Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Maika, mane prasom isbraukt is IUI saraso. Kai nuvykau kontrolinei apziurai, pasake, kad perdaug sustimuliavo, uzaugo 5 tinkami foliai plius dar mazu doh.gif zodziu gonalis + clost minimaliom dozem mane taip paveike, kad po to visa diena is lovos neislipau nuo pilvo skausmo zodziu sitas ciklas nuplauke, nesiryzau rizikuot, dabar darau pertrauka. Reikia duoti kiausidem pailset.
Sveikinimai besilaukiancioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo makita: 29 lapkričio 2011 - 10:47
QUOTE(makita @ 2011 11 29, 10:46)
Maika, mane prasom isbraukt is IUI saraso.

Oho... doh.gif Gaila, aišku, kad taip gavosi... Imk 4u.gif
O pirma IUI nestimuliuotam cikle buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 29 lapkričio 2011 - 11:38
QUOTE(makita @ 2011 11 29, 11:46)
Maika, mane prasom isbraukt is IUI saraso. Kai nuvykau kontrolinei apziurai, pasake, kad perdaug sustimuliavo, uzaugo 5 tinkami foliai plius dar mazu  doh.gif  zodziu gonalis + clost minimaliom dozem mane taip paveike, kad po to visa diena is lovos neislipau nuo pilvo skausmo zodziu sitas ciklas nuplauke, nesiryzau rizikuot, dabar darau pertrauka. Reikia duoti kiausidem pailset.
Sveikinimai besilaukiancioms 4u.gif

Klausyk, kodel atsisakei IUI? Del to, kad visi 5 foliai geri buvo? O nuo ko skaudejo pilvas?
Kiek buvo closto ir kiek gonalio? Kelinta siandien cd?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 29 lapkričio 2011 - 12:28
Sceikos mergytes,

as va sen nuejus i wc pamaciau rudas iskyras tokias, nu panaisai kaip tepliojant buna, bet dbr jau vel nieko, tai nesuprantu, sen 22 cd diena, ir teplionem tikrai per anksti buti, man jos anksciausiai prasiseda 25 cd , tai ir nesupratau kas cia buvo doh.gif , ar gali but kokia implantac? g.gif ir siaip strenas kaip niekad skauda doh.gif

QUOTE(agiute @ 2011 11 29, 10:34)
Rudde, nu tikrai kaip greit laikas eina wub.gif jau visai nemažiukai jūs wub.gif

atnešu ir aš du didelius virusus wub.gif galit pasirinkti, gydytoja patvirtino, kad tikrai bus porytė wub.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

kaip dziugu girdet iskart porele thumbup.gif wub.gif sveikiju wub.gif
ir jamu abu virusiukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 29, 14:58)
Sceikos mergytes,

as va sen nuejus i wc pamaciau rudas iskyras tokias, nu panaisai kaip tepliojant buna, bet dbr jau vel nieko, tai nesuprantu, sen 22 cd diena, ir teplionem tikrai per anksti buti, man jos anksciausiai prasiseda 25 cd , tai ir nesupratau kas cia buvo  doh.gif , ar gali but kokia implantac? g.gif  ir siaip strenas kaip niekad skauda  doh.gif

o dupha geri?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 29, 15:26)
o dupha geri?

tai geriu jau sen 7 diena kaip geriu g.gif, nnuo 16 cd geriu ji, bet anksciau niekad taip nebuvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 29 lapkričio 2011 - 14:41
QUOTE(diana_j @ 2011 11 29, 15:36)
tai geriu jau sen 7 diena kaip geriu  g.gif, nnuo 16 cd  geriu ji, bet anksciau niekad taip nebuvo  doh.gif

man visa laika taip mmm prasidedavo kai dupha geriau. pateplioja, sustoja dviem dienom, vel pateplioja, vel pusantros paros pertrauka, o jau po to pramusdavo. bet man strenu neskaudejo.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 29, 16:06)
man visa laika taip mmm prasidedavo kai dupha geriau. pateplioja, sustoja dviem dienom, vel pateplioja, vel pusantros paros pertrauka, o jau po to pramusdavo. bet man strenu neskaudejo.

bet matai, kiek anksciau geriau dupha taip nebuvo, pradedavo tepliones pasirodyst anksciausiai 25 cd diena... o dbr net nzn g.gif kai jau bus 10 diena dupho atliksiu testa ir bus aisku kas cia daros doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 29, 16:19)
bet matai, kiek anksciau geriau dupha taip nebuvo, pradedavo tepliones pasirodyst anksciausiai 25 cd diena... o dbr net nzn  g.gif kai jau bus  10 diena dupho atliksiu testa ir bus aisku kas cia daros  doh.gif  g.gif

o tu si cikla svari? ta prasme, be IUI, be stimuliaciju, tik su ND? 11dpo vidutiniskai? drasiai tada varyk NT. Gali buti implantacija ir tada tikrai jau turi rodyti vos iziurima vaiduokli.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 29, 16:29)
o tu si cikla svari? ta prasme, be IUI, be stimuliaciju, tik su ND? 11dpo vidutiniskai? drasiai tada varyk NT. Gali buti implantacija ir tada tikrai jau turi rodyti vos iziurima vaiduokli.

jo svari lotuliukas.gif , tik dupha geriu, jei sis nesekmingas bus ciklas, tada vel jauciu eisim prie IUI... bet dar apie tai negalvoju, gal dar nusisypsos laime siame cikle rolleyes.gif
dpo buna 13 cd, sendien yra 22 cd, tai 9 dpo. nu dar palauksiu pora dienu ir tada jau pradesiu gadinti NT lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 29, 16:40)
jo svari lotuliukas.gif ,  tik dupha geriu, jei sis nesekmingas bus ciklas, tada vel jauciu eisim prie IUI... bet dar apie tai negalvoju, gal dar nusisypsos laime siame cikle  rolleyes.gif
dpo buna 13 cd, sendien yra 22 cd, tai 9 dpo. nu dar palauksiu pora dienu ir tada jau pradesiu gadinti NT  lotuliukas.gif  thumbup.gif

o kiek vyras tavo milijonu turi? (itariu, is sono paklausius tokio klausimo, visi apaktu - kaip as dristu klausineti tokiu dalyku... o fyfos labai susidometu... ir kiekis tik 2-6 milijonai joms butu pakankamas kiekis siuo vyru susidometi lotuliukas.gif lotuliukas.gif )

a, nu jo. jeigu tavo O 13cd, siandien 22cd, tada taip, siandien 9 dpo. O gal implantavosi, ka? 9 dpo laaaabai gerai, juk vidutiniskai 8-10 dpo implantacija vyksta.. Nu, jeigu cia ji, tavo HCG prades issidirbti nuo siandien pat. Tai ryt paziuri i spenelius ir areole, o poryt gadini NT. Nuuuuuu, stebuklu metas, mlyyyn!!!! KUR TU?????
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 29, 16:51)
o kiek vyras tavo milijonu turi? (itariu, is sono paklausius tokio klausimo, visi apaktu - kaip as dristu klausineti tokiu dalyku... o fyfos labai susidometu... ir kiekis tik 2-6 milijonai joms butu pakankamas kiekis siuo vyru susidometi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )

a, nu jo. jeigu tavo O 13cd, siandien 22cd, tada taip, siandien 9 dpo. O gal implantavosi, ka? 9 dpo laaaabai gerai, juk vidutiniskai 8-10 dpo implantacija vyksta.. Nu, jeigu cia ji, tavo HCG prades issidirbti nuo siandien pat. Tai ryt paziuri i spenelius ir areole, o poryt gadini NT. Nuuuuuu, stebuklu metas, mlyyyn!!!! KUR TU?????

na zinok, dbr nepame tu skaiciuku vyru, tiek tiek atsimenu kad iki normos 5 % truksta doh.gif , nera ji pas mus ideli , bet daktare s ako galima bandyt naturaliai, buna visko unsure.gif

tai va ir galvoju uz keliu dienu gadinti ta NT doh.gif , jo buna stebuklu, bet man nelabai su jais sekasi istikruju, na bet gal si kartas nemeluos pagaliau ax.gif
Atsakyti