Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 29, 21:56)
laikau kumsciukus bigsmile.gif

na duok D kad pasisektu, bet daug vilciu nededu schmoll.gif , gerai kad laukti nedaug liko thumbup.gif
istikruju tai siek tiek baisoka yra, na bet nus kaip bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 29 lapkričio 2011 - 21:08
Sangria - nu kaip smagu ir kaip grazu biggrin.gif Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 29, 22:07)
Sangria - nu kaip smagu ir kaip grazu  biggrin.gif Sveikinimai  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 29, 14:27)
Klausyk, kodel atsisakei IUI? Del to, kad visi 5 foliai geri buvo? O nuo ko skaudejo pilvas?
Kiek buvo closto ir kiek gonalio? Kelinta siandien cd?

Pilva skaudejo del to, kad daug kiausiniu susidare, padidejo ir kiausides, nu man taip aiskino, atseit normalu. Man rodos cia tas hiperstimuliacijos sindromas pasireiske, ir nezinau ar nuo tu hormonu sirdis jau antra savaite sustreikavo - dauzosi, neritmiskai plaka, nu zodziu siauba jau man kelia tie stimuliuojantys doh.gif is tikruju stimuliavo kaip sake pati V, minimaliausiom dozem, clost 5 tabletes ( po 1 kasdien) + gonalio net 300 nesuleidau (3 k po 37,5 ir 2 k. po 75). Pati V. nustebo, kad taip sureagavo kiausides, bet tai man kas is to g.gif ciklas suniui ant uodegos... ji pastoti nerekomendavo, nes gresia daugiavaisis nestumas, o as pamaniau, kad jei taip nutiktu salinti embrionu tikrai nesiryzciau, o neduok Die, dar kokie invalidukai gautusi blink.gif . Zodziu, paklausiau patarimo ir tiek, gal ir kvailai padariau, nes tikimybe tam daugiavaisiui mano manymu nedidele. Kazkodel su sita stimuliacija ir visom pasekmem pasijutau kaip bandomasis triusis....
Atsakyti
QUOTE(makita @ 2011 11 30, 09:33)
Pilva skaudejo del to, kad daug kiausiniu susidare, padidejo ir kiausides, nu man taip aiskino, atseit normalu. Man rodos cia tas hiperstimuliacijos sindromas pasireiske, ir nezinau ar nuo tu hormonu sirdis jau antra savaite sustreikavo - dauzosi, neritmiskai plaka, nu zodziu siauba jau man kelia tie stimuliuojantys  doh.gif is tikruju stimuliavo kaip sake pati V, minimaliausiom dozem, clost 5 tabletes ( po 1 kasdien) + gonalio net 300 nesuleidau (3 k po 37,5 ir 2 k. po 75). Pati V. nustebo, kad taip sureagavo kiausides, bet tai man kas is to  g.gif  ciklas suniui ant uodegos... ji pastoti nerekomendavo, nes gresia daugiavaisis nestumas, o as pamaniau, kad jei taip nutiktu salinti embrionu tikrai nesiryzciau, o neduok Die, dar kokie invalidukai gautusi blink.gif . Zodziu, paklausiau patarimo ir tiek, gal ir kvailai padariau, nes tikimybe tam daugiavaisiui mano manymu nedidele. Kazkodel su sita stimuliacija ir visom pasekmem pasijutau kaip bandomasis triusis....

o as daryciausi... svajojau apie daugiavaisi... nu bet kiekvienam savo.
kai man buvo tiek gonalio, closto geriau po 0,5 tabletes karta per diena.
Atsakyti

Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 30, 10:39)
o as daryciausi... svajojau apie daugiavaisi... nu bet kiekvienam savo.
kai man buvo tiek gonalio, closto geriau po 0,5 tabletes karta per diena.

As ir buciau rizikavus, juk sansai dideli buvo ... na bet, kaip Maidenana "nu bet kiekvienam savo".

Atsakyti
Sveikos brangiosios,

Po pertraukos vėl grįžtu pas jus. Bet neilgam. Darausi paskutinį (t.y. 5) IUI ir keliauju į IVF skyrelį. Nebent Dievas manęs pasigailės. blush2.gif Nors jau ir pati gydytoja nesitiki. Anstesni 4 IUI buvo be priekaištų, ir folių užderėjo ir gleivinė ideali buvo ir vyro turtas po profertilio pagerėjo ir vieną kartą net polispermija buvo. Bet rezultatų - nulis. Net kibimo ar kokios užmuominos.

Matau, kad skyrelio lankytojos pamažu keičiasi. Labai sveikinu visas nestuke.gif ir linkiu kuo lengviausio nešiojimo. 4u.gif O už laukiančias laikau kumščius. wub.gif

Mano sesuo buvo atsiuntusi man filmą apie pastojimą anglų kalba. Ten pasakoja, kad gimdoje rodos leukocitai labai puola vargšus spermiukus ir daugumą jų nužudo. Iki kiaušintakių nueina tik mizernas spermiukų skiačius. Tai aš ir galvoju, o gal mano gimda nužudo visus vyro grikiukus ir todėl nei vienas iš jų nepasiekia tikslo. Kažkaip gydytoja to neminėjo, kaip galimos nepastojimo priežasties. Kad makštyje yra labai nepalanki terpė spermiukams ir kad gimdos kaklelis jiems tikras išbandymas, aš tą žinojau. Juk tam ir darome IUI, kad padėtume spermiukams įveikti priešus. O pasirodo, gimdoje tų priešų dar daugiau. verysad.gif
Atsakyti
Samira kaip jau rasiau ivf skyrelije nenusimink dar, nes tikiu, kad sis IUI butinai paviks. Kada tau nusimato procedura?kiek uzaugo foliu? Labai daug kam 4 kartas buna sekmingas. Man uzkibo turint tik viena foli, kuris buvo pries IUI jau ovuliaves, as irgi netikejau sekme, bet matai kaip buna, nenuleisk ranku, tikiu, kad sis kartas bus sekmingas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 30, 11:57)
Samira kaip jau rasiau ivf skyrelije nenusimink dar, nes tikiu, kad sis IUI butinai paviks. Kada tau nusimato procedura?kiek uzaugo foliu? Labai daug kam 4 kartas buna sekmingas. Man uzkibo turint tik viena foli, kuris buvo pries IUI jau ovuliaves, as irgi netikejau sekme, bet matai kaip buna, nenuleisk ranku, tikiu, kad sis kartas bus sekmingas mirksiukas.gif

tai dazniausiai ir buna, kai maziausiai tikiesi, tas stebuklas ateina....

Samira,sekmytes tau mirksiukas.gif
Atsakyti
LABAS MERGYTĖS-UOGYTĖS
štai ir aš, kol perskaitysiu visus Jūsų paplepėjimus praeis daug laiko, tai naujėjos dėl sąrašiuko man i a.ž
O aš nuo penktadieno buvau ligoninėje, pradėjau kraujoti, tai paguldė, pastatė lašalinė ir gulėjau, dabar viskas geria, gulimas režmas ir ramybė.
Tai gulėsiu ir skaitysiu , ką jus čia prepliotkinat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 30, 11:57)

Tai, kad bus jau 5 IUI. Aš matau jau ir iš gydytojos veido, kad ji netiki. Tad ir darau dėl šventos ramybės. O dėl vilčių, jei ateis mmm po šito IUI, bus nemažiau skaudu, nei tada, kai buvau kupina tikėjimo.

Dėl IUI dienos dar nežinau. Vakar 5CD pradėjau stimuliaciją su puregonu. kamuojuosi su pieštuku. Vakar visą valandą skaičiau instrukcijas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(olialia2001 @ 2011 11 30, 12:23)
LABAS MERGYTĖS-UOGYTĖS
štai ir aš, kol perskaitysiu visus Jūsų paplepėjimus praeis daug laiko, tai naujėjos dėl sąrašiuko man i a.ž
O aš nuo penktadieno buvau ligoninėje, pradėjau kraujoti, tai paguldė, pastatė lašalinė ir gulėjau, dabar viskas geria, gulimas režmas ir ramybė.
Tai gulėsiu ir skaitysiu , ką jus čia prepliotkinat  biggrin.gif

Saugok save. 4u.gif Gulėti yra gerai, bent išsimiegosi, išsiilsėsi.
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 11 30, 12:33)
Tai, kad bus jau 5 IUI. Aš matau jau ir iš gydytojos veido, kad ji netiki. Tad ir darau dėl šventos ramybės. O dėl vilčių, jei ateis mmm po šito IUI, bus nemažiau skaudu, nei tada, kai buvau kupina tikėjimo. 

Dėl IUI dienos dar nežinau. Vakar 5CD pradėjau stimuliaciją su puregonu. kamuojuosi su pieštuku. Vakar visą valandą skaičiau instrukcijas  lotuliukas.gif
Papildyta:
Saugok save.  4u.gif Gulėti yra gerai, bent išsimiegosi, išsiilsėsi.

Ačiu labai 4u.gif
žinai aš kai ejau 7IUI taip pat galvojau, paskutinis ir visai nepanikavau, buvau rami, tai ir tu atsipalaiduok ir viskas bus gerai, be to turi gi plana B, o čia daug ką reiškė. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti