QUOTE(Maidenana @ 2011 11 29, 14:27)
Klausyk, kodel atsisakei IUI? Del to, kad visi 5 foliai geri buvo? O nuo ko skaudejo pilvas?
Kiek buvo closto ir kiek gonalio? Kelinta siandien cd?
Pilva skaudejo del to, kad daug kiausiniu susidare, padidejo ir kiausides, nu man taip aiskino, atseit normalu. Man rodos cia tas hiperstimuliacijos sindromas pasireiske, ir nezinau ar nuo tu hormonu sirdis jau antra savaite sustreikavo - dauzosi, neritmiskai plaka, nu zodziu siauba jau man kelia tie stimuliuojantys
is tikruju stimuliavo kaip sake pati V, minimaliausiom dozem, clost 5 tabletes ( po 1 kasdien) + gonalio net 300 nesuleidau (3 k po 37,5 ir 2 k. po 75). Pati V. nustebo, kad taip sureagavo kiausides, bet tai man kas is to
ciklas suniui ant uodegos... ji pastoti nerekomendavo, nes gresia daugiavaisis nestumas, o as pamaniau, kad jei taip nutiktu salinti embrionu tikrai nesiryzciau, o neduok Die, dar kokie invalidukai gautusi
. Zodziu, paklausiau patarimo ir tiek, gal ir kvailai padariau, nes tikimybe tam daugiavaisiui mano manymu nedidele. Kazkodel su sita stimuliacija ir visom pasekmem pasijutau kaip bandomasis triusis....