Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(spinsa @ 2011 11 28, 09:20)
Laba ryteli  4u.gif  orelis tikrai nekoks. turiu klausimeli, sina man 10 cd, nedarau jokiu stimuliaciju, bet man pradejo tept  g.gif  kas tai galetu buti?  g.gif  ne per anksti dar mm?

teisingai Maidenana rašė, man 9cd folis jau buvo susprogęs, t.y. įvyko ovuliacija, bet jokio tepimo tokiu metu niekada nėra buvę...esu skaičiusi, kad stimuliuojant, gali vykti ovuliacija su pakraujavimais, bet tu rašei, kad nestimuliuoji...tai gal tavo organizmas dar nuo ankstesnių stimuliacijų augina daug folių...šeip tai aišku geriausia gydytojams pasirodyti...gal jau pasirodei?

labukas visoms 4u.gif

Sangria023 labai gražus tavo NT 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 28, 15:32)
nu tada teks rytoj eiti rolleyes.gif testu jau taip lyguistiskai nebegadinu, bet kartais uzeina, juosteles abi ryskios, labai skauda krutine, prisiliesti neina, siandien jau 37 c.d., mmm veluoja 6-7 dienos ax.gif
galiu imesti NT daryta sestadieni rapipreg blush2.gif

Va cia tai grozis
O as savo testuka dar patikrinau grizus po darbo - jokiu uzuominu i antra juostele

Maika, saunu kad priemei sarasiuka
Atsakyti
Sveikutes. O as kazkaip niekaip is cia neiseinu, vis uzsuku smile.gif

Siandien mums mazyte svente - 13 savaiteliu. Oficialiai zengiame i antraji trimestra. Ta proga visoms jau truputi didesni virusiukai 2.gif nestuke.gif 2.gif nestuke.gif 2.gif nestuke.gif 2.gif nestuke.gif 2.gif nestuke.gif 2.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 11 28, 21:02)

Siandien mums mazyte svente - 13 savaiteliu. Oficialiai zengiame i antraji trimestra. Ta proga visoms jau truputi didesni virusiukai  2.gif  nestuke.gif  2.gif  nestuke.gif 2.gif  nestuke.gif 2.gif  nestuke.gif 2.gif  nestuke.gif 2.gif  nestuke.gif

Gaudau kuo greiciau, nes kazkaip labai mazai virusuotoju sioj temelej.

Ir sveikinimai su 13 savaiciu
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 11 28, 17:40)
as paskaiciavau, kad apie 1700 turi buti penktadieni, o rytoj apie 500, jei kas antra diena dvigubeja, jei ketvirtadieni buvo 109 g.gif
nu tu vel ne taip skaiciuoji.
4dieni = 102, 6dienis = 201, 1dienis = 408, 3dienis - 816, tai antradienis - 616. Bet gali ir svyruoti, bet turedama rytoj 500-700 telpi i visas normas. Viskas gerai.

QUOTE(Shira @ 2011 11 28, 18:19)
Bet vat nesąmonė - visada maniau, kad many problema, apie MB net negalvojau, ir še tau, kad nori  doh.gif

Moterys visada linkusios visas kaltes susiversti sau.

Olialia, stiprybes tau, mes su tavimi. Saugok klecka. Nebedaug beliko iki tu 12 savaiteliu, tad tiesiog mintimis palaikome tave su mazyliu. Nesinervuok, viskas bus gerai.
Papildyta:
Rudde, sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 28, 21:07)
nu tu vel ne taip skaiciuoji.

nu gal ne taip skaiciuoju blush2.gif
Samira matau esi prisijungusi, kaip tau sekasi?ar darei dar IUI?
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 11 28, 20:02)

Siandien mums mazyte svente - 13 savaiteliu. Oficialiai zengiame i antraji trimestra. Ta proga visoms jau truputi didesni virusiukai  2.gif  nestuke.gif  2.gif  nestuke.gif 2.gif  nestuke.gif 2.gif  nestuke.gif 2.gif  nestuke.gif 2.gif  nestuke.gif

kaip greitai laikas eina smile.gif smagu, kad dar pas mus užsuki ir virusuoji, griebiu virusiuką thumbup.gif ir sveikinu su mažyte švente, nors ji visai nemažytė smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2011 11 28, 19:54)
Maika, saunu kad priemei sarasiuka

Kadangi užsiėmiau apskritai čia su ta statistika, tai pagalvojau kad į temą bus ir šį sąrašiuką paganyt ax.gif

QUOTE(Rudde @ 2011 11 28, 20:02)
Siandien mums mazyte svente - 13 savaiteliu. Oficialiai zengiame i antraji trimestra.

clap_1.gif
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif susigraudinsiu tuoj
Kaip laikas bėga rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 28 lapkričio 2011 - 21:03
QUOTE(Rudde @ 2011 11 28, 21:02)

Nuosirdziausiai sveikinimai mazute wub.gif wub.gif thumbup.gif , kaip tas laikas greitai bega blush2.gif

ir zinoma jamu tavo virusiuka thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Rudde, nu tikrai kaip greit laikas eina wub.gif jau visai nemažiukai jūs wub.gif

atnešu ir aš du didelius virusus wub.gif galit pasirinkti, gydytoja patvirtino, kad tikrai bus porytė wub.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 11 29, 10:34)
Rudde, nu tikrai kaip greit laikas eina wub.gif jau visai nemažiukai jūs wub.gif

atnešu ir aš du didelius virusus wub.gif galit pasirinkti, gydytoja patvirtino, kad tikrai bus porytė wub.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 11 29, 10:34)
atnešu ir aš du didelius virusus wub.gif galit pasirinkti, gydytoja patvirtino, kad tikrai bus porytė wub.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif 

nu kaip smagu, kaip fainiai smile.gif iskarto dukriukas ir sunytis. Nu matai, kokia laime smile.gif
Atsakyti