Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 26, 14:06)
kelinta tau jau DPI?
As tai priejau tokios ribos, kad net daryti kazka nebesinori. Nes nuo darymo stogas nuvaziavo.

nenusiteik mergyt taip negatyviai, seip as manau, kad ir be vaiku galima prasmingai ir ydomiai nugyvent gyvenyma. PVZ as sau turiu susikurusi du alternatyvius gyvenymo planus: vienas su vaikais ir kitas be vaiku ax.gif ir kiekviename yra savi pliusai bei savi minusai. Tik blogiausia kad zogus kaip ir kiekvienas gyvis turi instinkta daugintis, o kai nepavyksta to padaryti prasideda depresijos, neviltis ir visokie kitokie marazmai kurie gadina nervus doh.gif
As taip pat to instinkto vedina varstau kliniku duris ir einu per IUI konvejeri siuo metu ruosiuosi 4IUI doh.gif doh.gif doh.gif o kiek laiko jums nepavyksta susilaukt mazylio?
Atsakyti
O man tai kartais padeda negatyvas umn.gif fool.gif pomidorai2.gif Jei jame neužsibūnu, tai paskui bent varikliukas įsijungia, pradedu imtis priemonių ir nusiteikinėti teigiamai kol vėl ant žemės nenusileidžiu.

Viskas, draugės, bėgu nuo kompo , einu ruoštis kelionei, parsiradusi brūkštelsiu 000164.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 26 lapkričio 2011 - 19:16
Tyli temute sekmadienio ryta. Aisku, nedaug cia musu yra.
Zodziu, as toliau bandau savo kantrybe ir nt negadinu, 9dpi... Taip jau yra - gerai, kad savaitgalis ir i darba nereikia, bet is kitos puses mintys tik apie viena dalyka sukasi.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 26, 12:24)
as tai tikejima praradau ir pasaulis nuo to neapsiverte.

jis neapsivers, net jei ir susensim apie vaikus svajodamos, bet mąstau, kad gabūt būtent tikėjimo ir trūksta ...
QUOTE(orchideja88 @ 2011 11 26, 12:51)
Liuks, kad kazka darai smile.gif ir liuks kad pasipildys sarasiukas. Man irgi taip yra, kad negaliu sedet rankas sudejus - nes stogas vaziuotu, turiu zinot kas bus toliau. Jei nepasiseks 1 iui - bus antras smile.gif bet gal ir pirmas pasiseks.

Geriau, kad pasisektų po pirmo nestuke.gif . Problema tavy ?

QUOTE(Glamour @ 2011 11 26, 21:13)
Viskas, draugės, bėgu nuo kompo , einu ruoštis kelionei, parsiradusi brūkštelsiu  000164.gif

Iki pasimatymo, geros kelionės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Šiąnakt susileidau ovitrelle atsipūtus - keista, kaip žmogus prie visko pripranti. Juk alpstu nuo adatų, tai turbūt gyvenimas nusprendė pakikenti biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(orchideja88 @ 2011 11 27, 11:19)
Zodziu, as toliau bandau savo kantrybe ir nt negadinu, 9dpi... Taip jau yra - gerai, kad savaitgalis ir i darba nereikia, bet is kitos puses mintys tik apie viena dalyka sukasi.

Dar pakentėk. Savaitgalį tikrai sunkiau, ypač kai oras toks, kai nosį laukan baugu iškišti doh.gif . Tai mitys lenda visokios - nori nenori. Pas mus šiandien filmų žiūrėjimo diena. O ryt antras IUI.
Atsakyti
QUOTE(shyva @ 2011 11 26, 19:28)
nenusiteik mergyt taip negatyviai, seip as manau, kad ir be vaiku galima prasmingai ir ydomiai nugyvent gyvenyma.  PVZ as sau turiu susikurusi du alternatyvius gyvenymo planus: vienas su vaikais ir kitas be vaiku ax.gif ir kiekviename yra savi pliusai bei savi minusai. Tik blogiausia kad zogus kaip ir kiekvienas gyvis turi instinkta daugintis, o kai nepavyksta to padaryti prasideda depresijos, neviltis ir visokie kitokie marazmai kurie gadina nervus doh.gif
As taip pat to instinkto vedina varstau kliniku duris ir einu per IUI konvejeri siuo metu ruosiuosi 4IUI  doh.gif  doh.gif  doh.gif o kiek laiko jums nepavyksta susilaukt mazylio?

O kaip galima idomiai gyventi be vaikų, kai visos absoliučiai draugės pradeda lauktis arba susilaukia mažylių? Jų gyvensena pakinta, pokalbio temos, viskas keičiasi, kad ir kaip tą neigtume ar vaidintume, kad galime ir toliau draugaut. Dabar aš planuoju antrą, bet aš puikiai atsimenu kaip jaučiausi, kai planavau pirmą ir niekaip nesigavo. Skaičiau daug filosofinių, psichologinių knygų, bažnyčia. Ko tik nebandžiau, bet efektas vis tiek būdavo trumpalaikis, o viduje buvau mirusi. Nesugebėjau savęs nuteikti, kad fainai ir be vaikų. Nesugebėjau ir su draugėmis bendrauti, žiauriai atitolau.. Čia gal mano problemos, mano asmenybė, bet aš to išgyvenimo niekada nepamiršiu ir labai suprantu ir palaikau šiuo metu tą patį išgyvenančias... Bet žinau daug pavyzdžių, kai beviltiškose situacijose pastojama, todėl tikiu, kad kiekvienai pasiseks, tik reikia laiko...

O aš po 3 IUI. Mano daktaras negalėjo daryti, darė jo kolegė. Lankausi klinikoje Motina ir vaikas. Daktaras mane perspėjo, kad jo kolegė manęs neužglostys, bet nesupratau ką jis turėjo omeny, kol nenuėjau. Nu taip skiriasi bendravimo, apžiūros stiliai, kad per IUI gulėjau ir negalėjau sutramdyt šypsenos smile.gif Viskas tik greit greit, liuks liuks ir jau pasijutau, kad stoviu už durų po IUI smile.gif Būtų ir nepasakius, kokia spermos, folių situacija, jei nebūčiau paklausus. Foliai nebuvo ovuliavę, jaučiau, kad ovulaivo vakare, o darė IUI ryte. Nu gal nieko tokio, gal išgyveno tie spermiukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2011 11 26, 16:23)
8 dpi
Labai tikiuosi, kad as tokios ribos neprieisiu... Bet kol kas pas mane dar tik pati pradzia keliones link  nestuke.gif ech kaip noretusi, kad ta kelione butu trumpa
tos pirmos 10 dienu yra kazkokia katastrofa.

QUOTE(Glamour @ 2011 11 26, 18:14)
Maidenana, nieko ypatingo nereiks tirtis, tik šlapimo, PRL, skydliaukes tyrimukai. Iki IUI ne viska spesiu. O kas liecia moteriskaja dali, tai dar nenoriu panikuot, juolab kad tik pirma karta mane apziurejo. Dakatare nesureiksmino to ka mate, bet lyg ir turi itarima, kad turiu gimdoj pertvarele. O tai reiskia, kad reiktu vel operuotis  doh.gif
Hmmm.. O pertvarele, jei tokia yra, LP budu bus salinama? Ar kokia kita operacija nusimato?

QUOTE(shyva @ 2011 11 26, 18:28)
nenusiteik mergyt taip negatyviai, seip as manau, kad ir be vaiku galima prasmingai ir ydomiai nugyvent gyvenyma.  PVZ as sau turiu susikurusi du alternatyvius gyvenymo planus: vienas su vaikais ir kitas be vaiku ax.gif ir kiekviename yra savi pliusai bei savi minusai. Tik blogiausia kad zogus kaip ir kiekvienas gyvis turi instinkta daugintis, o kai nepavyksta to padaryti prasideda depresijos, neviltis ir visokie kitokie marazmai kurie gadina nervus doh.gif
As taip pat to instinkto vedina varstau kliniku duris ir einu per IUI konvejeri siuo metu ruosiuosi 4IUI  doh.gif  doh.gif  doh.gif o kiek laiko jums nepavyksta susilaukt mazylio?

Na, as negalvoju apie tai, koks bus mano gyvenimas su vaikais, koks bus be vaiku. Kazkaip negaliu isivaizduoti, kad as galiu vaika tureti. Puske va pastojo antra karta. Susiplanavo ir pastojo. Musu stazas nedidelis, pora metu, bet pora metu 'su viskuom'. Vyras iskarto informavo mane, kad jis bevaikis. (jo ex-zmona pasistenge jam ikalti ta i galva. del vaiku neturejimo ir issiskyre). Nu, as iskarto emiausi priemoniu, tai pas mus beveik 2 metai butent darymo vaiko link.

QUOTE(orchideja88 @ 2011 11 27, 10:19)
Tyli temute sekmadienio ryta. Aisku, nedaug cia musu yra.
Nu bet rytoj jau gali gadinti. Nu OK, gali siandien sugadinti, ad paziureti ar issiplove ovitrelle bigsmile.gif as visada 8-9 dpi pagadinu. Pas mane ovitrelle 9 dpi nebebuna.

QUOTE(Shira @ 2011 11 27, 16:54)
Tai mitys lenda visokios - nori nenori. Pas mus šiandien filmų žiūrėjimo diena. O ryt antras IUI.

labai labai linkiu sekmes ir paskutinio IUI... Labai labai.

QUOTE(nenusivylusi @ 2011 11 27, 17:00)
O kaip galima idomiai gyventi be vaikų, kai visos absoliučiai draugės pradeda lauktis arba susilaukia mažylių?

O aš po 3 IUI. Mano daktaras negalėjo daryti, darė jo kolegė. Lankausi klinikoje Motina ir vaikas. Daktaras mane perspėjo, kad jo kolegė manęs neužglostys, bet nesupratau ką jis turėjo omeny, kol nenuėjau. Nu taip skiriasi bendravimo, apžiūros stiliai, kad per IUI gulėjau ir negalėjau sutramdyt šypsenos smile.gif Viskas tik greit greit, liuks liuks ir jau pasijutau, kad stoviu už durų po IUI smile.gif Būtų ir nepasakius, kokia spermos, folių situacija, jei nebūčiau paklausus. Foliai nebuvo ovuliavę, jaučiau, kad ovulaivo vakare, o darė IUI ryte. Nu gal nieko tokio, gal išgyveno tie spermiukai smile.gif

Imanoma, zinok. kai nieko kito nebelieka. Mano pazistamu pora savu taip ir nesusilauke, jie jau pagyvene zmones, senjorai kaip dabar madinga vadinti. ju gyvenimo prasme - du sunenai, kuriems jie atidave visa teviska meile, ir jie patys vienas kitam yra gyvenimo prasme. Be galo myli vienas kita, vis dar zavisi, o sunenai jiems kaip savi vaikai.

O tai kokia spermos kokybe? Tai nebuvo ovuliave, ane? Matai - o jautei O, o jos nebuvo. vat taip vat su tais pojuciais. Tiesa, man su neovuliavusiais nepavyko, o su ovuliavusiu pavyko, bet zinai - ne rodiklis. Tai dideles sekmes tau. Kiek foliu, tiesa, buvo?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 27, 18:17)

O tai kokia spermos kokybe? Tai nebuvo ovuliave, ane? Matai - o jautei O, o jos nebuvo. vat taip vat su tais pojuciais. Tiesa, man su neovuliavusiais nepavyko, o su ovuliavusiu pavyko, bet zinai - ne rodiklis. Tai dideles sekmes tau. Kiek foliu, tiesa, buvo?

Sperma buvo apie 27 mln. O jaučiau O tik vakare, po IUI. 4 foliai buvo, tai pagal mano daktaro statistiką 2 arba 1 tinkami, be genetinių defektų. Bus matyt kaip bus. Įsivaizduoju, kad pas mus kliūtis ne tik sperma, bet ir mano endometriozė, todėl čia kaip loterija. Tik manau blogas ženklas buvo tas, kad po IUI gal po kokių 5 min truputį spermos išbėgo. Gal ne pakankamai leido pagulėt? Dabar jau nesužinosiu...
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 11 27, 17:25)
Sperma buvo apie 27 mln. O jaučiau O tik vakare, po IUI. 4 foliai buvo, tai pagal mano daktaro statistiką 2 arba 1 tinkami, be genetinių defektų. Bus matyt kaip bus. Įsivaizduoju, kad pas mus kliūtis ne tik sperma, bet ir mano endometriozė, todėl čia kaip loterija. Tik manau blogas ženklas buvo tas, kad po IUI gal po kokių 5 min truputį spermos išbėgo. Gal ne pakankamai leido pagulėt? Dabar jau nesužinosiu...

Labuka, gal pas Zeba lankaisi? o kokius vaistukus gerei si cikla? kokia gimdos gleivine ir kokio dydzio foliai uzaugo? visus IUI ten pat daretes?
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2011 11 27, 17:25)
po IUI gal po kokių 5 min truputį spermos išbėgo. Gal ne pakankamai leido pagulėt? Dabar jau nesužinosiu...

man po iui irgi pasirode, kad kazkas isbego, tai pasiskaiciau nete, kad tai negali buti sperma:

A: Once the sperm is injected into the uterus, it does not fall out. There can, however, be increased wetness after the procedure because of the catheter loosening mucus in the cervix and allowing it to flow out. Some doctors will insert a cup around the cervix to prevent leakage, but most do not.

cia www, kur radau sia informacija
http://www.fertility...rg/faq/iui.html

tai manau, kad viskas gerai
Papildyta:
[quote=Shira,2011 11 27, 16:54]

Geriau, kad pasisektų po pirmo nestuke.gif . Problema tavy ?
Iki pasimatymo, geros kelionės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:

Problemos pas mus tokios, kad tyrimas po sueities neigiamas - t.y. kaip ir imuninis nesuderinamumas. dar gal grikiukai nera idealus, bet palyginus su kitu cia besilankanciu merginu, tai manau, kad pas mus labai neblogai. visi rodikliai normalus, isskyrus judrumas A+B maziau uz 50 (bet labai arti to, t.y. apie 45, is kuriu A - bet 35).
Bet is esmes manes labai ir netyre. klausiau, ar nereikia man hormonu issitirti, bet gydytoja sake, kad kadangi ciklas reguliarus, foliai auga, ovuliacija vyksta - tai nera ko.

Madelaina, sakai, kad ryt jau galiu bandyt gadinti testuka... oi kaip baisu blush2.gif
Bet kaip ir butu gerai suzinot, nes uzsinorejau atostogas vasara susiplanuoti, bet kad nezinau, ar galesiu keliau... o jau geriau negaleciau
Atsakyti
olialia2001, gali geltoninti injuoz verysad.gif
Pasidomėjau kaip jai sekasi, sakė jokių rezultatų verysad.gif Toliau apie IVF mąsto ir visoms linkėjimus perduoda 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites. Pas save radau 5 uzsilikusias Clostilbegyt tabletes. Galiojimas iki 2014 metu, originalioje pakuoteje. Atiduociau uz 30 Lt. (Vilniuje). Rasykite i az jei domina.
Atsakyti
QUOTE(astukijus @ 2011 11 27, 19:02)
Labuka, gal pas Zeba lankaisi? o kokius vaistukus gerei si cikla? kokia gimdos gleivine ir kokio dydzio foliai uzaugo? visus IUI ten pat daretes?

Taip. Clost, paskui ovitreli. Foliai dieną prieš IUI buvo apie 18 mm, vienas 17, sakė užtektinai. Iš tikro nesidomėjau, ar čia gerai. O ar gerai? Kokie yra geriausi?
Gleivinė - pavaduojanti gydytoja sakė, kad puiki, išpurenta, išgvildenta, tik ir laukia pasiruošus smile.gif bet skaičiaus nepasakė. O dieną prieš lyg sakė daktaras 13, gerai nepamenu... Nu nemoku pasakyt, kokia ten apžiūra buvo smile.gif Viskas prabėgom, bet tikiu jos kompetencija ir kad ji daro ir mato viską. Tik man buvo neįprastas greitis.
Visus pas jį dariausi. Iš viso 5. Matau aš pas jį laukiant, kad su svirkštu ateina laborantė, mačiau ir penkt, kad kažkam darė. Taip pagalvoju, įdomu kiek jis jų padaro per savaitę smile.gif Jam turbūt kasdienybė.

QUOTE(orchideja88 @ 2011 11 27, 20:14)
man po iui irgi pasirode, kad kazkas isbego, tai pasiskaiciau nete, kad tai negali buti sperma:

A: Once the sperm is injected into the uterus, it does not fall out. There can, however, be increased wetness after the procedure because of the catheter loosening mucus in the cervix and allowing it to flow out. Some doctors will insert a cup around the cervix to prevent leakage, but most do not.

tai manau, kad viskas gerai

Ačiū, tikrai nuraminai smile.gif
Atsakyti