QUOTE(orchideja88 @ 2011 11 26, 16:23)
8 dpi
Labai tikiuosi, kad as tokios ribos neprieisiu... Bet kol kas pas mane dar tik pati pradzia keliones link
ech kaip noretusi, kad ta kelione butu trumpa
tos pirmos 10 dienu yra kazkokia katastrofa.
QUOTE(Glamour @ 2011 11 26, 18:14)
Maidenana, nieko ypatingo nereiks tirtis, tik šlapimo, PRL, skydliaukes tyrimukai. Iki IUI ne viska spesiu. O kas liecia moteriskaja dali, tai dar nenoriu panikuot, juolab kad tik pirma karta mane apziurejo. Dakatare nesureiksmino to ka mate, bet lyg ir turi itarima, kad turiu gimdoj pertvarele. O tai reiskia, kad reiktu vel operuotis
Hmmm.. O pertvarele, jei tokia yra, LP budu bus salinama? Ar kokia kita operacija nusimato?
QUOTE(shyva @ 2011 11 26, 18:28)
nenusiteik mergyt taip negatyviai, seip as manau, kad ir be vaiku galima prasmingai ir ydomiai nugyvent gyvenyma. PVZ as sau turiu susikurusi du alternatyvius gyvenymo planus: vienas su vaikais ir kitas be vaiku
ir kiekviename yra savi pliusai bei savi minusai. Tik blogiausia kad zogus kaip ir kiekvienas gyvis turi instinkta daugintis, o kai nepavyksta to padaryti prasideda depresijos, neviltis ir visokie kitokie marazmai kurie gadina nervus
As taip pat to instinkto vedina varstau kliniku duris ir einu per IUI konvejeri siuo metu ruosiuosi 4IUI
o kiek laiko jums nepavyksta susilaukt mazylio?
Na, as negalvoju apie tai, koks bus mano gyvenimas su vaikais, koks bus be vaiku. Kazkaip negaliu isivaizduoti, kad as galiu vaika tureti. Puske va pastojo antra karta. Susiplanavo ir pastojo. Musu stazas nedidelis, pora metu, bet pora metu 'su viskuom'. Vyras iskarto informavo mane, kad jis bevaikis.
(jo ex-zmona pasistenge jam ikalti ta i galva. del vaiku neturejimo ir issiskyre). Nu, as iskarto emiausi priemoniu, tai pas mus beveik 2 metai butent darymo vaiko link.
QUOTE(orchideja88 @ 2011 11 27, 10:19)
Tyli temute sekmadienio ryta. Aisku, nedaug cia musu yra.
Zodziu, as toliau bandau savo kantrybe ir nt negadinu, 9dpi... Taip jau yra - gerai, kad savaitgalis ir i darba nereikia, bet is kitos puses mintys tik apie viena dalyka sukasi.
Nu bet rytoj jau gali gadinti. Nu OK, gali siandien sugadinti, ad paziureti ar issiplove ovitrelle
as visada 8-9 dpi pagadinu. Pas mane ovitrelle 9 dpi nebebuna.
QUOTE(Shira @ 2011 11 27, 16:54)
Tai mitys lenda visokios - nori nenori. Pas mus šiandien filmų žiūrėjimo diena. O ryt antras IUI.
labai labai linkiu sekmes ir paskutinio IUI... Labai labai.
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 11 27, 17:00)
O kaip galima idomiai gyventi be vaikų, kai visos absoliučiai draugės pradeda lauktis arba susilaukia mažylių?
O aš po 3 IUI. Mano daktaras negalėjo daryti, darė jo kolegė. Lankausi klinikoje Motina ir vaikas. Daktaras mane perspėjo, kad jo kolegė manęs neužglostys, bet nesupratau ką jis turėjo omeny, kol nenuėjau. Nu taip skiriasi bendravimo, apžiūros stiliai, kad per IUI gulėjau ir negalėjau sutramdyt šypsenos
Viskas tik greit greit, liuks liuks ir jau pasijutau, kad stoviu už durų po IUI
Būtų ir nepasakius, kokia spermos, folių situacija, jei nebūčiau paklausus. Foliai nebuvo ovuliavę, jaučiau, kad ovulaivo vakare, o darė IUI ryte. Nu gal nieko tokio, gal išgyveno tie spermiukai
Imanoma, zinok. kai nieko kito nebelieka. Mano pazistamu pora savu taip ir nesusilauke, jie jau pagyvene zmones, senjorai kaip dabar madinga vadinti. ju gyvenimo prasme - du sunenai, kuriems jie atidave visa teviska meile, ir jie patys vienas kitam yra gyvenimo prasme. Be galo myli vienas kita, vis dar zavisi, o sunenai jiems kaip savi vaikai.
O tai kokia spermos kokybe? Tai nebuvo ovuliave, ane? Matai - o jautei O, o jos nebuvo. vat taip vat su tais pojuciais. Tiesa, man su neovuliavusiais nepavyko, o su ovuliavusiu pavyko, bet zinai - ne rodiklis. Tai dideles sekmes tau. Kiek foliu, tiesa, buvo?
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.