Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(diana_j @ 2011 11 30, 11:44)
Labas rytas  4u.gif
As ir buciau rizikavus, juk sansai dideli buvo ... na bet, kaip Maidenana "nu bet kiekvienam savo".

as uz daugiavaisi - 2,3vaikus, bet ne 4-5. Sake jos praktikoje yra taip buve, kad uzkibo 4, o toks nestumas jau sudetingas. Zodziu prigasdino mane. Neverskit manes gailetis dabar 4u.gif
Atsakyti
Olialia - saugok pilvinuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 30, 12:23)
LABAS MERGYTĖS-UOGYTĖS
štai ir aš, kol perskaitysiu visus Jūsų paplepėjimus praeis daug laiko, tai naujėjos dėl sąrašiuko man i a.ž
O aš nuo penktadieno buvau ligoninėje, pradėjau kraujoti, tai paguldė, pastatė lašalinė ir gulėjau, dabar viskas geria, gulimas režmas ir ramybė.
Tai gulėsiu ir skaitysiu , ką jus čia prepliotkinat  biggrin.gif

Laikykis, tikiu, kad viskas bus labai gerai. Beje pamaciau tavo parasiuke jau ir savo IUI data. Aciukas, tikiu kad man turi pasisekti wub.gif
Atsakyti
olialia labai dziaugiuosi, kad jums viskas su kleckiuku gerai, saugok save ir maziuka 4u.gif
O del ko kraujavimas prasidejo?primimnk kiek jums savaiteliu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 30 lapkričio 2011 - 12:45
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 30, 12:23)
LABAS MERGYTĖS-UOGYTĖS
štai ir aš, kol perskaitysiu visus Jūsų paplepėjimus praeis daug laiko, tai naujėjos dėl sąrašiuko man i a.ž
O aš nuo penktadieno buvau ligoninėje, pradėjau kraujoti, tai paguldė, pastatė lašalinė ir gulėjau, dabar viskas geria, gulimas režmas ir ramybė.

Sveikute sugrizus 4u.gif , laukem taves labai mirksiukas.gif , smagu kad jau namei, ir ziurek saugok save labai ir zirneli wub.gif

makita
, tai tavo teise rinktis, nieks nevercia gailetis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 30 lapkričio 2011 - 12:57
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 30, 13:23)
LABAS MERGYTĖS-UOGYTĖS

Ilsėkis mergyt, atsipalaiduok kiek įmanoma, galvok tik apie tai, kas miela tavo širdžiai wub.gif .
Olialia, gal gali priminti, koks vyro turtas buvo 7 IUI ?
Sangria, džiaugiuosi dėl gražių tavo skaičiukų, mergyt wub.gif
Papildyta:
QUOTE(makita @ 2011 11 30, 13:46)
as uz daugiavaisi - 2,3vaikus, bet ne 4-5. Sake jos praktikoje yra taip buve, kad uzkibo 4, o toks nestumas jau sudetingas. Zodziu prigasdino mane. Neverskit manes gailetis dabar  4u.gif

nieko nesigailėk, ko negali pakeisti schmoll.gif . Žiūrėk pirmyn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 30, 15:04)
nieko nesigailėk, ko negali pakeisti  schmoll.gif . Žiūrėk pirmyn  4u.gif

aciu, meginsiu taip ir daryt blush2.gif
Atsakyti
Shira aciu labai, dabar reikia sulaukti ka pasakis daktare blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(makita @ 2011 11 30, 11:46)
as uz daugiavaisi - 2,3vaikus, bet ne 4-5. Sake jos praktikoje yra taip buve, kad uzkibo 4, o toks nestumas jau sudetingas. Zodziu prigasdino mane. Neverskit manes gailetis dabar  4u.gif

Spėju, kad aš irgi būčiau dariusi taip pat ax.gif Kaip padarei, taip ir yra teisingai mirksiukas.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(makita @ 2011 11 30, 13:46)

Jau anksčiau rašiau, ką mano daktaras šiuo klausimu pasakė, nemanau, kad jam trūksta žinių. Kad kai užauga daug folių, nuo 50 iki 80 proc. jų būna negerų, kurių neįmanoma apvaisinti. Būna aišku ir trynukų. Dėl 4 - sakė, kad Lietuvoje tokio dalyko dar nebuvo, tai nežinau. Arba ta pacientė paskui natūraliai prarado, arba kažką darė...

O dėl invalidukų.. Nesupratau. Tikrai maniau, kad tai nesusiję. Kuo susijęs daugiavaisis nėstumas su apsigimimu? jei jau yra genetinis defektas, jis gali būti ir vienam. Koks čia ryšys?
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 11 30, 15:30)
O dėl invalidukų.. Nesupratau. Tikrai maniau, kad tai nesusiję. Kuo susijęs daugiavaisis nėstumas su apsigimimu? jei jau yra genetinis defektas, jis gali būti ir vienam. Koks čia ryšys?

ne, dėl negalės ir aš nesutinku. IUI kaip tik atrinkti spermiukai dalyvauja, tad tokia galimybė, atvirkščiai, sumažėja.
Atsakyti
QUOTE(makita @ 2011 11 30, 14:06)
aciu, meginsiu taip ir daryt  blush2.gif

Makita, tu i mane demesio nekreipk, as labai norejau daugiavaisio nestumo, nes mane metai spaude ir visada norejau dideles seimos. Tai maniau vienu metu viska padarysiu. bet matai kaip atsitiko - kad nebeturiu nei vieno. tad as vien tik is savo varpines ziuriu.
Atsakyti