Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(nenusivylusi @ 2011 11 27, 17:25)
Sperma buvo apie 27 mln. O jaučiau O tik vakare, po IUI. 4 foliai buvo, tai pagal mano daktaro statistiką 2 arba 1 tinkami, be genetinių defektų. Bus matyt kaip bus. Įsivaizduoju, kad pas mus kliūtis ne tik sperma, bet ir mano endometriozė, todėl čia kaip loterija. Tik manau blogas ženklas buvo tas, kad po IUI gal po kokių 5 min truputį spermos išbėgo. Gal ne pakankamai leido pagulėt? Dabar jau nesužinosiu...

Kokio laipsnio endo turi g.gif ir jau 5 IUI, o tau Ž IVF nesiūlė g.gif
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 11 27, 20:26)
Taip. Clost, paskui ovitreli. Foliai dieną prieš IUI buvo apie 18 mm, vienas 17, sakė užtektinai. Iš tikro nesidomėjau, ar čia gerai. O ar gerai? Kokie yra geriausi?
Gleivinė - pavaduojanti gydytoja sakė, kad puiki, išpurenta, išgvildenta, tik ir laukia pasiruošus smile.gif bet skaičiaus nepasakė. O dieną prieš lyg sakė daktaras 13, gerai nepamenu... Nu nemoku pasakyt, kokia ten apžiūra buvo smile.gif Viskas prabėgom, bet tikiu jos kompetencija ir kad ji daro ir mato viską. Tik man buvo neįprastas greitis.
Visus pas jį dariausi. Iš viso 5. Matau aš pas jį laukiant, kad su svirkštu ateina laborantė, mačiau ir penkt, kad kažkam darė. Taip pagalvoju, įdomu kiek jis jų padaro per savaitę smile.gif Jam turbūt kasdienybė.
Ačiū, tikrai nuraminai smile.gif

tai jau nemazai daretes... mes tik 1 k pas ji darem IUI (aplamai tik 1 k darem IUI). Stimuliavausi su letrozolium. Sugeriau 5 tab, uzaugo tik 1 folis. Dabar paskyre 10 tab. letrozolium. Bet dabar dar nesistimuliuoju, po Naujuju metu bus matyt, nes noriu pailseti, atsvesti sventes ir ZPV tyrima pasidaryti, nes PAP rodo kazkokius pakitimus.
Taip gero dydzio tavo foliukai uzaugo, tai visus kartus stimuliavaisi su clost? Ir IUI darot visada praejus 36 valandoms po sprogtuku suleidimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astukijus: 27 lapkričio 2011 - 19:37
QUOTE(Puk @ 2011 11 27, 21:29)
Kokio laipsnio endo turi g.gif ir jau 5 IUI, o tau Ž IVF nesiūlė g.gif

Oi ne ne smile.gif 5 per savo gyvenimą, po antro IUI pastojau. Turiu mergytę. Dabar 3 IUI dariau, jokių praktiškai tyrimų jis nesiūlo, ką pasakau, kad gal reikėtų, tai sako - o kokia prasmė? Jau buvai pastojus, reiškia daugelis nevaisingumo priežasčių atkrenta, gydymas vis tiek tavo vienintelis - IUI, tai kam pinigus mėtyt? Pati savo nuožiūra pasidariau progesteroną prieš IUI, labai žemas. Nu sako, o kam darei, vis tiek tave stimuliuojam, reiškia dirbtinai keliam progesteroną. Jam to žinojimo nereikia. Jo tokia nuomonė. Ir dėl endo nežinau stadijos. Darant hystero pamatė endo židinukus, taip pat pamatė echo šešėlį, sakė endo židinys, bet laparoskopijos man nerekomenduoja. O sako kam? Kas pasikeis, gydymo nėra, tik IUI.

QUOTE(astukijus @ 2011 11 27, 21:35)
tai jau nemazai daretes... mes tik 1 k pas ji darem IUI (aplamai tik 1 k darem IUI). Stimuliavausi su letrozolium. Sugeriau 5 tab, uzaugo tik 1 folis. Dabar paskyre 10 tab. letrozolium.  Bet dabar dar nesistimuliuoju, po Naujuju metu bus matyt, nes noriu pailseti, atsvesti sventes ir ZPV tyrima pasidaryti, nes PAP rodo kazkokius pakitimus.
Taip gero dydzio tavo foliukai uzaugo, tai visus kartus stimuliavaisi su clost? Ir IUI darot visada praejus 36 valandoms po sprogtuku suleidimo?

Visus kartus su clost, po vieną tabletę. Pirmą kartą 4 užaugo, šiaip po 2. Dėl sprogdukų ne. Tik vieną kartą buvo 36 h, kai buvo tam laiko, nes ne sekančią dieną po apžiūros IUI darė, o kitais kartais - vieną dieną apžiūri, kitą reikia daryt. Tai šį kartą gavos, kad praėjo 22 h. Todėl ir buvo nesprogę foliai, o sprogo po 10 h po IUI. Tai turbūt nėra gerai, gal čia ir gydytojo neapskaičiavimas, bet jis taip nereaguoja į tas valandas kažkodėl...
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 11 27, 21:12)
Oi ne ne smile.gif 5 per savo gyvenimą, po antro IUI pastojau. Turiu mergytę. Dabar 3 IUI dariau

Tai super. Vadinasi zinai, kad iui tau veiksminga. Linkiu kad sekanti karta mmm parsivilktu tik kai dvynukus supuosi mirksiukas.gif
O as galvoju, kad gal ir pagadinsiu ryt Nt. Kas bus tas bus, vis tiek darbo savaite prasideda ir daug galvot nebus kada
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 11 27, 21:12)
Visus kartus su clost, po vieną tabletę. Pirmą kartą 4 užaugo, šiaip po 2. Dėl sprogdukų ne. Tik vieną kartą buvo 36 h, kai buvo tam laiko, nes ne sekančią dieną po apžiūros IUI darė, o kitais kartais - vieną dieną apžiūri, kitą reikia daryt. Tai šį kartą gavos, kad praėjo 22 h. Todėl ir buvo nesprogę foliai, o sprogo po 10 h po IUI. Tai turbūt nėra gerai, gal čia ir gydytojo neapskaičiavimas, bet jis taip nereaguoja į tas valandas kažkodėl...

aisku, na, man kaip tik ziuri jis i valandas...
Atsakyti
Labukas mergytes 4u.gif

tai slykstus oras tai negaliu doh.gif , sen gryzom is uosvijos, samgiai pasibuvo, dar aplankem draugus ir ju naujagymi, paturejau rankose gyva virusiuka thumbup.gif , bet istikruju kai laikiau labai susigraudinau, sirdele suvirpejo ir taip visad , kai koki mazyli paemu ant ranku doh.gif ... bet siaip smagiai laika praleidom, tik tas kelias iki namu buvo sunkokas nes teko vairiot paciai, o kelio salygos tai pyp....
man sen jau 20 cd. ir ziauriai kazkaip pradejo strenas skaudet unsure.gif .. uz poros dienu jau pradesiu NT gadinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba ryteli 4u.gif orelis tikrai nekoks. turiu klausimeli, sina man 10 cd, nedarau jokiu stimuliaciju, bet man pradejo tept g.gif kas tai galetu buti? g.gif ne per anksti dar mm?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

nu jo orelis, tai pyppp doh.gif

QUOTE(spinsa @ 2011 11 28, 10:20)
Laba ryteli  4u.gif  orelis tikrai nekoks. turiu klausimeli, sina man 10 cd, nedarau jokiu stimuliaciju, bet man pradejo tept  g.gif  kas tai galetu buti?  g.gif  ne per anksti dar mm?

nu net idomu kas cia tau but gali, o kaip teplioja ? rudai ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 11 28, 11:55)
Labas rytas  4u.gif

nu jo orelis, tai pyppp  doh.gif
nu net idomu kas cia tau but gali, o kaip teplioja ? rudai ? g.gif

nerudai, raudonu kraujuku. o kai sedziu ant kedes, labai skauda desini sona,net negaliu ant jo sedet, toks jausmas kad vyksta O, nu gal kaip ir ankstoka blink.gif
dar taip nebuvo
Atsakyti
Damos, rytas! 4u.gif
Turiu jums linkejimu is Olialia wub.gif wub.gif wub.gif Ir prasyma priziureti sarasiuka, kol jinai laikinai nuo interneto atjungta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 11 28, 11:59)
nerudai, raudonu kraujuku. o kai sedziu ant kedes, labai skauda desini sona,net negaliu ant jo sedet, toks jausmas kad vyksta O, nu gal kaip ir ankstoka  blink.gif
dar taip nebuvo

hmmm idomiai, nu gal visgi vyksta O g.gif , o kada tau siaip i buna?
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2011 11 27, 19:14)
Madelaina, sakai, kad ryt jau galiu bandyt gadinti testuka... oi kaip baisu  blush2.gif
Bet kaip ir butu gerai suzinot, nes uzsinorejau atostogas vasara susiplanuoti, bet kad nezinau, ar galesiu keliau... o jau geriau negaleciau
nu jau gali bandyti gadinti..

QUOTE(astukijus @ 2011 11 27, 20:35)

ne, man anksciau daro... gal 30 val..

QUOTE(spinsa @ 2011 11 28, 10:20)
Laba ryteli  4u.gif  orelis tikrai nekoks. turiu klausimeli, sina man 10 cd, nedarau jokiu stimuliaciju, bet man pradejo tept  g.gif  kas tai galetu buti?  g.gif  ne per anksti dar mm?
orelis tai - nu vajej vajej... doh.gif doh.gif
Klausyk - polipa uzsiauginai? 10 cd.. gal ankstyva O? tau mmm pasibaige ka tik, tikriausiai, tai kaip naujam ciklui tai tikrai anksti...
Atsakyti