Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 25, 21:38)
As kartais pasiklausau, kaip drauges apie zaislus kalbasi, tai mane siurpas krecia. As apsistojau ties teletabiais ir pokemonais, bet toliau kas darosi zaislu pasaulyje - as nicnieko nenutuokiu..  blink.gif viskas atrodo painu ir sudetinga..

Nieko, tau dar tikrai teks pasinerti i ta pasauli biggrin.gif Bet vat kaip noreciai lelyciu kokiu, vezimeliu..Nes pas mus tik lego, bakuganai, diabolai ir pan.
As is gydytojos grizau. Du foliai, vienas didesnis, tinkamas, kitas mazelesnis. Gleivine dar plonoka. IUI 28d. Man kazkai jokio drebuliuko. Darau mechaniskai viska ir tiek. Ir net nelabai tikiu, kad gali pavykti. Bet man ramu, nes kazka darau. Bet ar tai nera tada beprasmybe...????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shira: 25 lapkričio 2011 - 20:02
QUOTE(Shira @ 2011 11 25, 21:01)
Nieko, tau dar tikrai teks pasinerti i ta pasauli biggrin.gif Bet vat kaip noreciai lelyciu kokiu, vezimeliu..Nes pas mus tik lego, bakuganai, diabolai ir pan.
As is gydytojos grizau. Du foliai, vienas didesnis, tinkamas, kitas mazelesnis. Gleivine dar plonoka. IUI 28d. Man kazkai jokio drebuliuko. Darau mechaniskai viska ir tiek. Ir net nelabai tikiu, kad gali pavykti. Bet man ramu, nes kazka darau. Bet ar tai nera tada beprasmybe...????

beprasmybe yra nieko nedaryti. beprasmybe daryti IUI, jeigu nera foliu/spermos. bet jeigu yra tikslas, jeigu yra sansas - kodel beprasmiska juo pasinaudoti? Juk kuomi velnias nejuokauja? biggrin.gif
Atsakyti

Mieloji, is tokios beprasmybes (ty butent tokios mano busenos pries IUI) siandien as dziaugiuosi lendanciu pilvuziku. Taip kad prasmes visada gali buti, net kai viskas atrodo beprasmiska.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 25, 22:22)
beprasmybe yra nieko nedaryti. beprasmybe daryti IUI, jeigu nera foliu/spermos. bet jeigu yra tikslas, jeigu yra sansas - kodel beprasmiska juo pasinaudoti? Juk kuomi velnias nejuokauja?  biggrin.gif

Jo..Logiska. Ale vat sako - reikia neprarast tikejimo, tada pasiseks. Nu man taip neina. Neina patiket, kad gali pavykti.
Papildyta:
QUOTE(Rudde @ 2011 11 25, 22:24)
Mieloji, is tokios beprasmybes (ty butent tokios mano busenos pries IUI) siandien as dziaugiuosi lendanciu pilvuziku. Taip kad prasmes visada gali buti, net kai viskas atrodo beprasmiska.

Faina wub.gif . Tik matai, pirmam IUI labai sperma pavede. Tik 1 niekingas milijonas buvo. Nusivyliau. Ir bijau, kad vel tas pats laukia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shira: 25 lapkričio 2011 - 20:34
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 25, 16:59)
zinai ka papirkau? pakraunama elektrini dantu sepeteli oral-b

ni ir visai gerai g.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 25, 18:34)
Bet man palukejus, jau 40 ant nosies bus.  verysad.gif

neliūdėk dėl to mirksiukas.gif MB mama pagimdė 40 būdama, sau ant jubiliejaus. užaugo van koks vyras smile.gif tiesa, kad jo mama vos jaunesnė už mano močiūtė. bet tokiam šauniam vaikui gyvybę davė. ir tu duosi.

QUOTE(Shira @ 2011 11 25, 19:37)
Dabar ant bangos beyblade. Tokia sukuciai su paleistukais. Kaina su paleistuku apie 38 lt. Pas maniski klasej visi berniuksciai del ju pamise.

nepastebėjau unsure.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 11 25, 19:38)
As apsistojau ties teletabiais ir pokemonais, bet toliau kas darosi zaislu pasaulyje - as nicnieko nenutuokiu..  blink.gif viskas atrodo painu ir sudetinga..

va va, ir aš apie tą patį.

žodžiu, nupirkom stalo žaidimą formulė 1. atsibos prie stalo sėdėt, nors su mašinytėm pažais laugh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

kaip džiugu dėl Sangrios thumbup.gif clap.gif clap.gif clap_1.gif

Aš per tą laiką kol buvau dingusi, buvau dar vienos nuomonės dėl gydymo išklausyti bigsmile.gif Nusimato krūva tyrimų doh.gif , bet kita IUI gal dar šiemet pavyks spėti pasidaryti.
Atsakyti
Merginos visos kas ruosiasi daryti IUI ir kas jau padare linku dideles sekmes, uz visas laikaus kumsciukus 4u.gif
nenusivylusi nenusimink dar anksciau laiko, 4 foliai manau gerai bigsmile.gif , man atrodo daugiau sansu, nors tiesa sakant niekada nezinosi, turiu pazistama, kuri turejo 4 folius ir pavyko, bet pas ja vienas kleckiukas. Paziurek i mane as is viso turejau viena foli, kuris per IUI buvo ovuliaves ir uzkibo, manau viskas jau Dievo valioje, kaip jau lemta taip ir bus 4u.gif
Maidenuk nu tikrai taves Dievulis nebaudzia ir atsius jums jusu stebukleli, nu as tikrai tuo tikiu, cia tik laiko klausimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 11 25, 21:33)
Jo..Logiska. Ale vat sako - reikia neprarast tikejimo, tada pasiseks. Nu man taip neina. Neina patiket, kad gali pavykti.
as tai tikejima praradau ir pasaulis nuo to neapsiverte.

QUOTE(zuzla @ 2011 11 25, 22:37)
žodžiu, nupirkom stalo žaidimą formulė 1. atsibos prie stalo sėdėt, nors su mašinytėm pažais laugh.gif
o, geras. du zuikiai vienu suviu.

QUOTE(Glamour @ 2011 11 26, 00:17)
Aš per tą laiką kol buvau dingusi, buvau dar vienos nuomonės dėl gydymo išklausyti  bigsmile.gif Nusimato krūva tyrimų  doh.gif , bet kita IUI gal dar šiemet pavyks spėti pasidaryti.

Nu privietas. Tai klok viska, kuo tave itaria? Kas per tyrimai?
Atsakyti

Liuks, kad kazka darai smile.gif ir liuks kad pasipildys sarasiukas. Man irgi taip yra, kad negaliu sedet rankas sudejus - nes stogas vaziuotu, turiu zinot kas bus toliau. Jei nepasiseks 1 iui - bus antras smile.gif bet gal ir pirmas pasiseks. Nors siandien ryte pilvuka lyg pries mmm siek tiek pamaude, bet dar ne laikas.
Laikausi, kad nt negadinciau - nenoriu to vieno pagalio matyt, juk dar per anksti.
Atsakyti
QUOTE(orchideja88 @ 2011 11 26, 11:51)
Liuks, kad kazka darai smile.gif ir liuks kad pasipildys sarasiukas. Man irgi taip yra, kad negaliu sedet rankas sudejus - nes stogas vaziuotu, turiu zinot kas bus toliau. Jei nepasiseks 1 iui - bus antras smile.gif bet gal ir pirmas pasiseks. Nors siandien ryte pilvuka lyg pries mmm siek tiek pamaude, bet dar ne laikas.
Laikausi, kad nt negadinciau - nenoriu to vieno pagalio matyt, juk dar per anksti.

kelinta tau jau DPI?
As tai priejau tokios ribos, kad net daryti kazka nebesinori. Nes nuo darymo stogas nuvaziavo.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 11 26, 15:06)
kelinta tau jau DPI?
As tai priejau tokios ribos, kad net daryti kazka nebesinori. Nes nuo darymo stogas nuvaziavo.

8 dpi
Labai tikiuosi, kad as tokios ribos neprieisiu... Bet kol kas pas mane dar tik pati pradzia keliones link nestuke.gif ech kaip noretusi, kad ta kelione butu trumpa
Atsakyti
Maidenana, nieko ypatingo nereiks tirtis, tik šlapimo, PRL, skydliaukes tyrimukai. Iki IUI ne viska spesiu. O kas liecia moteriskaja dali, tai dar nenoriu panikuot, juolab kad tik pirma karta mane apziurejo. Dakatare nesureiksmino to ka mate, bet lyg ir turi itarima, kad turiu gimdoj pertvarele. O tai reiskia, kad reiktu vel operuotis doh.gif
Atsakyti