh.gif

nu su ovitrelle tikrai ovuliuosi.
Atsakyti
Gal kuri galit įmest nuorodą apie apvaisinimo procesą? Jau buvo anksčiau įmestas, nepažiūrėjau, o dabar sunku rast. Man toks kvailas klausimas iškilo - ar kiaušintakiai labai siauri? Jei iš vienos kiaušialąatės keliauja 3 kiaušinėliai, ar jie visaip išsibarsto, ar keliauja vienas po kito. Pirmas užstoja paskesnius, todėl sperma prie antro ir trečio sunkiai prieina. Manau kad ne, būtų absurdiška, bet jei man tokie klausimai kyla, reiškia trūksta žinių, reikia šviestis smile.gif
Atsakyti